JLG Power Towers

Ecolift hoogwerker 4,2m werkhoogte

€5.799,00 (Excl. BTW) (€7.016,79 Incl. btw)
Er is een groeiende behoefte aan effici«nte en veilige hoogtetoegangsoplossingen. Hier komt de Pecolift van JLG Power Towers in beeld, een innovatieve en veelzijdige hoogtewerker met oog op de toekomst. Milieuvriendelijk en duurzaam. Meer informatie
Artikelcode: 842386
EAN: 8719998985771
Merk: JLG Power Towers
 • Gratis verzending in heel NL & BE!
 • Binnen 1 werkdag verzonden!
 • 100 dagen retourgarantie!
Productomschrijving

Hoogwerker / rolsteigerlift 4,2 meter werkhoogte

Afmetingen (in gebruik)

 • Maximale werkhoogte: 4,20 m
 • Maximale platformhoogte: 2,20 m
 • Afmetingen korf: 0,85 m (l) x 0,64 m (b)
 • Voetafdruk in werking: 1,28 m x 0,74 m
 • Veilige werkbelasting: 150 kg (1 persoon + gereedschap)
 • Maximale helling bij gebruik: 0,5 graden

Afmetingen (ingeklapt)

 • Lengte: 1,28 m
 • Breedte: 0,75 m
 • Hoogte: 1,94 m
 • Gewicht: 305 kg

Groene revolutie in hoogtetoegang: De Ecolift van JLG Power Towers

In een tijd waarin duurzaamheid en milieuvriendelijkheid steeds belangrijker worden, spelen innovaties in de bouw- en constructiesector een cruciale rol bij het verminderen van ecologische voetafdrukken. In deze context heeft JLG Power Towers de Ecolift ge¯ntroduceerd, een baanbrekende hoogtewerker die niet alleen uitblinkt in prestaties en functionaliteit, maar ook een toonbeeld is van milieuvriendelijke technologie en duurzame praktijken.

De Ecolift van JLG Power Towers is een hoogtewerker die is ontworpen om duurzaamheid te combineren met hoogwaardige prestaties. In tegenstelling tot traditionele hoogtewerkers die afhankelijk zijn van brandstoffen zoals diesel of elektriciteit, is de Ecolift volledig handmatig aangedreven, zonder enige vorm van externe energiebronnen. Dit betekent dat er geen uitstoot van schadelijke stoffen is en geen geluidsoverlast, wat resulteert in een schonere en milieuvriendelijkere werkomgeving.

Functioneel ontwerp en werking

De Ecolift is ontworpen met eenvoud en effici«ntie in gedachten. Het basisontwerp omvat een telescopische mast die omhoog kan worden gebracht door middel van een handzwengelmechanisme. Deze intu¯tieve werking elimineert de behoefte aan externe energie of ingewikkelde bedieningspanelen, waardoor de Ecolift niet alleen milieuvriendelijk is, maar ook gebruiksvriendelijk.

Het compacte ontwerp van de Ecolift maakt het geschikt voor gebruik in krappe ruimtes en beperkte toegangssituaties. Bovendien kan het apparaat zonder enige vorm van vergrendeling op hoogte worden vastgezet, waardoor de gebruiker vrij kan bewegen en veilig kan werken zonder zich zorgen te maken over onbedoelde beweging.

Milieuvriendelijke voordelen

De Ecolift biedt een reeks milieuvriendelijke voordelen die het onderscheiden van conventionele hoogtewerkers. Ten eerste heeft het geen behoefte aan brandstoffen of elektriciteit, wat niet alleen zorgt voor een lagere operationele kost, maar ook de uitstoot van koolstofdioxide en andere schadelijke emissies elimineert. Dit draagt bij aan een schonere luchtkwaliteit en een verminderde impact op klimaatverandering.

Daarnaast heeft de Ecolift een aanzienlijk lagere geluidsproductie in vergelijking met traditionele hoogtewerkers, wat de verstoring voor omwonenden en werknemers minimaliseert. Dit is vooral waardevol bij werkzaamheden in stedelijke omgevingen waar geluidshinder een zorg kan zijn.

Veiligheid en duurzaamheid hand in hand

Naast zijn milieuvriendelijke eigenschappen blijft de Ecolift trouw aan de veiligheidsnormen die worden verwacht van hoogwaardige hoogtetoegangsapparatuur. Het ontwerp omvat een stabiele basis en een solide werkbak, samen met vergrendelingsmechanismen om de gebruiker op hoogte veilig te houden. Het duurzame ontwerp zorgt ervoor dat de Ecolift bestand is tegen langdurig gebruik en minimale onderhoudsvereisten heeft, wat resulteert in een langere levensduur en minder afval.

Toekomstgerichte duurzaamheid

De introductie van de Ecolift markeert een nieuwe benadering van hoogtetoegangstechnologie, waarbij duurzaamheid en milieubewustzijn centraal staan. Door te kiezen voor de Ecolift tonen bedrijven hun toewijding aan zowel hoogwaardige prestaties als aan de bescherming van het milieu. Dit draagt niet alleen bij aan hun bedrijfsimago, maar ook aan de algehele inspanningen om de wereld een duurzamere plek te maken.

De Ecolift van JLG Power Towers heeft de normen voor hoogtetoegangstechnologie opnieuw gedefinieerd door duurzaamheid, milieuvriendelijkheid en prestaties samen te brengen in ©©n innovatief ontwerp. Met zijn handmatige aandrijving, gebruiksvriendelijke bediening, compacte formaat en minimale impact op het milieu, belichaamt de Ecolift de toekomst van hoogtewerkers. Het is niet alleen een technologische prestatie, maar ook een statement dat duurzaamheid en functionaliteit hand in hand kunnen gaan, en dat zelfs kleine veranderingen in de bouwsector een grote impact kunnen hebben op het milieu.

Download hier de productspecificaties.