Bent u op zoek naar steigerkoppelingen, voor extra borging en koppeling? Dan bent u bij Steigerkopen.nl aan het juiste adres, zo beschikt ons assortiment over draaikoppelingen, borgclips, kunststof draaikoppelingen, koppelpennen en een adapter koppelpen voor rechte pen. Werken met steigers was nog nooit zo veilig. Alle steigerkoppelingen zijn vervaardigd in onze eigen fabriek in Nederland en voldoen aan de strengste eisen omtrent veilig werken met rolsteigers.

Voorzien van 5 jaar garantie en nergens goedkoper in aanschaf. Achteraf betalen mogelijk!

Euroscaffold
Kruiskoppeling 51 mm
€18,00 (€21,78 Incl. btw)
Euroscaffold
Draaikoppeling 51 mm
€22,00 (€26,62 Incl. btw)
Euroscaffold
25 x Borgclip
€41,00 (€49,61 Incl. btw)
Euroscaffold
Draaikoppeling Kunststof 51 mm
€45,00 (€54,45 Incl. btw)
Euroscaffold
Koppelstukken + 4 borgclips
€46,00 (€55,66 Incl. btw)
Euroscaffold
Koppelpennen set van 4 stuks met borgclips
€46,00 (€55,66 Incl. btw)
Euroscaffold
Rolsteiger adapter koppelpen voor rechte pen
€54,00 (€65,34 Incl. btw)

Steigerkoppelingen

Bij Steigerkopen.nl bent u aan het juiste adres voor diverse steigerkoppelingen, zodat u verzekerd bent dat uw rol- of kamersteiger goed geborgd en gekoppeld is. Vaak wordt het koppelen of borgen van een kamer- of rolsteiger gezien als een saai klusje, terwijl het eigenlijk één van de belangrijkste zaken is bij de opbouw van uw rolsteiger. Bij Steigerkopen.nl komen alle steigerkoppelingen uit onze eigen fabriek, hierbij hebben wij ieder detail van de koppelingen specifiek getest op veiligheid, kwaliteit en afwerking, zodat wij u kunnen verzekeren van de beste kwaliteit tegen de voordeligste prijzen. 

Bij Steigerkopen.nl geniet u van een breed aanbod aan steigerkoppelingen, zo kunt u onder ander terecht bij ons voor:


Draaikoppeling rolsteiger

Met een draaikoppeling kunt u eenvoudig een uitwijkconsole, doorwerktent of ander steigermateriaal onder een variabele hoek aan uw steiger monteren. De draaikoppeling is geschikt voor buizen met een diameter van 51 mm, maar past ook op steigerbuizen met een diameter van 48 mm. Een draaikoppeling kopen, doet u eenvoudig en snel bij Steigerkopen.nl. 


Rolsteiger borgclips

Met een borgclip kunt u de frames van kamer- en rolsteigers aan elkaar koppelen. Hierdoor creëert u extra stabiliteit, wat het werken op grote hoogte comfortabeler maakt. Het koppelen van de frames is enkel noodzakelijk bij rolsteigers (standaard) met een rechte pen. Beschikt u over een kamersteiger? Dan kunnen de wielen met de borgclips worden vastgezet. Afmeting: 9,5mm x 6mm. De borgclips worden geleverd in set van 25 stuks. U wilt borgclips voor steiger kopen? Ga dan naar Steigerkopen.nl


Kunststof draaikoppelingen

Uw materialen beschermen tegen beschadigingen wanneer u gebruik moet maken van een draaikoppeling? Dan is deze zwarte draaikoppeling van kunststof voorzien van draaimoer iets voor u. De draaikoppeling is bedoeld om bijvoorbeeld een doorwerktent of uitkijkconsole aan elkaar vast te monteren. Kunststof draaikoppelingen? Bestel bij Steigerkopen.nl 


Rolsteiger adapter koppelpen voor rechte pen

Euroscaffold adapter koppelpen is geproduceerd voor het bevestigen van extra frames op de rolsteiger, bijvoorbeeld als er op grote hoogte weinig ruimte is, denk hierbij aan balkons of dakgoten. Deze koppelpen is alleen te gebruiken voor steigers met rechte pen.
Rolsteiger adapter koppelpen kopen? Bestel vandaag nog bij Steigerkopen.nl.


Steigeraccessoires kopen

Niet alleen voor steigerkoppelingen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken over een groot assortiment, waaronder doorwerktenten, uitwijkconsoles, steigerwielen, voorloopleuningen, kantplanken en nog veel meer. Alle materialen voldoen aan de strengste eisen wanneer het om veiligheid gaat, zo bent u verzekerd van veilig werken op grote hoogte. 

Bestelt u vandaag voor 15:00 uur, dan leveren wij de volgende werkdag al, uiteraard geheel kosteloos en waar en wanneer u het uitkomt. Naast een snelle en kosteloze verzending ontvangt u standaard 5 jaar garantie en profiteert u van de voordeligste prijzen van Nederland en België. Vragen of opmerkingen? Contact dan onze klantenservice via mail of telefonisch via +31 (0)85 303 27 14.