Op zoek naar een tweedelige ladder? Dan bent u bij Steigerkopen.nl aan het juiste adres. Voorzien van 5 jaar garantie en vervaardigd uit hoogwaardig aluminium. Ons assortiment tweedelige ladders beschikt over de merken; Solide, Eurostairs, Euroline en Maxall. Voor een professionele tweedelige ladder moet u bij Steigerkopen.nl zijn! Tot een hoogte van 9 meter kunt u een tweedelige ladder bij ons aanschaffen. Contact ons voor meer informatie of koop vandaag uw tweedelige ladder online.

Bij een bestelling voor 12:00 uur, leveren wij de volgende werkdag al. Uiteraard geheel kosteloos. 

Tweedelige ladder kopen

Steigerkopen.nl biedt een ontzettend breed aanbod in tweedelige ladders. Bij ons kunt u terecht voor diverse soorten, maten en mogelijkheden. Onze tweedelige ladders zijn zowel voor professioneel als voor hobbymatig gebruik en geschikt voor iedere ondervloer. Een groot voordeel van een tweedelige ladder is dat u deze zowel recht als in de bekende A- stand kunt gebruiken, waardoor de ladder zeer breed inzetbaar is. Steigerkopen.nl beschikt over een divers aanbod in tweedelige Maxall ladders, uitgebogen van blank aluminium. Onze tweedelige ladders voldoen aan alle normeringen EN 121, Warenwet en VGS. 

Wij beschikken over tweedelige ladders met een divers aantal sporten, zo kunt u bij ons terecht voor ladders van 2x6 sporten tot en met 2x14 sporten. Bekijk onderstaand het aanbod en schaf vandaag nog uw tweedelige ladder online aan.

Heeft u vragen over ons assortiment tweedelige ladders? Neem gerust contact op met onze klantenservice, wij helpen u graag verder. U kunt onze klantenservice contacten via mail of telefonisch via +31 (0)85 303 27 14.

2- delige ladder 

De 2- delige ladders van Steigerkopen.nl zijn vervaardigd uit hoogwaardig aluminium en hebben daarnaast nog verschillende versterkingspunten om het werken op ladders nog veiliger te maken. Om te zorgen voor nog meer veiligheid hebben wij onze 2- delige ladders voorzien van extra antislip doppen, dit zorgt ervoor dat de ladder niet verschuift tijdens de werkzaamheden. Indien gewenst kunt u de 2- delige ladder ook uitbreider met laddermatten en nokhaken.

Voor een optimaal kluscomfort raden wij het aan om een ladder maximaal 4 uur te gebruiken, indien uw klus de gehele dag duurt, kunt u beter kiezen voor een rolsteiger of kamersteiger. Het platform van deze steigers werkt comfortabeler voor langere klussen. Twijfelt u? Neem dan contact op met onze klantenservice, wij helpen u graag verder. 

Ladder kopen tweedelig

Een tweedelige ladder kopen doet u snel en eenvoudig bij Steigerkopen.nl. Wanneer u voor 15:00 uur heeft besteld, leveren wij kosteloos de volgende werkdag al. Bij Steigerkopen.nl geniet u van vele voordelen, zo krijgt u standaard 5 jaar garantie op uw aankoop, zijn wij de voordeligste van Nederlands, leveren wij binnen 24 uur geheel kosteloos en kunt u onze klantenservice altijd contacten voor advies en informatie. 

Liever een ander soort ladder? Dat kan, bekijk onderstaande mogelijkheden:


Wij begrijpen het als u niet helemaal weet welke tweedelige ladder bij u past. Neem daarom gerust eens contact op met onze ladderspecialisten, zij voorzien u van de meest geschikte ladder, geheel gebaseerd op uw wensen.

 

Over steigerkopen.nl

Steigerkopen.nl is hét online verkoopkanaal voor al uw steigers, klimmaterialen en veiligheidsproducten. Steigerkopen.nl biedt een groot assortiment aan in rolsteigers, kamersteigers, steigeronderdelen en steigeraanhangers. Inmiddels beschikt steigerkopen.nl over ruim 6.000 m2 productie- en distributieruimte en draaien de productielijnen non-stop. Dankzij de groei en ontwikkeling van steigerkopen.nl is het assortiment inmiddels ook enorm gegroeid. Bekijk ons aanbod ladders en schaf vandaag nog een voordelige ladders van Steigerkopen.nl aan.