Wanneer u op zoek bent naar tweedelige opsteekladders, dan bent u bij Steigerkopen.nl aan het juiste adres. Wij beschikken over een groot assortiment tweedelige opsteekladders, welke nergens goedkoper in aanschaf zijn, dan ben ons in de webshop. Alle tweedelige opsteekladders zijn voorzien van de benodigde veiligheidscertificaten en voldoen aan de strengste regelgeving omtrent veilig werken met ladders. Wanneer u vandaag voor 12:00 uur heeft besteld, leveren wij al de volgende werkdag. Dit doen we geheel kosteloos uiteraard.

Voorzien van 5 jaar garantie en wanneer u er niet uitkomt, helpt onze klantenservice u graag verder. 

Tweedelige opsteekladders

Bent u op zoek naar een tweedelige opsteekladder? Dan bent u bij Steigerkopen.nl aan het juiste adres, wij beschikken namelijk over een groot assortiment tweedelige opsteekladders, tot wel 18 sporten. Onze opsteekladders zijn van het merk Eurostairs en Maxall, die beide gekenmerkt worden door hoogwaardige kwaliteit. Deze ladders zijn dan ook zeer populair bij professionals, die dagelijks gebruik maken van ladders. Bestelt u vandaag voor 12:00 uur uw tweedelige opsteekladder, dan leveren wij binnen één werkdag. Uiteraard geheel kosteloos en waar én wanneer het u uitkomt. Welke ladder u ook kiest, deze voldoet altijd aan alle normeringen EN 131, Warenwet en VGS.  

Heeft u vragen over onze tweedelige opsteekladders? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder. Contact kan via +31 (0)85 303 27 14 of mail ons. 


Tweedelige opsteekladder kopen

Een tweedelige opsteekladder wordt ook wel schuifladder of touw optrekladder genoemd en is met name populair bij professionals vanwege de zeer flexibele inzetbaarheid. De opsteekladders zijn licht van gewicht en hierdoor erg prettig in gebruik. De 2- delige ladders zijn er zowel in een blank aluminium als in een blank geanodiseerde coating. Wanneer u de ladder in spreidstand neerzet, moet u de ladder beklimmen waar de sporten horizontaal staan.

Een tweedelige ladder kan worden opgesteld in de A-stand. Het voordeel hiervan is dat u nooit meer met meerdere ladders hoeft te gebruiken. In de A-stand zorgt u ervoor dat de ladder ook vrijstaand kunt gebruiken. U heeft dus geen gevel meer nodig om aan uw kluswerkzaamheden te beginnen. Ideaal voor behang- of verfwerkzaamheden. 

Wij begrijpen het wanneer u hulp nodig heeft bij het selecteren van de beste tweedelige opsteekladder, neem bij twijfel of onduidelijkheden dan ook altijd contact met ons op. Wij helpen u graag verder. Bij Steigerkopen.nl bent u verzekerd van de beste kwaliteit, naast de allerhoogste kwaliteit krijgt u standaard 5 jaar garantie op uw aankoop! 


Opsteekladder kopen bij Steigekopen.nl

Een tweedelige opsteekladder, schuifladder of touw optrekladder kopen doet u bij Steigerkopen.nl. Wij beschikken over grote voorraden waardoor vrijwel alle soorten direct uit voorraad leverbaar zijn. Naast 5 jaar garantie, een snelle en kosteloze verzending bieden wij u ook nog eens diverse betaalmethoden, zodat u kunt kiezen voor een betaalmethode die bij u past. U kunt kiezen uit onder andere:

  • Pinnen/contant in onze winkel;
  • Betalen via iDEAL;
  • Betalen via Paypal
  • Betaling via bankoverboeking;
  • Kiezen voor achteraf betaling.

Heeft u vragen of opmerkingen? Contact ons via mail of telefonisch via +31 (0)85 303 27 14.