Deze aanhanger wordt geleverd met een rolsteiger met een werkhoogte van 7,2 meter. De rolsteiger is vervaardigd uit hoogwaardig aluminium, de steigeraanhanger is geproduceerd uit thermisch verzinkt metaal. Werken met deze combinatie is altijd veilig, dit wordt bekrachtigd met de benodigde veiligheidscertificaten.

Wanneer u gebruik wilt maken van een steigeraanhanger dan is het een vereiste dat u over Rijbewijs B beschikt.

Steigeraanhanger met rolsteiger 7,2 meter werkhoogte

Wanneer u veelvuldig gebruik moet maken van een rolsteiger en ook nog een op diverse locaties, dan doet u er verstandig aan om een steigeraanhanger aan te schaffen. Een Steigeraanhanger maakt het transport van de steiger erg eenvoudig en daarnaast zorgt het ervoor dat u in één oogopslag kunt zien of alle steigeronderdelen aanwezig zijn. Wanneer u gebruik wilt maken van een steigeraanhanger dan is het een vereiste dat u over Rijbewijs B beschikt, dit is een normaal rijbewijs dat u ook dient te hebben wanneer u auto rijdt.

Deze steigeraanhanger is vervaardigd in onze eigen fabriek in Nederland, waar wij enkel gebruik hebben gemaakt van de beste materialen. Wij beschikken over meer dan 6000m2 aan productie- en opslagruimte en kunnen hierdoor grote hoeveelheden produceren en opslaan. Heeft u vragen over deze steigeraanhanger of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder. Contact ons via mail of telefonisch via +31 (0)85 303 27 14.


Aanhanger met rolsteiger kopen

Bij Steigerkopen.nl heeft u de mogelijkheid om een steigeraanhanger met rolsteiger te kopen. Wij beschikken over diverse aanhangers met rolsteigers van diverse werkhoogtes. Deze steigeraanhanger beschikt over een rolsteiger met een werkhoogte van 7,2 meter. Met een rolsteiger van 7,2 meter kunt u werkzaamheden uitvoeren op de begane grond, eerste en tweede verdieping. De rolsteiger is vervaardigd uit hoogwaardig aluminium en hierdoor zeer licht van gewicht, wat prettig is bij transport en opbouw. Een goedkope aanhanger met rolsteiger 7,2 meter kopen doet u bij Steigerkopen.nl, bestelt u vandaag voor 15:00 uur, dan leveren wij kosteloos de volgende werkdag.


Rolsteigeraanhanger kopen

Koopt u vandaag een rolsteigeraanhanger bij Steigerkopen.nl, dan profiteert u van vele voordelen. Zo geven wij standaard 5 jaar garantie, maken wij enkel gebruik van de beste materialen, leveren wij kosteloos binnen één werkdag en hebben wij een meedenkende klantenservice.

Naast open rolsteiger aanhangers, beschikken wij ook over gesloten aanhangers, deze zijn extra veilig tegen diefstal van uw materialen.


Voordelen van Steigerkopen.nl

Bij steigerkopen.nl staat service en gemak hoog in het vaandel. Wij proberen u dan ook zoveel mogelijk te ontzorgen. Zo kunnen wij u helpen met het selecteren van een geschikte rolsteiger aanhanger indien u er niet uit komt. Bestelt u vandaag voor 15:00 uur, dan leveren wij de volgende werkdag al de aanhanger met steiger. Daarnaast kunt u kiezen tussen diverse betaalmethoden, zoals achteraf betalen én geven wij ook nog eens 5 jaar garantie op uw aankoop.

Vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op.