De goedkoopste rolsteiger stabilisatoren koopt u bij Steigerkopen.nl. Zoals de naam al zegt, geeft dit product een rolsteiger meer stabiliteit waardoor u veiliger werkt. In ons assortiment hebben we rolsteiger stabilisatoren in verschillende afmetingen en soorten. Wanneer u uw bestelling voor 15:00 uur plaatst, heeft u de stabilisator al de volgende werkdag in huis. De rolsteiger stabilisatoren worden geleverd met 5 jaar garantie en zijn nergens goedkoper in aanschaf.

Betaal de rolsteiger stabilisator veilig en snel via iDEAL of via een overschrijving.

Alumexx
Alumexx Stabilisator 200 cm
€84,00 (€101,64 Incl. btw)
Alumexx
Alumexx Telestabilisator 200 cm
€86,00 (€104,06 Incl. btw)
Euroscaffold
Stabilisator 2.00m
€89,00 (€107,69 Incl. btw)
Euroscaffold
Stabilisator 3.00m
€92,00 (€111,32 Incl. btw)
Euroscaffold
Telestabilisator 2.00cm
€99,00 (€119,79 Incl. btw)
Euroscaffold
Telestabilisator 3.00
€107,00 (€129,47 Incl. btw)

Rolsteiger stabilisator kopen

Wanneer u een rolsteiger stabilisator koopt, zorgt u ervoor dat u een veilige en stevige werkomgeving creëert. Onze handige stabilisatoren zijn universeel en daardoor geschikt voor vrijwel iedere rolsteiger. U heeft bij Steigerkopen.nl keuze uit rolsteiger stabilisatoren van het merk Euroscaffold van twee en drie meter lang. Daarnaast kunt u kiezen voor een vaste of telescopische variant. Alle verstevigingen zijn eenvoudig te monteren aan een rolsteiger met behulp van de bijgeleverde kunststof koppeling.

Rolsteiger stabilisatoren afmetingen

We hebben in ons assortiment rolsteiger stabilisatoren met een lengte van twee en drie meter. Hieronder lichten we de verschillende afmetingen toe.

Rolsteiger stabilisatoren 2 meter

Een rolsteiger stabilisator zorgt voor extra stabiliteit en veiligheid van steigers en is onder andere in een een lengte van 2 meter verkrijgbaar. Door de stabilisator reduceert u de kans op omvalgevaar en maakt u het werken op grote hoogte nog veiliger. Alle stabilisatoren zijn vervaardigd uit hoogwaardig aluminium en voldoen aan de strengste veiligheidseisen. Bij Steigerkopen.nl heeft u de keuze uit rolsteiger stabilisator 2 meter en rolsteiger telestabilisator 2 meter. Vragen of opmerkingen? Neem gerust contact op met onze klantenservice, wij helpen u graag verder. 


Rolsteiger stabilisatoren 3 meter

Ook voor stabilisatoren van 3 meter lang bent u bij Steigerkopen.nl aan het juiste adres. Net zoals de 2 meter variant, komt het steigeronderdeel uit onze eigen fabriek. Mede door een zeer nauwkeurige productie en controle kunnen wij u de beste kwaliteit leveren. Met de rolsteiger stabilisator 3 meter verkleint u de kans dat uw rolsteiger omvalt, dit maakt het werken op grote hoogte veiliger. 


Onze andere steigermaterialen

Bij Steigerkopen.nl verkopen we niet alleen rolsteiger stabilisatoren, maar ook andere hulpmiddelen waarmee u veilig te werk gaat en die uw project zo makkelijk mogelijk maken. U heeft onder andere de keuze uit:


Over Steigerkopen.nl

Steigerkopen.nl is gespecialiseerd in de online verkoop van allerlei soorten steigers, steigermaterialen en veiligheidsproducten. U heeft de keuze uit een groot assortiment rolsteigers en accessoires. Maar dat is nog niet alles, zaken doen met Steigerkopen.nl zorgt voor veel meer voordeel, zoals:

  • Gratis verzending
  • Standaard 5 jaar garantie;
  • De goedkoopste van Nederland en Belgie;
  • Vandaag voor 15:00 uur besteld is de volgende werkdag in huis;

Heeft u hulp nodig bij het kopen van de juiste rolsteiger stabilisator? We helpen u graag, neem contact met ons op via 085 303 2714.