Bescherm uzelf tegen alle weersomstandigheden met een doorwerktent van Euroscaffold. De goedkoopste doorwerktenten voor uw steiger bestelt u bij Steigerkopen.nl. Bestel een Euroscaffold doorwerktent voor 12:00 uur, dan bezorgen wij deze de volgende werkdag al bij u thuis; geheel gratis.

Doorwerktent kopen? Dan geniet u tevens van 5 jaar garantie. Wij beschikken over het grootste én voordeligste assortiment van Nederland én België. 

Euroscaffold
Doorwerktent compleet 1.90m
€525,00 (€635,25 Incl. btw)
Euroscaffold
Doorwerktent compleet 2.50m
€535,00 (€647,35 Incl. btw)
Euroscaffold
Doorwerktent compleet 3.05m
€573,00 (€693,33 Incl. btw)

Doorwerktent kopen

Doorwerktenten bieden bescherming tegen de weersomstandigheden die uw werk op de steiger kunnen belemmeren. In enkele minuten monteert u de universele doorwerktent op uw steiger en heeft u geen last meer van regen, hagel, sneeuw en fel zonlicht. Een doorwerktent wordt ook wel doorwerkkap of regendoorwerkkap genoemd. Een voordelige doorwerktent kopen doet u bij Steigerkopen.nl, wij hebben de voordeligste en beste doorwerktenten van Nederland en België, waardoor u bij ons altijd aan het juiste adres bent. 

De professionele kwaliteit van een Euroscaffold doorwerktent biedt professionals, semi-professionals en hobbyisten optimale bescherming tegen invloeden van buitenaf, waardoor u gewoon door kunt werken en de klus op tijd af krijgt.

Gekenmerkt door:

  • Uw klus op tijd af door bescherming tegen zon, regen, hagel en sneeuw;
  • Universele doorwerktenten, dus zeer eenvoudig te plaatsen op uw steiger;
  • De doorwerktenten zijn geschikt voor professionals en hobbyisten.

Wij begrijpen het wanneer u vragen heeft over ons assortiment doorwerktenten. Bij vragen kunt u ons altijd contacten via de klantenservice, uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom. 

 

Doorwerktent monteren

De Euroscaffold doorwerktenten in ons assortiment zijn universeel. Door de afmetingen van 190, 250 en 305 centimeter zijn ze eenvoudig te monteren op vele andere merken rolsteigers en kamersteigers. De tent zelf bestaat uit een stalen frame en een kunststof zeil dat dient als regenkap. De stalen staanders zijn verstelbaar, waardoor u zelf de hoek van het dak kunt bepalen. Dit kan handig zijn als u bijvoorbeeld dicht bij een dakgoot werkt en niet zo veel ruimte heeft. Door de hoek van het dak iets te vergroten, creëert u een helling waar het water af kan lopen. Zo blijft u droog en kunt u verder met uw klus.


Assortiment doorwerktenten

In ons assortiment vindt u drie doorwerktenten van het topmerk Euroscaffold. Het verschil zit in de lengte van de tenten, ze zijn namelijk verkrijgbaar in de lengtes 190 cm, 250 cm en 305 cm. Door hun universele afmetingen zijn ze te monteren op vrijwel alle rolsteigers en kamersteigers uit ons assortiment.

Ons assortiment bestaat uit:

Doorwerktent compleet 190 kopen
Doorwerktent compleet 250 kopen
Doorwerktent compleet 305 kopen


Doorwerktenten van Steigerkopen.nl 

Heeft u vragen over de doorwerktenten op onze website of weet u niet zeker welke afmeting u nodig heeft voor uw steiger? Bestel vandaag voor 12:00 uur uw doorwerktent en ontvang deze binnen één werkdag in huis. Bij Steigerkopen.nl krijgt u standaard 5 jaar garantie op uw aankoop, is verzending kosteloos en zijn wij de grootste en voordeligste van Nederland en België.

Vragen? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag. Bel 085 303 2714 of stuur een e-mail.