Bent u op zoek naar een gebruikte rolsteiger? Dan bent u bij Steigerkopen.nl aan het juiste adres. De gebruikte rolsteigers van Steigerkopen.nl zijn zeer scherp geprijsd en hebben de kwaliteit van een nieuwe rolsteiger. Doorgaans is ons aanbod gebruikte rolsteigers afkomstig van retouren, waarbij de rolsteiger vrijwel niet gebruikt is en slechts enkele of geen gebruikerssporen kent.

Profiteer van de kwaliteit van nieuw, maar dan voor een voordeligere prijs. Bestel vandaag nog!

Euroscaffold
Gebruikte EVO kamersteiger 75 cm
€289,00 (€349,69 Incl. btw)
Euroscaffold
Gebruikte kamersteiger 75 cm
€359,00 (€434,39 Incl. btw)
Euroscaffold
Rolsteiger Euro 135x250 10,2m werkhoogte Lichtgebruikt
€3.539,00 €2.999,00 (€3.628,79 Incl. btw)

Gebruikte en 2e hands Rolsteigers

Bent u op zoek naar een rolsteiger, maar heeft u een beperkt budget? Geen probleem, want bij Steigerkopen.nl bent u ook aan het juiste adres voor gebruikte rolsteigers. Onze gebruikte rolsteigers zijn net als de nieuwe rolsteigers vervaardigd uit hoogwaardig aluminium en voldoen tevens aan de strengste eisen wanneer het gaat om veiligheid, deze rolsteigers worden dan ook geleverd met een TÜV-certificaat en voldoen aan de norm NEN-EN 1004. Hierdoor bent u verzekerd van veilig werken op grote hoogte. 

Onze categorie gebruikte rolsteigers is populair bij de doelgroep die slechts enkele keren per jaar gebruik maakt van een rolsteiger. Normaliter kunt u er ook voor kiezen om een rolsteiger te huren, echter is de aanschaf van een gebruikte rolsteiger economisch interessanter. De gebruikte rolsteigers zijn om diverse redenen retour gestuurd, het kan bijvoorbeeld voorkomen dat een klant toch een ander formaat steiger wilt hebben of dat deze uiteindelijk niet meer nodig was om de klus te klaren. 

Profiteer van de kwaliteit van nieuw, maar dan voor een voordeligere prijs. Vragen of opmerkingen? Neem gerust contact op met onze klantenservice, wij helpen u graag verder. Contact opnemen kan via mail of telefonisch via +31 (0)85 303 27 14.

 

2e hands rolsteiger 

Een 2e hands rolsteiger koopt u eenvoudig en snel bij Steigerkopen.nl. Bij ons profiteert u van vele voordelen, zo heeft u de 2e handse rolsteiger de volgende werkdag al in huis, wanneer u vandaag voor 12:00 heeft besteld. Verder beschikken onze rolsteigers over een garantietermijn van maarliefst 5 jaar en zijn wij de goedkoopste van Nederland en België. Bij ons kunt u terecht voor diverse merken 2e hands rolsteigers, waaronder:

2e hands Euroscaffold rolsteiger
2e hands Altrex rolsteiger

Heeft u vragen over onze 2e hands rolsteigers? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder. Welke rolsteiger u ook aanschaft, nieuw of gebruikt, bij Steigerkopen.nl bent u verzekerd van de beste kwaliteit tegen een eerlijke prijs. Werken met een rolsteiger van Steigerkopen.nl is ten alle tijden veilig én comfortabel. 

 

Goedkope rolsteiger kopen

Wij begrijpen dat een rolsteiger kopen een grote investering kan zijn, daarom bieden wij u ook graag een goedkoper alternatief aan. De 2e hands rolsteigers van Steigerkopen.nl zijn als nieuw van kwaliteit, maar enkel minimaal gebruikt. De rolsteiger kan enkele gebruikerssporen bevatten, maar voldoet uiteraard gewoon aan alle veiligheidsregels die zijn gesteld door instanties. 

 

Over Steigerkopen.nl

Steigerkopen.nl staat al sinds vele jaren aan de top als het gaat productie en verkoop van professionele rolsteigers. Dagelijks produceren wij grote hoeveelheden rolsteigers, deze verkopen wij dan ook wereldwijd. 

Onze rolsteigers worden in Nederland machinaal gelast en samengesteld uit hoogwaardige rolsteigeronderdelen. Elk steigerplatform is gemaakt van aluminium; de betonplex loopvloer is voorzien van een antisliplaag. Hierdoor heeft u veel grip en staat u stabiel op de steiger. De wielen zijn stevig en robuust en de horizontale en diagonale schoren zijn voorzien van een kleurcodering, zodat u de steiger eenvoudig opbouwt. U kunt veilig werken op hoogtes van 4 tot ruim 14 meter. 

Vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op via mail of telefonisch via +31 (0)85 303 27 14.