Op zoek naar een trap? Dan bent u bij Steigerkopen.nl aan het juiste adres. Wij beschikken over een groot assortiment trappen, waardoor u altijd de juiste trap bij ons kunt vinden. Alle trappen zijn voorzien van de strengste regels omtrent veilig werken met trappen. De trappen beschikken dan over/voldoen aan een GS Veiligheidsgarantie, de Nederlandse Warenwet en NEN 2484 en de Europese EN 131.

Bij Steigerkopen.nl geniet u van vele voordelen, zo geven wij standaard 5 jaar garantie en is verzending geheel kosteloos. Bestelt u vandaag voor 12:00 uur? Dan leveren wij al de volgende werkdag!

Eurostairs
Bordestrap 2 treden
€111,00 (€134,31 Incl. btw)
Eurostairs
Bordestrap 3 treden
€126,00 (€152,46 Incl. btw)
Eurostairs
Bordestrap 4 treden
€146,00 (€176,66 Incl. btw)
Eurostairs
Bordestrap 5 treden
€173,00 (€209,33 Incl. btw)
Eurostairs
Bordestrap 6 treden
€202,00 (€244,42 Incl. btw)
Eurostairs
Bordestrap 7 treden
€230,00 (€278,30 Incl. btw)
Eurostairs
Bordestrap 8 treden
€254,00 (€307,34 Incl. btw)
Eurostairs
Bordestrap 9 treden
€281,00 (€340,01 Incl. btw)
Eurostairs
Bordestrap 10 treden
€306,00 (€370,26 Incl. btw)
Eurostairs
Bordestrap 11 treden
€333,00 (€402,93 Incl. btw)
Eurostairs
Bordestrap 12 treden
€424,00 (€513,04 Incl. btw)
Eurostairs
Dubbele trap professioneel 2 treden
€111,00 (€134,31 Incl. btw)
Eurostairs
Dubbele trap professioneel 3 treden
€137,00 (€165,77 Incl. btw)
Eurostairs
Dubbele trap professioneel 4 treden
€152,00 (€183,92 Incl. btw)
Eurostairs
Dubbele trap professioneel 5 treden
€177,00 (€214,17 Incl. btw)
Eurostairs
Dubbele trap professioneel 6 treden
€230,00 (€278,30 Incl. btw)
Eurostairs
Dubbele trap professioneel 7 treden
€261,00 (€315,81 Incl. btw)
Eurostairs
Dubbele trap professioneel 8 treden
€293,00 (€354,53 Incl. btw)
Eurostairs
Dubbele trap professioneel 9 treden
€328,00 (€396,88 Incl. btw)
Eurostairs
Dubbele trap professioneel 10 treden
€361,00 (€436,81 Incl. btw)
Eurostairs
Dubbele trap professioneel 11 treden
€415,00 (€502,15 Incl. btw)
Eurostairs
Dubbele trap professioneel 12 treden
€499,00 (€603,79 Incl. btw)
Double Decker Huishoudtrap 3-treeds
€112,00 (€135,52 Incl. btw)
Double Decker Huishoudtrap 4-treeds
€128,00 (€154,88 Incl. btw)
Pagina 1 van 3

Bestelling en levering trappen

Wanneer u vandaag voor 12:00 uur uw trap bestelt, bezorgen we deze de volgende werkdag al bij u thuis. Bij ons betaalt u geen verzendkosten: de levering van onze producten is geheel gratis. Het bestellen van een bouwtrap gaat eenvoudig en snel. U plaatst het product in uw winkelwagen en rond uw bestelling af door te kiezen voor een van onderstaande betaalmethodes:

  • iDEAL
  • Vooruitbetaling
  • Afterpay
  • Bankcontact/Mister Cash/Soforte Banking

Als de trap niet naar wens is, heeft u 14 dagen de tijd om deze te retourneren. Voor veel mensen is de prijs van een trap doorslaggevend. Steigerkopen.nl trappen zijn veilig, voldoen aan alle veiligheidseisen en zijn scherp geprijsd. 

Bedenk goed dat niet de prijs, maar het gewenste gebruik doorslaggevend is bij de aanschaf van een goede trap. Heeft u een dubbele trap of een bordestrap nodig? Voor het doorsnee werk in en rondom het huis, zoals ramen zemen en de heg knippen volstaat een dubbele trap. Bij meer professioneel werk is een bordestrap het overwegen zeker waard.

Soorten trappen

Bordestrap

Bent u op zoek naar een bordestrap? Dan bent u bij Steigerkopen.nl aan het juiste adres. Wij beschikken over diverse bordestrappen welke allemaal vervaardigd zijn uit hoogwaardig aluminium. Wij beschikken over bordestrappen tot een hoogte van 3-4 meter, zo kunt u voor iedere situatie een geschikte bordestrap kopen bij Steigerkopen.nl. Al onze bordestrappen voldoen ruim aan de keuringseisen: VGS Veiligheidsgarantie, de Nederlandse Warenwet, NEN 2484 en de Europese EN 131.

Heeft u vragen of opmerkingen omtrent onze bordestrappen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder. U kunt onze klantenservice contacten via +31 (0)85 303 27 14 of online via het contactformulier. Benieuwd naar ons aanbod? Bekijk dan onderstaande link.

Bordestrap kopen 

 

Dubbele trap

Een dubbele trap kopen doet u uiteraard bij Steigerkopen.nl. Naast de beste kwaliteit dubbele trappen beschikken wij tevens over een divers en zeer ruim assortiment, zo kunt u voor iedere situatie een dubbele trap kopen bij Steigerkopen.nl. Het assortiment dubbele trappen bestaat uit dubbele trap met 2 treden tot een dubbele trap met 12 treden. Alle dubbele trappen voldoen aan de strengste eisen omtrent werken op grote hoogte en zijn hierdoor altijd veilig in gebruik. Benieuwd naar ons assortiment dubbele trappen? Bekijk dan onderstaande link.

Dubbele trap kopen

 

Veilige trap kopen

Bij ons koopt u verschillende uitvoeringen trappen. Die variëren van een eenvoudige keukentrap tot een uitschuifbare trap. Kijkend naar de veiligheid, geldt dat de onderkant van elke trap voorzien is van stevige rubberen antislip doppen. Zo voorkomen we dat de trap wegglijdt. Daarnaast zijn ook de treden voorzien zijn van een ribbel of een rubbervoet om wegglijden te voorkomen. Ook is het belangrijk dat de bovenste traptrede goed vasthaakt, zodat de trap niet beweegt wanneer u erbovenop staat.

Bij dubbele trappen geldt tevens dat antislip rubber tape altijd beter is dan vilten antislip tape. Dit heeft vooral te maken met het opnemen van vocht. Bij aluminium trappen wordt vaak gebruikgemaakt van ribbels op de traptrede. Kijk bij de koop van uw trap naar de breedte van de trede en het aantal ribbels, vooral wanneer het een hogere trap betreft.


Professionele trappen

Voor buitenwerk wordt veel voor een bordestrap gekozen. Dat is een trap die twee 'benen' heeft, waardoor hij stevig staat. De bordestrap is verkrijgbaar met twee tot twaalf treden. Het voordeel van dit type trap is dat u hem ingeklapt ergens tegen een muur kunt aanzetten zonder dat hij veel ruimte inneemt.

Daarnaast heeft dit type trap een enorm lange levensduur. Aluminium bordestrappen gaan vaak tientallen jaren mee en vergen weinig onderhoud. Belangrijk bij het onderhouden van de trap is dat u na gebruik de ribbels op de traptreden schoonmaakt. Zo voorkomt u dat de ribbels dichtslibben en het gevaar van uitglijden wordt vergroot.

Kijk bij het aanschaffen van een nieuwe trap goed naar het gewicht. Gewone dubbele trappen zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal, voorzien van prima werkende scharnieren en een stevige verankering voor het bovenblad. Zo'n trap kan heel wat gewicht dragen. Gebruikt u de trap professioneel, kies dan voor een duurdere trap. Deze kan meer gewicht dragen. Wanneer u twijfelt over welke trap voor u geschikt is, neemt u contact met ons op.


Kwaliteit duurt het langst

De drie belangrijkste voorwaarden voor het kopen van een trap op een rij: veiligheid, stevigheid en een lange levensduur. Dat heeft te maken met de eisen die aan een dergelijke trap worden gesteld, met het materiaal dat gebruikt is en met de inzet van de makers om een gebruiksvriendelijk product te leveren. Onze trappen zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en voldoen aan de NEN 2482 en de NEN 131 norm, zijn licht van gewicht en voorzien van hoge kwaliteit antislip doppen.

De trappen zijn gemaakt van geanodiseerd aluminium en de treden zijn stuk voor stuk gefelst, gelast en in het profiel opgesloten, zodat ze heel wat gewicht kunnen verwerken. Het eigen gewicht van een trap hangt af van de soort en grootte. Over het algemeen weegt een aluminium trap tussen de 3 en 25 kilo. Je hangt hem in de garage of schuur dan ook gemakkelijk aan een of twee haken op. Zo neemt hij heel weinig ruimte in beslag, is altijd snel beschikbaar en ook weer snel op te bergen.


Onderhoud van een trap

Wat betreft onderhoud geldt dat de trap zo nu en dan afgespoten moet worden. Zet hem daarna even uit elkaar en laat hem drogen. Daarna kan hij er weer een tijd tegenaan. Het grote voordeel van aluminium is, dat naast het lichte gewicht, het niet roest. Bij gebruik voor een verbouwing of renovatie is aan te bevelen om de trap aan het eind van de dag even schoon te maken, zodat hij de volgende dag weer veilig zijn dienst kan doen.


Contact met Steigerkopen.nl

Voor meer informatie over onze trappen of onze bestelprocedure, neemt u telefonisch contact op via 085 303 27 14 of stuurt u een e-mail.

Steigerkopen.nl is hét online verkoopkanaal voor al uw steigers, klimmaterialen en veiligheidsproducten. Steigerkopen.nl biedt een groot assortiment aan in rolsteigers, kamersteigers, steigeronderdelen en steigeraanhangers.