Voor trappentoren onderdelen moet u bij Steigerkopen.nl zijn. Wij beschikken over diverse soorten trappenonderdelen, zoals: een opstapbeugel, buitenleuning, eindleuning en binnenleuning. Alle trappenonderdelen zijn vervaardigd uit hoogwaardig aluminium en maken het werken op en met steiger vele malen veiliger.

Voorzien van 5 jaar garantie en nergens anders goedkoper in aanschaf. Vandaag voor 15:00 uur besteld is de volgende werkdag kosteloos in huis. 

Euroscaffold
Steigertrap opstapbeugel
€98,00 (€118,58 Incl. btw)
Eurostairs
Steigertrap binnenleuning
€152,00 (€183,92 Incl. btw)
Euroscaffold
Steigertrap eindleuning
€167,00 (€202,07 Incl. btw)
Eurostairs
Steigertrap dubbele buitenleuning
€266,00 (€321,86 Incl. btw)
Euroscaffold
Rolsteiger doorloopframe voor trappentoren
€270,25 (€327,00 Incl. btw)
Eurostairs
Steigertrap Original
€563,00 (€681,23 Incl. btw)

Trappentoren onderdelen

Bent u op zoek naar onderdelen voor uw trappentoren? Dan bent u bij Steigerkopen.nl aan het juiste adres. Wij beschikken over diverse onderdelen voor trappentorens, zoals een opstapbeugel, buitenleuning, eindleuning en binnenleuning. De onderdelen die wij aanbieden verzorgen met name de veiligheid op de trappentoren, zodat werken op de trappentoren altijd veilig is. Meer informatie over onze trappentoren onderdelen? Bekijk onderstaande pagina's:

Trappentoren opstapbeugel
Trappentoren buitenleuning
Trappentoren eindleuning
Trappentoren binnenleuning

Alle trappentoren onderdelen zijn vervaardigd in onze eigen fabriek te Krommenie, omdat wij het volledige productieproces van A tot Z in eigen handen hebben, kunnen wij uw veiligheid waarborgen, zodat werken met de onderdelen van Steigerkopen.nl altijd veilig. Vragen of opmerkingen? Contact ons via mail of telefonisch via +31 (0)85 303 27 14.


Steigertrap opstapbeugel

Veilig op de steiger en steigertrap stappen is gegarandeerd met deze opstapbeugel van Euroscaffold. Gemaakt van hoogwaardig aluminium en minder kans op ongelukken en valgevaar. Voorzien van 5 jaar garantie en binnen één werkdag geleverd. 

 

Steigertrap buitenleuning

Deze buitenleuning zorgt er voor dat u veilig de trappentoren kunt gebruiken en dat u niet van de steiger af valt. De buitenleuning is zeer robuust en licht van gewicht en vrijwel een must voor het gebruik van de trappentoren. Deze is te combineren met de binnenleuning, opstapbeugel en eindleuning. Vandaag besteld is de volgende werkdag al in huis, uiteraard geheel kosteloos. 

 

Steigertrap eindleuning

Snel en veilig uw steiger betreden met uw materialen? Deze eindleuning voorkomt onveilige situaties en is vervaardigd uit aluminium. Het betreft hier een eindleuning inclusief 2 horizontaal schoren van 190 cm. Te gebruiken in combinatie met: 

  • Steigertrap
  • Steigertrap binnenleuning
  • Steigertrap buitenleuning
  • Steigertrap opstapbeugel

Voor alle onderdelen geldt 5 jaar garantie, een kosteloze verzending, voor 15:00 uur besteld is de volgende werkdag in huis en de voordeligste prijzen van NL en BE. Vragen of opmerkingen? Neem gerust contact op met onze klantenservice

 

Over Steigerkopen.nl 

Begonnen als relatief kleine onderneming, maar inmiddels uitgegroeid tot de grootste fabrikant en leveranciers van steigers en steigermateriaal. Bij ons staat uw veiligheid op nummer één, dit is dan ook de reden dat wij dagelijks ons productieproces verbeteren. Wij beschikken over grote voorraden, waardoor vrijwel ieder product direct uit voorraad leverbaar is. Bij Steigerkopen.nl geniet u van de voordeligste prijzen en maarliefst 5 jaar garantie op uw aankoop. 

Heeft u vragen over ons assortiment? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder. Contact kan via mail of telefonisch via +31 (0)85 303 27 14.