JLG Power Towers

Pecolift hoogwerker 3,5m werkhoogte

€4.259,00 (Excl. BTW) (€5.153,39 Incl. btw)
Er is een groeiende behoefte aan effici«nte en veilige hoogtetoegangsoplossingen. Hier komt de Pecolift van JLG Power Towers in beeld, een innovatieve en veelzijdige hoogtewerker met oog op de toekomst. Milieuvriendelijk en duurzaam. Meer informatie
Artikelcode: 842385
EAN: 8719998985795
Merk: JLG Power Towers
 • Gratis verzending in heel NL & BE!
 • Binnen 1 werkdag verzonden!
 • 100 dagen retourgarantie!
Productomschrijving

Hoogwerker / rolsteigerlift 3,5 meter werkhoogte

Afmetingen (in gebruik)

 • Maximale werkhoogte: 3,50 m
 • Maximale platformhoogte: 1,50 m
 • Afmetingen korf: 0,72 m (l) x 0,60 m (b)
 • Voetafdruk in werking: 0,99 m x 0,70 m
 • Veilige werkbelasting: 150 kg (1 persoon + gereedschap)
 • Maximale helling bij gebruik: 0,5 graden

Afmetingen (ingeklapt)

 • Lengte: 0,99 m
 • Breedte: 0,70 m
 • Hoogte: 1,55 m
 • Gewicht: 180 kg

Pecolift van JLG Power Towers: Duurzaamheid in hoogtetoegang

In een tijdperk waarin duurzaamheid en milieubewustzijn steeds belangrijker worden, is het essentieel dat innovatieve technologie«n niet alleen effici«nt zijn, maar ook een positieve impact hebben op het milieu. De Pecolift van JLG Power Towers is een opmerkelijke prestatie op dit gebied, en het belichaamt de toewijding van het bedrijf aan zowel hoogwaardige prestaties als milieuvriendelijke praktijken.

De Pecolift is een unieke hoogtewerker die opvalt door zijn ingenieuze ontwerp en duurzame eigenschappen. In tegenstelling tot traditionele hoogtewerkers die afhankelijk zijn van batterijen, brandstof of handmatige bediening, maakt de Pecolift gebruik van een slimme en energiezuinige technologie die de noodzaak van externe energiebronnen volledig overbodig maakt.

Innovatieve werking

Het hart van de Pecolift wordt gevormd door een eenvoudig maar doeltreffend hefmechanisme. Door gebruik te maken van een op en neer bewegende hendel, wordt kinetische energie omgezet in potenti«le energie, waardoor de werkbak veilig omhoog wordt gebracht. Deze energieomzetting maakt het gebruik van elektriciteit of brandstof volledig overbodig, waardoor de Ecolift een bijzonder milieuvriendelijke keuze is voor hoogtetoegangstoepassingen.

Voordelen voor duurzaamheid

De Ecolift biedt een reeks voordelen die rechtstreeks bijdragen aan duurzaamheid en milieubehoud:

 1. Nul Uitstoot: Doordat de Pecolift geen brandstof of batterijen nodig heeft, produceert het geen schadelijke uitstoot. Hierdoor worden de lokale luchtkwaliteit en de algemene koolstofvoetafdruk verminderd.

 2. Energie-effici«ntie: De omzetting van kinetische energie in potenti«le energie is een uiterst effici«nte manier om hoogtetoegang mogelijk te maken. Er gaat weinig energie verloren in het proces, wat resulteert in minder verspilling.

 3. Lage Onderhoudsvereisten: De mechanische aard van de Pecolift zorgt voor minder slijtage en minder behoefte aan frequente onderhoudsbeurten. Dit draagt bij aan een vermindering van de gebruikte grondstoffen en onderhoudsmiddelen.

 4. Langere levensduur: De eenvoudige werking en robuuste constructie van de Pecolift dragen bij aan een langere levensduur. Dit minimaliseert de behoefte aan frequente vervanging en vermindert de hoeveelheid afval die wordt gegenereerd.

Veiligheid en bruikbaarheid

Naast zijn duurzame eigenschappen biedt de Pecolift ook een hoog niveau van veiligheid en gebruiksgemak. Het ontwerp minimaliseert het risico op vallen, omdat er geen trappen, ladders of klimmen nodig is om de werkbak te bereiken. Bovendien is de werkbak zelf omgeven door een beschermend hekwerk, waardoor de gebruiker veilig op hoogte kan werken zonder zich zorgen te hoeven maken over vallen.

Toepassingsmogelijkheden

De Pecolift is geschikt voor een verscheidenheid aan toepassingen, vari«rend van onderhoudswerkzaamheden en schilderen tot het plaatsen van verlichting en decoraties. Het compacte formaat maakt de Pecolift ook ideaal voor gebruik op locaties waar ruimte beperkt is, zoals binnenruimtes, smalle gangen en winkels.

Een stap in de toekomst van hoogtetoegang

De Pecolift van JLG Power Towers is meer dan alleen een hoogtewerker; het vertegenwoordigt een stap in de richting van duurzame en verantwoorde hoogtetoegangstechnologie. Met zijn innovatieve energieomzettingssysteem, milieuvriendelijke eigenschappen en nadruk op veiligheid, heeft de Pecolift bewezen dat het mogelijk is om hoogtewerkzaamheden uit te voeren zonder de negatieve impact op het milieu. Dit maakt het niet alleen een slimme keuze voor bedrijven die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan, maar ook voor een toekomst waarin technologische innovatie en milieubehoud hand in hand gaan.

Download hier de productspecificaties.