Maxall
Ladder Maxall enkel recht 6 sporten
€54,00 (€65,34 Incl. btw)
Maxall
Ladder Maxall enkel recht 6 sporten
€54,00 (€65,34 Incl. btw)
Laddermat 100 cm
€54,95 (€66,49 Incl. btw)
Maxall
Ladder maxall enkel uitgebogen 6 sporten
€59,09 (€71,50 Incl. btw)
Laddermat 125 cm
€62,95 (€76,17 Incl. btw)
Maxall
Ladder Maxall enkel recht 8 sporten
€67,00 (€81,07 Incl. btw)
Maxall
Ladder Maxall enkel recht 8 sporten
€67,00 (€81,07 Incl. btw)
Maxall
Ladder maxall enkel uitgebogen 8 sporten
€71,49 (€86,50 Incl. btw)
Maxall
Ladder Maxall enkel recht 10 sporten
€85,00 (€102,85 Incl. btw)
Maxall
Ladder Maxall enkel recht 10 sporten
€85,00 (€102,85 Incl. btw)
Maxall
Ladder maxall enkel uitgebogen 10 sporten
€90,91 (€110,00 Incl. btw)
Maxall
Ladder Maxall enkel recht 12 sporten
€99,00 (€119,79 Incl. btw)
Pagina 1 van 7

Ladders

Bij steigerkopen.nl vindt u professionele ladders in alle soorten en maten, tegen een aantrekkelijke prijs. Wij hanteren een breed assortiment lichtgewicht kwaliteit ladders. Onze ladders zijn voorzien van vele versterkpunten om nog meer stabiliteit te verkrijgen en is daardoor zeer geschikt voor intensief gebruik. Ook wat betreft veiligheid voldoen onze trappen aan de strengste eisen. 


Op zoek naar professionele ladders? Bekijk ons assortiment:

Driedelige ladders
Enkele ladders
Telesteps
Tweedelige ladders
Vouwladders

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op, wij nemen graag de tijd om al uw vragen te beantwoorden.

Over steigerkopen.nl

Steigerkopen.nl is hét online verkoopkanaal voor al uw steigers, klimmaterialen en veiligheidsproducten. Steigerkopen.nl biedt een groot assortiment aan in rolsteigers, kamersteigers, steigeronderdelen en steigeraanhangers.

 

Ladders kopen

Een aluminium ladder kopen is niet eenvoudig. Ze zijn er in vele formaten, typen en merken. Welk type ladder heeft u nodig? Dat hangt sterk af van wat u met de ladder gaat doen. Wilt u eenmaal in de vijf jaar uw raamkozijnen ermee schilderen, dan voldoet een enkele, rechte ladder. Zoekt u een ladder om het plafond mee te sausen, dan kiest u voor een dubbele ladder. De telescopische ladder is zeer geschikt voor mensen die weinig opbergruimte of plek in hun auto hebben. Hij is licht in gewicht en compact inklapbaar. De driedelige reformladder is uitermate geschikt als professionele ladder. Deze ladders zijn multifunctionele ladders, waarmee u de maximale werkhoogte bereikt.

Grote keuze aluminium ladders

De keuze uit aluminium ladders is enorm. Er zijn vele soorten ladders, van klein tot groot en van licht tot zwaar. De maximale stahoogte en de maximale werkhoogte zijn afhankelijk van het aantal treden. Het aantal treden varieert van 6 tot 42 treden. Globaal zijn er zes typen ladders om uit te kiezen. De keuze van het type ladder hangt sterk af van waarvoor hij wordt gebruikt.

Enkele ladders. Dit zijn de meest eenvoudige ladders. Deze ladders beschikken over twee bomen, ook wel stijlen genaamd. Daartussenin zitten een aantal sporten. Deze ladder wordt ook wel de rechte ladder genoemd.

Dubbele ladders. Dit zijn ladders met in het midden een scharnierpunt. De ladder kan aan twee kanten beklommen worden en varieert sterk in het aantal treden. Dubbele ladders staan met twee paar laddervoeten op de grond. Voordeel van deze ladders is dat ze niet ergens tegenaan gezet hoeven worden en dat ze dubbelgeklapt kunnen worden.

Reform ladders. Deze ladders kunnen als enkele ladder en als dubbele ladder worden gebruikt. Ze kunnen dus tegen de muur en vrijstaand worden gebruikt. Daarnaast kunt u kiezen uit een 2delige reformladder of een 3delige reformladder.

Driedelige ladders. Deze vaak ladders bestaan uit drie delen. Driedelige ladders zijn reformladders die op het scharnierpunt geklapt, maar ook met een extra deel uitgeschoven kunnen worden. Dat maakt driedelige ladders tot multifunctionele ladders die een maximale werkhoogte bereiken. Het zijn bovendien sterke, professionele ladders.

Telescopische ladders. Dit type ladders is licht in gewicht en eenvoudig op te bergen, waardoor ze extreem geschikt zijn voor mensen die weinig bergruimte of weinig plek in de auto hebben. Op een soepele, simpele manier worden de verschillende ladderonderdelen van de telescopische ladder in elkaar geklikt om de perfecte werkhoogte te creëren. De telescopische ladder is er in verschillende vormen, van enkele ladders tot dubbele ladders tot reformladders.
Vouwladders. Zoals de naam al zegt, vouwladders kunnen worden gevouwen. Het zijn dubbele ladders die over een of meerdere scharnierpunten beschikken. Vouwladders kunnen ook als enkele ladders worden gebruikt als ze volledig uitgevouwen zijn. 

Gebruiksgemak

Wilt u een ladder kopen, dan is het belangrijk te kijken naar gebruiksgemak. Wilt u een ladder die gemakkelijk is in gebruik, kiest u dan bijvoorbeeld voor een rechte ladder, die niet opgeklapt of uitgeschoven hoeft te worden. Maar ook sommige uitschuifbare ladders met scharnierpunten kunnen gemakkelijk in gebruik zijn. Kijk daarvoor vooraf goed naar de handleiding. Ook een ladder van het merk Maxall staat bekend om het gebruiksgemak. Door zijn lichtgewicht is hij gemakkelijk verplaatsbaar.

Veiligheid

De ene ladder is veiliger dan de andere. Meestal geldt hiervoor de regel, hoe duurder, hoe steviger en dus hoe veiliger. De Maxall en Big One ladders staan bekend om hun veiligheid. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium materialen en zijn voorzien van vele versterkpunten om nog meer stabiliteit te verkrijgen. 

Kwaliteit en levensduur

De levensduur van een ladder is sterk afhankelijk van de kwaliteit van de ladder en daarmee van het materiaal waarvan deze is gemaakt. Met Maxal en Big One ladders bent u verzekert van een langere levensduur. Deze professionele ladders zijn vervaardigd van hoogwaardige, duurzame materialen.