Bent u op zoek naar een steigeraanhanger inclusief rolsteiger met een werkhoogte van 5,2 meter? Zoek dan niet langer en bestel deze aanhanger met rolsteiger 5,2 meter hoogte vandaag nog via onze webshop. De rolsteiger is ideaal in gebruik wanneer u werkzaamheden moet verrichten tot de eerste verdieping.

U kunt de steiger eenvoudig op de aanhanger laden om zo veilig naar een nieuwe klus te gaan. De aanhanger is geproduceerd uit thermisch verzinkt metaal en voldoet aan de strengste veiligheidseisen.

Steigeraanhanger met rolsteiger 5,2 meter werkhoogte

Bent u op zoek naar een makkelijke manier om uw rolsteiger te vervoeren? Dan is een steigeraanhanger een ideaal hulpmiddel. Deze steigeraanhanger wordt geleverd met rolsteiger, de rolsteiger heeft een werkhoogte van 5,2 meter, wat een ideale werkhoogte is voor werkzaamheden op de begane grond en eerste verdieping. Deze aanhanger is geproduceerd in onze eigen fabriek in Nederland en voldoet aan de strengste eisen als het gaat om veilig vervoeren van bouwmaterialen. Alle steigeraanhangers worden geproduceerd uit thermisch verzinkt metaal en voldoen aan alle Europese normen, waaronder de NEN 1004.


Veilig een rolsteiger vervoeren

Voor het veilig vervoeren van een rolsteiger kunt u het beste een steigeraanhanger gebruiken. Een steigeraanhanger is speciaal geproduceerd voor het veilig vervoeren van rolsteigers en wordt dan ook veel gebruikt door professionals. U mag gebruik maken van een steiger wanneer u beschikt over een rijbewijs B, dit is een normaal autorijbewijs.

Tijdens de productie van deze steigeraanhanger met rolsteiger 5,2 meter hebben wij enkel gebruik gemaakt van de beste materialen, machines en vakmensen. Zo bent u verzekerd dat u veilig op grote hoogte kunt werken met de rolsteiger en deze ook veilig kunt vervoeren met de aanhanger.

Voordelen van een steigeraanhanger

Het gebruik maken van een steigeraanhanger kan veel voordelen opleveren. Wij raden u dan ook altijd aan, wanneer u veelvuldig op diverse locaties gebruik maakt van een steiger, een steigeraanhanger aan te schaffen. Het gebruik van een steigeraanhanger zorgt voor:

  • Veilig vervoer van uw rolsteiger;
  • In één oogopslag zien of al uw materialen aanwezig zijn;
  • Altijd al uw materialen bij elkaar en geen zwervende onderdelen;

Naast complete steigeraanhangers hebben wij ook steigeraanhanger accessoires hierbij moet u denken aan disselsloten, gereedschapskisten en steigertransportbeugels.

Over Steigerkopen.nl

Sinds jaar en dag staat Steigerkopen.nl bekend als dé producent en leverancier van steigers en steigermaterialen. Wij beschikken over meer dan 6000m2 aan productie- en opslagcapaciteit en zijn de grootse product in Europa. Mede doordat wij dag- en nacht produceren, kunnen wij grote voorraden hanteren en is vrijwel iedere rolsteiger uit ons assortiment direct uit voorraad leverbaar.

Bestelt u vandaag voor 15:00 uur, dan leveren wij de volgende werkdag al. Verzending is geheel kosteloos en standaard ontvangt u 5 jaar garantie op uw aankoop. Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder. Contact ons via mail of telefonisch via +31 (0)85 303 27 14.