Op zoek naar goedkope steigeraccessoires om uw steiger te voorzien van extra veiligheid of uitbreiding? Wij beschikken over een groot en breed assortiment steigeraccessoires, waardoor u altijd bij ons uw gewenste steigeraccessoires vindt. Alle accessoires voor de steigers zijn vervaardigd in onze eigen fabriek, waardoor u verzekerd bent van de beste en meest hoogwaardige kwaliteit in omloop. De steigeraccessoires zijn direct uit voorraad leverbaar en voldoen aan de strengste eisen die gesteld worden aan veilig werken op grote hoogte.

Voorzien van 5 jaar garantie en binnen één werkdag geleverd wanneer u voor 15:00 uur heeft besteld. 

 

Little Jumbo
Discusslot
€24,00 (€29,04 Incl. btw)
Euroscaffold
25 x Borgclip
€41,00 (€49,61 Incl. btw)
Euroscaffold
Muur afhouder t.b.v. rolsteiger
€51,00 (€61,71 Incl. btw)
Euroscaffold
Steigerborging / Muuranker 80cm
€53,00 (€64,13 Incl. btw)
Euroscaffold
Steigerborging / Muuranker 50cm
€53,00 (€64,13 Incl. btw)
Euroscaffold
Steigervoeten 4 stuks
€60,00 (€72,60 Incl. btw)
Euroscaffold
Steigerbumper set 390 mm
€98,00 (€118,58 Incl. btw)
Euroscaffold
Double Lock steigerslot set van 2 stuks
€137,00 (€165,77 Incl. btw)
Eurostairs
Verstelbare steigerladder (rond) met klauwkoppelingen
€189,00 (€228,69 Incl. btw)
Euroscaffold
Platform steigertrap 7 treden
€209,00 (€252,89 Incl. btw)

Steiger accessoires kopen

Bent u op zoek naar accessoires voor uw steiger? Ook dan bent u bij Steigerkopen.nl aan het juiste adres. Naast complete rolsteigers en kamersteigers beschikken wij over grote voorraden accessoires voor steigers. Alle steiger accessoires zijn volledig geproduceerd in onze eigen fabriek in Nederland, dit betekent dat wij het gehele productieproces van A tot Z kunnen monitoren en hierdoor uw veiligheid kunnen waarborgen. Wij werken enkel met de beste materialen die allemaal voldoen aan de strengste eisen als het om veiligheid gaat. 

In ons assortiment steiger accessoires vindt u onder andere muur afhouders ten behoeve voor rolsteiger. Voor wie de rolsteiger op een veilige afstand wil hebben van een object, zoals een huis etc. is dit een ideale steiger accessoire. Wanneer u vragen heeft over ons assortiment kunt u gerust contact met ons opnemen, wij helpen u graag verder. U kunt ons contacten via mail of telefonisch via +31 (0)85 303 27 14.


Assortiment Steigerkopen.nl

Naast steiger accessoires, bent u bij Steigerkopen.nl ook aan het juiste adres voor rolsteigers, kamersteigers, steiger aanhangers, ladders en trappen. Mede doordat wij het volledige productieproces in eigen beheer hebben, kunnen wij grote voorraden hanteren en hierdoor vrijwel ieder product direct uit voorraad leveren. Bij Steigerkopen.nl geniet u van vele voordelen, zo is levering van uw aankoop volledig gratis, krijgt u standaard 5 jaar garantie op uw aankoop en hebben wij het grootste en goedkoopste assortiment van Nederland en België. Bij ons kunt u terecht voor:

Rolsteiger kopen
Kamersteiger kopen
Steigeraanhanger kopen
Ladder kopen
Trap kopen

Uiteraard reikt ons assortiment veel verder dan bovenstaande categorieën. Voor vragen kunt u ook altijd terecht bij onze klantenservice


Over Steigerkopen.nl

Als jarenlang staat Steigerkopen.nl bekend als dé fabrikant en leverancier van steigers en steigermaterialen. Waar wij ooit als kleine onderneming begonnen, zijn we tegenwoordig gegroeid tot een bedrijf met meer dan 6000m2 aan productie en opslagcapaciteit. Enorm gegroeid, maar altijd onze eigen Zaanstreek trouw gebleven. 

Dankzij de groei en ontwikkeling van steigerkopen.nl is het assortiment inmiddels ook enorm gegroeid. Wilt u een steiger kopen? Wij verkopen rolsteigers (tweedehands of gloednieuw), kamersteigers, vouwsteigers, kooiladders, los steigermateriaal en nog veel meer. Neem dus gerust een kijkje in ons assortiment, want er is genoeg keuze!

Wist u dat bij Steigerkopen.nl u altijd verzekerd bent van:

  • 5 jaar garantie op uw aankoop;
  • Kosteloze verzending van uw aankoop;
  • Het goedkoopste assortiment van NL en Be;
  • Het grootste en breedste assortiment van NL en BE.

Vragen over onze werkwijze, producten of de voordelen? Neem contact met ons op via mail of telefonisch via+31 (0)85 303 27 14. Een bezoek brengen aan onze mooie showroom te Krommenie is ook altijd mogelijk.