Euroscaffold
Kamersteigerwiel 125 mm
€19,95 (€24,14 Incl. btw)
Euroscaffold
Kamersteiger opzetstuk
€125,00 (€151,25 Incl. btw)
Euroscaffold
Kamersteiger opzetstuk 2m
€169,95 (€205,64 Incl. btw)
Euroscaffold
Losse module 2 tbv compact steiger
€219,95 (€266,14 Incl. btw)
Euroscaffold
Kamersteiger Compact module 3
€359,95 (€435,54 Incl. btw)
Euroscaffold
Kamersteiger Compact module 4
€399,95 (€483,94 Incl. btw)

Kamersteiger onderdelen

Voor het kopen van kamersteiger onderdelen bent u ook bij Steigerkopen.nl aan het juiste adres. Met behulp van kamersteiger onderdelen kunt u eenvoudig en relatief goedkoop uw kamersteiger uitbreiden óf voorzien van nieuwe onderdelen. Wij beschikken over een groot assortiment kamersteiger onderdelen, allen vervaardigd uit het beste materiaal.

Assortiment kamersteiger onderdelen

Wij beschikken over diverse soorten onderdelen voor de kamersteiger van Euroscaffold. Zo hebben wij in ons assortiment:

Steigerwielen
Bent u op zoek naar nieuwe of extra steigerwielen voor uw kamersteiger? Bekijk ons aanbod online en profiteer vandaag nog van de vele voordelen die Steigerkopen.nl biedt. Onze kamersteigerwielen hebben een diameter van 125 mm. 

Kamersteiger opzetstuk
Deze handige uitbreiding is gemaakt voor de kamersteiger, zodat u niet een nieuwe kamersteiger hoeft te kopen. Het opzetstuk past prima door de deuropening en is geschikt voor de kleine ruimtes. De beschikt over een anti-slipprofiel.
Ons assortiment bevat opzetstukken tot 2 meter hoog. 

Losse module (compact steiger)
Met een losse module van Euroscaffold kunt u uw kamersteiger uitbreiden. Let op, wij hebben verschillende modules voor verschillende kamersteigers. Breidt uw kamersteiger uit tot wel 7,8 meter. 

  • Met module 2 kunt u de compact steiger module 1 uitbreiden. 
  • Met module 3 kunt u de compact steiger module 1+2 uitbreiden. 
  • Met module 4 kunt u de compact steiger module 1+2+3 uitbreiden. 

Kamersteiger onderdelen kopen

Kamersteiger onderdelen koopt u eenvoudig en snel bij Steigerkopen.nl. Bestelt u voor 15:00 uur dan heeft u uw onderdelen de volgende dag al in huis. Bij ons profiteert u van vele voordelen, zo krijgt u altijd 5 jaar garantie op uw aankoop, zijn wij de voordeligste van Nederland en is verzending gratis! Betalen gaat ook eenvoudig, kies de betaalmethode die bij u past. Bij ons heeft u de keuze uit:

  • iDEAL
  • Bancontact/Mister Cash
  • SOFORT Banking
  • Bankoverschrijving
  • AfterPay

Neem voor meer informatie contact op met onze klantenservice via 085 303 2714 of mail ons. We staan u graag te woord. Bekijk de pagina betaalmethoden voor meer informatie over onze betaalmogelijkheden.