Bestel uw professionele ladder online via Steigerkopen.nl. Wij hebben een breed assortiment met rechte ladders, telescoopladders, 3-delige ladders en andere modellen uit voorraad leverbaar. Onze ladders zijn voorzien van veel versterkpunten voor meer stabiliteit en zijn daardoor zeer geschikt voor intensief gebruik. 

  • Voor 12:00 uur besteld, morgen in huis;
  • We bezorgen uw bestelling gratis;
  • Eurostairs ladders geleverd met standaard 5 jaar garantie.
Eurostairs
Eurostairs Ladder enkel recht 1x7 sporten
€79,00 (€95,59 Incl. btw)
Eurostairs
Eurostairs Ladder enkel recht 1x8 sporten
€101,00 (€122,21 Incl. btw)
Eurostairs
Eurostairs Ladder enkel recht 1x9 sporten
€106,00 (€128,26 Incl. btw)
Eurostairs
Eurostairs Ladder enkel recht 1x10 sporten
€126,00 (€152,46 Incl. btw)
Eurostairs
Eurostairs Ladder enkel recht 1x12 sporten
€139,00 (€168,19 Incl. btw)
Eurostairs
Eurostairs Ladder enkel recht 1x16 sporten
€180,00 (€217,80 Incl. btw)
Eurostairs
Eurostairs Ladder enkel recht 1x20 sporten
€238,00 (€287,98 Incl. btw)
Eurostairs
Eurostairs Ladder enkel recht 1x24 sporten
€329,00 (€398,09 Incl. btw)
Eurostairs
Eurostairs Ladder enkel recht 1x28 sporten
€384,00 (€464,64 Incl. btw)
Eurostairs
Professionele vouwladder Eurostairs 4x3
€219,00 (€264,99 Incl. btw)
Eurostairs
Professionele vouwladder Eurostairs 4x4
€269,00 (€325,49 Incl. btw)
Eurostairs
Professionele vouwladder Eurostairs 4x5
€299,00 (€361,79 Incl. btw)
Eurostairs
Professionele vouwladder Eurostairs 4x6
€349,00 (€422,29 Incl. btw)
Eurostairs
Vouwladder telescopisch 4x4 Silver
€199,00 (€240,79 Incl. btw)
Eurostairs
Vouwladder 4 x 3 met platform
€118,00 (€142,78 Incl. btw)
Greybrand
Telescoopladder 3,20 meter met softclose
€115,00 (€139,15 Incl. btw)
Big One
Multifunctionele ladder Big One 4x4 ZWART
€415,00 (€502,15 Incl. btw)
Big One
Multifunctionele ladder Big One 4x6 ZWART
€574,00 (€694,54 Incl. btw)
Waku Ladders
Waku Multifunctionele Ladder 4x3
€429,00 (€519,09 Incl. btw)
Waku Ladders
Waku Multifunctionele Ladder 4x4
€458,00 (€554,18 Incl. btw)
Waku Ladders
Waku Multifunctionele Ladder 4x5
€516,00 (€624,36 Incl. btw)
Waku Ladders
Waku Multifunctionele Ladder 4x6
€566,00 (€684,86 Incl. btw)
Pagina 1 van 4

Aluminium ladders kopen 

Bij Steigerkopen.nl vindt u niet alleen een breed aanbod aan rolsteigers, kamersteigers en steigermaterialen, maar kunt u ook terecht voor professionele ladders. De maximale stahoogte en de maximale werkhoogte zijn afhankelijk van het aantal treden. Alle ladders zijn geproduceerd van zeer hoogwaardig aluminium en van de beste kwaliteit. Onze aluminium ladders zijn licht van gewicht en geschikt voor zeer intensief gebruik. U heeft de keuze uit verschillende soorten ladders:

  • Enkele ladders
  • Tweedelige ladders
  • Driedelige ladders
  • Vouwladders
  • Ladder accessoires

Welke ladder heb ik nodig?

De juiste aluminium ladder kiezen, is niet eenvoudig. Ze zijn er in vele formaten, typen en merken. Welke ladder u het beste kunt aanschaffen, hangt af van waar u de ladder voor gaat gebruiken. Wilt u eenmaal in de vijf jaar uw raamkozijnen schilderen, dan voldoet een enkele, rechte ladder. Zoekt u een ladder om het plafond mee te sausen, dan kiest u voor een dubbele ladder. De telescopische ladder is zeer geschikt voor mensen die weinig opbergruimte of plek in hun auto hebben. Hij is licht in gewicht en compact inklapbaar. De driedelige reformladder is uitermate geschikt als professionele ladder. Dit type ladder multifunctioneel en u bereikt ermee een maximale werkhoogte.

Gebruiksgemak

Wilt u een ladder kopen, dan is het belangrijk om te kijken naar gebruiksgemak. Wilt u een ladder die gemakkelijk is in gebruik, dan kiest u bijvoorbeeld voor een rechte ladder die niet opgeklapt of uitgeschoven hoeft te worden. Maar ook sommige uitschuifbare ladders met scharnierpunten kunnen gemakkelijk in gebruik zijn. Kijk daarvoor vooraf goed naar de handleiding. De ladders van het merk Maxall staan bekend om het gebruiksgemak. Door het lichte gewicht zijn ze gemakkelijk verplaatsbaar.

Enkele ladders

De enkele ladders beschikken over twee bomen, of stijlen, en zijn de meest eenvoudig ladders uit ons assortiment. Deze ladders zijn zeer geschikt voor kleine klusjes rondom het huis. Tussen de twee bomen van de ladder zitten 6 tot 28 sporten. De ladders zijn licht in gewicht en geschikt bij een maximale werkhoogte tot circa vier meter. U heeft de keuze tussen enkele ladders met rechte en uitlopende bomen. De ladder met uitlopende bomen is stabieler dan de ladder met rechte bomen.

Bekijk onze enkele ladders

Tweedelige ladders

Tweedelige ladders, ook wel dubbele ladders genoemd, hebben in het midden een scharnierpunt. Deze ladders zijn geschikt voor klusjes met een maximale werkhoogte van 4 tot 9,5 meter. De ladder kan aan twee kanten beklommen worden en staat met twee paar laddervoeten op de grond. Het voordeel van deze ladders is dat u ze niet ergens tegenaan hoeft te zetten en dat u ze dubbel kunt klappen. Ook is de tweedelige ladder makkelijk op te bergen omdat u de beide delen in elkaar kunt schuiven.

Bekijk onze tweedelige ladders

Driedelige ladders

Driedelige ladders zijn eenvoudig te gebruiken als schuifladder tegen een muur, maar kunnen ook dienstdoen als vrijstaande ladder. Dat maakt driedelige ladders tot multifunctionele ladders die een maximale werkhoogte bereiken. U kunt deze ladders dan ook gebruiken voor iedere klus.

Bekijk onze driedelige ladders

Vouwladders

Vouwladders worden vooral veel gebruikt in de bouw. Deze ladders zijn voorzien van meerdere draaipunten, over de gehele lengte van de ladder. Vouwladders zijn veilig, extreem stabiel en multifunctioneel. U kunt ze ook inzetten als trap en op ongelijke ondergronden gebruiken. Daarnaast zijn deze ladders ook nog eens erg compact en eenvoudig te vervoeren.

Bekijk onze vouwladders

Telescopische ladder

Naast bovengenoemde ladders, zijn er ook nog telescopische ladders. Dit type ladders is licht in gewicht en eenvoudig op te bergen, waardoor ze extreem geschikt zijn voor mensen die weinig bergruimte of weinig plek in de auto hebben. Op een soepele, simpele manier klikt u de verschillende ladderonderdelen van de telescopische ladder in elkaar om de perfecte werkhoogte te creëren. De telescopische ladder is er in verschillende vormen, van enkele ladders tot dubbele ladders en reformladders.

Verschil tussen een ladder en een trap

De woorden ladder en trap worden vaak door elkaar gehaald, maar er zit wel degelijk verschil tussen de twee. Een ladder bestaat uit twee bomen met daartussen de sporten, waar u op kunt staan. Een trap heeft ook bomen, maar is voorzien van platte treden in plaats van sporten. Daarnaast heeft een trap vaak een platform waarop u kunt staan.

Veiligheid van onze ladders

De ene ladder is veiliger dan de andere. Meestal geldt hiervoor de regel: hoe duurder, hoe steviger en dus hoe veiliger. De Maxall en Big One ladders staan bekend om hun veiligheid. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium en zijn voorzien van vele versterkpunten om nog meer stabiliteit te verkrijgen. 

Kwaliteit en levensduur

De levensduur van een ladder is sterk afhankelijk van de kwaliteit van de ladder en het materiaal waarvan deze is gemaakt. Met Maxall en Big One ladders bent u verzekerd van een langere levensduur. Deze professionele ladders zijn vervaardigd van hoogwaardige, duurzame materialen.

Ladders kopen bij Steigerkopen.nl

In onze webshop vindt u een breed aanbod aan ladders. Wilt u meer informatie over onze ladders of heeft u advies nodig over de juiste ladder voor uw klus? Neem dan gerust contact met ons op via 0800 387 6722 of [email protected].