Euroscaffold
Basic rolsteiger 90 x 190 x 4 meter werkhoogte
€549,00 (€664,29 Incl. btw)
Euroscaffold
Basic rolsteiger 75 x 250 x 4,2m werkhoogte
€616,00 (€745,36 Incl. btw)
Euroscaffold
Basic rolsteiger 75 x 305 x 4,2m werkhoogte
€639,00 (€773,19 Incl. btw)
Euroscaffold
Budget rolsteiger 135 x 190 x 4,2m werkhoogte
€694,00 (€839,74 Incl. btw)
Euroscaffold
Budget rolsteiger 135 x 250 x 4,2m werkhoogte
€745,00 (€901,45 Incl. btw)
Euroscaffold
Budget rolsteiger 135 x 305 x 4,2m werkhoogte
€782,00 (€946,22 Incl. btw)
Euroscaffold
Basic rolsteiger 90 x 190 x 6 meter werkhoogte
€785,00 (€949,85 Incl. btw)
Euroscaffold
Basic rolsteiger 6 meter werkhoogte, met extra vloer
€915,00 (€1.107,15 Incl. btw)
Euroscaffold
Basic rolsteiger 75 x 305 x 6,2m werkhoogte
€960,00 (€1.161,60 Incl. btw)
Euroscaffold
Budget rolsteiger 135 x 190 x 6,2m werkhoogte
€1.038,00 (€1.255,98 Incl. btw)
Euroscaffold
Budget rolsteiger 135 x 250 x 6,2m werkhoogte
€1.078,00 (€1.304,38 Incl. btw)
Euroscaffold
Budget rolsteiger 135 x 305 x 6,2m werkhoogte
€1.119,00 (€1.353,99 Incl. btw)
Pagina 1 van 8

Rolsteigers

Bent u op zoek naar een aluminium rolsteiger? Dan bent u bij Steigerkopen.nl aan het juiste adres voor de nieuwste producten. Onze professionele rolsteigers zijn gebruiksvriendelijke en hoogwaardige steigers die worden gebruikt bij het uitvoeren van lichte en staande werkzaamheden.

Steigerkopen.nl voert een breed assortiment aan rolsteigers, direct leverbaar, en allen aangeboden tegen bodemprijzen. En gratis verzending in Nederland en België. U kunt bij Steigerkopen.nl terecht voor:

 • Rolsteigers Standaard Smal
 • Rolsteigers Standaard Breed
 • Rolsteigers Euro Smal
 • Rolsteigers Euro Breed

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de meest geschikte rolsteiger? Neem gerust contact met ons op, wij nemen graag de tijd om al uw vragen te beantwoorden.

Rolsteiger kopen

Koop een rolsteiger eenvoudig en snel bij Steigerkopen.nl: Onze rolsteigers zijn direct uit voorraad leverbaar. Onze rolsteigers zijn in Nederland machinaal gelast en samengesteld uit hoogwaardige rolsteiger onderdelen. Elk steiger platform is uit aluminium met een betonplex loopvloer met antisliplaag. Hierdoor heeft u veel grip en staat u stevig op de steiger. De wielen zijn stevig en robuust en de horizontaal en diagonaal schoren zijn voorzien van een kleurcodering voor eenvoudig opbouwen. Veilig werken bij elk type gebruik op hoogtes van 4 tot ruim 12 meter.
De Euroscaffold rolsteigers hebben een gestandaardiseerde breedte van steigerframes (Euro frames) en sportafstand. Hierdoor zijn de rolsteiger onderdelen ook uitwisselbaar met andere bekende rolsteiger merken. De rolsteigers zijn voorzien van rolsteiger schoren of enkele of dubbele voorloopleuning. Als de rolsteigers dichter dan 15 cm van een muur staan is een enkele voorloopleuning toegestaan. Rolsteiger stabilisatoren zorgen voor een stabiel werkplatform op hoogte. De rolsteiger platforms zijn rondom voorzien van een bovenleuning, een tussenleuning en een kantplank. De Euroscaffold rolsteigers zijn geschikt voor intensief gebruik. De rolsteigers zijn gekeurd en voorzien van een TUV-certificaat en voldoen aan de NEN-EN 1004 norm (Steigerklasse II).

Rolsteigers voor klussen en klein onderhoud

Onze budget rolsteigers zijn gebruiksvriendelijke en hoogwaardige steigers die voornamelijk worden gebruikt bij het uitvoeren van lichte en staande werkzaamheden zoals schilderwerk of het aanbrengen van verlichting. Wij hebben veel bedrijven die bij ons steigers kopen, maar ook particulieren zijn tevreden klanten. Een rolsteiger hoeft u maar één keer aan te schaffen, u heeft er bij correct gebruik uw leven lang voordeel van. En Steigerkopen.nl kan u ook meteen helpen bij de aanschaf van een rolsteiger aanhanger voor veilig vervoer van uw steiger. Wij hebben een groot aanbod rolsteiger aanhangers.

Rolsteiger kopen

Heeft u geregeld een aluminium steiger nodig en wilt u een rolsteiger kopen? Dan is het best lastig om te bepalen welke rolsteiger u nodig heeft; de keuze uit aluminium rolsteigers is groot. Hieronder staat alle informatie op een rij die u nodig heeft voor de aankoop van de rolsteiger die past bij uw situatie.

Technische omschrijving van de aluminium steiger

Er zijn vele typen steigers. De aluminium steiger is hier de bekendste van. Het is een constructie, die tijdelijk in elkaar wordt gezet om op hoogte te kunnen werken. Door zijn lichtgewicht is hij snel te monteren. Hij bestaat uit steigerpijpen, diagonale schoren en een houten platform om op te staan. Dit kan een platform met luik lichtgewicht of een platform zonder luik lichtgewicht zijn. Als de steiger ook voorzien is van zwenkwielen, is het een rolsteiger. Een rolsteiger kan naast steigerpijpen, diagonale schoren en een houten platform ook nog bestaan uit een enkele of een dubbele voorloopleuning. Dit zijn leuningen die bescherming bieden tegen valgevaar. De rolsteigers die van voorloopleuningen zijn voorzien dragen de namen: rolsteiger enkele voorloopleuning en rolsteiger dubbele voorloopleuning.

Welke aluminium rolsteigers zijn er?

De rolsteigers van Steigerkopen.nl zijn van hoogwaardige kwaliteit, waardoor ze een lange levensduur hebben. Ook zijn de steigers gebruiksvriendelijk. U koopt ze tegen bodemprijzen; het zijn budget rolsteigers. Ze zijn geschikt voor staande en lichte werkzaamheden op hoogte, zoals schilderwerkzaamheden, onderhoudswerkzaamheden en het ophangen van verlichting. Alle budget rolsteigers op onze site zijn een goed alternatief van de ladder met als voordeel dat ze u meer veiligheid en stabiliteit bieden. U kiest uit een van de volgende vier budget rolsteigers:

Het verschil tussen een brede en smalle rolsteiger zit in de breedte. De breedte van de brede variant is 135 centimeter en van de smalle variant 75 centimeter. Ook de maximale werkhoogte verschilt. De maximale werkhoogte van de brede variant is 12.2 meter en die van de smalle variant is 10.2 meter.

Rolsteiger standaard breed

Hier staan de kenmerken van de rolsteiger standaard breed op een rij.

 • 135 centimeter breed
 • verkrijgbaar in de lengtes 135, 190, 250 en 305 centimeter
 • verkrijgbaar in de werkhoogtes 6.2 meter, 8.2 meter, 10.2 meter en 12.2 meter
 • voldoende werkruimte door de breedte
 • zeer veilig door het brede, stabiele platform
 • mogelijk om op meerdere plekken tegelijk te werken
 • gebruiksvriendelijk: binnen 10 minuten op te zetten en gemakkelijk verplaatsbaar

Rolsteiger standaard smal 

Dit zijn de kenmerken van de rolsteiger standaard smal.

 • 75 centimeter breed
 • verkrijgbaar in de lengtes 190, 250 en 305 centimeter
 • verkrijgbaar in de werkhoogtes 6.2 meter, 8.2 meter en 10.2 meter
 • stabiele ondergrond met ruimte voor gereedschap, ondanks dat de rolsteiger smal is
 • mogelijk om op meerdere plekken tegelijk te werken
 • gebruiksvriendelijk: binnen 5 minuten op te zetten en gemakkelijk verplaatsbaar

Rolsteiger Euro breed

De rolsteiger Euro breed kenmerkt zich door het volgende.

 • 135 centimeter breed
 • verkrijgbaar in de lengtes 135, 190, 250 en 305 centimeter
 • verkrijgbaar in de werkhoogtes 6.2 meter, 8.2 meter, 10.2 meter en 12.2 meter
 • voldoende werkruimte door de breedte
 • zeer veilig door het brede, stabiele platform
 • mogelijk om op meerdere plekken tegelijk te werken
 • gebruiksvriendelijk: binnen 5 minuten op te zetten en gemakkelijk verplaatsbaar door de robuuste zwenkwielen

Rolsteiger Euro smal

De kenmerken van de rolsteiger Euro smal zijn de volgende. 

 • 75 centimeter breed
 • verkrijgbaar in de lengtes 190, 250 en 305 centimeter
 • verkrijgbaar in de werkhoogtes 6.2 meter, 8.2 meter en 10.2 meter
 • stabiele ondergrond met ruimte voor gereedschap, ondanks dat de rolsteiger smal is
 • mogelijk om op meerder plekken tegelijk te werken
 • gebruiksvriendelijk: binnen 3 minuten op te zetten en gemakkelijk verplaatsbaar door de robuuste zwenkwielen

Rolsteiger kopen

Weet u al welke steiger u wilt kopen? Alle steigers die wij aanbieden zijn van hoogwaardige kwaliteit, hebben een lange levensduur, zijn veilig en gebruiksvriendelijk. Om u een handje te helpen bij uw keuze staat hier op een rij voor welke steiger u kiest in een bepaald geval.

 • U kiest voor een enkele of dubbele voorloopleuning steiger als u extra bescherming wenst tegen valgevaar. 
 • U kiest voor een brede rolsteiger als u voldoende werkruimte wenst of op grotere hoogte wilt werken. Deze rolsteigers zijn breder dan de smalle rolsteigers. Ze zijn 135 centimeter breed. Ook is de maximale werkhoogte hoger, namelijk 12.2 meter.
 • U kiest een smalle rolsteiger als u in smalle, kleine ruimtes wilt werken, zoals een smalle steeg of een kleine kamer.
 • U kiest voor de rolsteiger Euro smal boven de rolsteiger Standaard smal als u de steiger sneller wilt opzetten. Dat kan in dit geval al binnen 3 minuten.
 • U kiest voor de rolsteiger Euro breed boven de rolsteiger Standaard breed als u de steiger sneller wilt opzetten. Dat kan bij deze steiger al in 5 minuten.
 • Ook de kwaliteit van de rolsteiger Euro is beter dan die van de rolsteiger Standaard, maar dat verschil is slechts minimaal. De standaard steiger is ook van hoogwaardige kwaliteit.