Bent u op zoek naar steigerwielen? Dan bent u bij Steigerkopen.nl aan het juiste adres. Wij beschikken over diverse soorten steigerwielen, zoals: kamersteigerwielen, steigerwielen met stalen spindel, nylon steigerwielen met stalen spindel en nylon steigerwielen met aluminium spindel.   

Onze betrouwbare universele steigerwielen passen op kamersteigers en rolsteigers van alle bekende merken. Bestelt u onze steigerwielen of ander steigermateriaal voor 15:00 uur, dan heeft u deze de volgende werkdag in huis. Alle steigerwielen zijn van de beste kwaliteit en voorzien van 5 jaar garantie. Bij Steigerkopen.nl geniet u van vele voordelen, waaronder achteraf betalen. Nergens anders goedkoper.  

Euroscaffold
Kamersteigerwiel 150 mm streeploos
€22,00 (€26,62 Incl. btw)
Euroscaffold
Kamersteigerwiel 125 mm rood
€25,00 (€30,25 Incl. btw)
Euroscaffold
Kamersteigerwiel 125 mm zwart
€25,00 (€30,25 Incl. btw)
Euroscaffold
Stalen spindel 60 cm
€42,00 (€50,82 Incl. btw)
Alumexx
Alumexx Wiel rubber + stalen spindel 20 cm
€45,00 (€54,45 Incl. btw)
Euroscaffold
Rood rubber steigerwiel op stalen spindel
€53,00 (€64,13 Incl. btw)
Euroscaffold
Steigervoeten 4 stuks
€60,00 (€72,60 Incl. btw)
Euroscaffold
Stalen spindel 100 cm
€61,00 (€73,81 Incl. btw)
Euroscaffold
Aluminium spindel 60 cm en voetplaat
€65,00 (€78,65 Incl. btw)
Euroscaffold
Nylon steigerwiel met stalen spindel
€67,00 (€81,07 Incl. btw)
Euroscaffold
Nylon steigerwiel met aluminium spindel
€94,00 (€113,74 Incl. btw)

Steigerwielen

Bent u op zoek naar goedkope steigerwielen? Dan bent u bij Steigerkopen.nl aan het juiste adres. Wij beschikken over diverse soorten steigerwielen, aan te schaffen in diverse diameters (mm) en verschillende maximale belasting in KG. Mede doordat wij met grote voorraden werken, zijn alle steigerwielen direct leverbaar en bij een bestelling voor 15:00 uur, de volgende werkdag al in huis. De Euroscaffold steigerwielen die u bestelt op Steigerkopen.nl zijn van hoge kwaliteit en hebben een draagkracht van maximaal 800 kg. De wielen zijn uitgerust met een effectief remsysteem en kunnen in hoogte versteld worden. Onze steigerwielen worden gekenmerkt door: 

  • Kwaliteitsmateriaal
  • Draagkracht tot 800 kg
  • In hoogte verstelbaar
  • Effectief remsysteem

Wij begrijpen het wanneer u bijvoorbeeld vragen heeft over onze steigerwielen. Neem daarom altijd contact op met onze klantenservice indien u vragen heeft. U kunt ons contacten via mail of telefonisch via +31 (0)85 303 27 14. Wist u dat overigens al onze steigerwielen in onze eigen fabriek in Krommenie vervaardigd worden. Dit betekent dat wij u kunnen verzekeren van de beste steigerwielen in omloop, wij hebben namelijk de kwaliteit van A tot Z kunnen monitoren. 


Steigerwielen kopen

Bij Steigerkopen.nl heeft u ruim de keuze uit diverse soorten steigerwielen. Zo heeft u bijvoorbeeld de keuze uit onderstaande soorten. Al onze steigerwielen zijn vervaardigd uit de meest hoogwaardige materialen en de beste machines en vakmensen. Bij ons bent u verzekerd van een eerlijke prijs/kwaliteit verhouding. Wij hebben het grootste en voordeligste assortiment van heel Nederland. 

Kamersteigerwiel

Een kamersteigerwiel is speciaal geproduceerd voor kamersteigers en zijn zeer wendbaar en eenvoudig in gebruik. U plaatst met grote gemak de kamersteigerwiel onder de kamersteiger, zo bent u in staat om de kamersteiger eenvoudig de manoeuvreren in krappe ruimtes. Onze kamersteigerwielen hebben een diameter van 125 mm en een maximale belasting in kg van 300 kg. 

Kamersteigerwiel kopen


Steigerwiel met stalen spindel 

Steigerwiel passend op alle bekende merken, met een diameter van 200 mm en een maximale belasting van 300kg. Met behulp van de stalen spindel kunt u de steiger op de gewenste hoogte brengen.

Steigerwiel met stalen spindel kopen


Nylon steigerwiel met stalen spindel 

Met behulp van een nylon steigerwiel met stalen spindel kunt u de rolsteiger eenvoudig op hoogte stellen en verplaatsen. De nylon steigerwiel met stalen spindel heeft een diameter van 200 mm en een maximale belasting in kg van 800 kg. 

Nylon steigerwiel met stalen spindel kopen


Nylon steigerwiel met aluminium spindel 

Geen stalen, maar een aluminium spindel nodig? Dan is deze nylon steigerwiel met aluminium spindel echt iets voor u. Vandaag voor 15:00 uur besteld is de volgende werkdag al in huis, inclusief 5 jaar garantie. De diameter betreft 200 mm en de maximale belasting is 800 kg.

Nylon steigerwiel met aluminium spindel kopen


Veiligheid en stabiliteit

Onze steigerwielen voldoen aan de DIN 4422-HD 1004 veiligheidseisen. Het betrouwbare remsysteem en de wielblokkering zorgen ervoor dat de steigerwielen samen met de steigerbuizen een stevige en veilige constructie vormen. Onze steigerwielen hebben een draagvermogen tot 800 kg.

  • Voldoet aan veiligheidsnorm
  • Sterke rem en wielblokkering
  • Draagvermogen tot 800 kg.

Vragen of opmerkingen? Contact gerust onze klantenservice, wij helpen u graag verder. 


Kamersteigers en rolsteigers

Bij Steigerkopen.nl bent u aan het juiste adres voor een kamersteiger of rolsteiger. Al onze steigers zijn vervaardigd uit hoogwaardig aluminium en voldoen aan de strengste veiligheidseisen. Onze steigers zijn dan ook voorzien van een TÜV-certificaat en voldoen aan de norm NEN-EN 1004. Bestelt u vandaag voor 15:00 uur, dan leveren wij de volgende werkdag al. Uiteraard geheel kosteloos en waar en wanneer het u uitkomt. 

Wij staan al jaren bekend als de fabrikant én leverancier van hoogwaardige steigers en steigermaterialen. Onze productie gaat dag en nacht door, waardoor wij vrijwel alles direct uit voorraad kunnen leveren. Voor vragen of informatie neemt u telefonisch contact op met 085 303 27 14 of mail onze klantenservice.