Met de telescoopladders van Steigerkopen.nl is iedere klus een fluitje van een cent. Na het gebruik van de telescoopladder schuift u deze eenvoudig in en is er weinig ruimte nodig voor het opbergen. De uitschuifbare ladder is eenvoudig te gebruiken en voldoet aan de strengste eisen omtrent werken met ladders. Ons assortiment telescopische ladders beschikt over de merken Big One en Waku. Welk merk u ook aanschaft, bij ons bent u verzekerd van de beste ladders in omloop. 

Telecoopladder 

Stabiel en veilig werken op grote hoogte, maar weinig opbergruimte? Dan is een telescoopladder uit het assortiment van Steigerkopen.nl een ideale oplossing. Een telefscoopladder is een uitschuifbare ladder waarbij u de ladder kunt uitschuiven tot de hoogte die u nodig heeft. Bij Steigerkopen.nl heeft u een ruime keuze in telescoopladders en wanneer u voor 12:00 uur heeft besteld, deze de volgende werkdag al kosteloos bij u op locatie ontvangt. Onze telescoopladders zijn vervaardigd uit de allerbeste materialen en voldoen aan de strengste eisen als het gaat om veiligheid. Werken op een telescoopladder van Steigerkopen.nl is dan ook altijd veilig, zodat u zich enkel hoeft te concentreren op de werkzaamheden op grote hoogte. 

Telescoopladder kopen

Een telescopische ladder is ideaal wanneer u beschikt over weinig opbergruimte, maar toch veelvuldig op grote hoogte moet werken. Onze telescoopladders zijn vervaardigd uit de beste materialen en dan ook voorzien van maarliefst 5 jaar garantie. Bij Steigerkopen.nl geniet u van vele voordelen, zo leveren wij binnen één werkdag, hebben wij de voordeligste prijzen van heel Nederland, is vrijwel iedere telescoopladder uit voorraad leverbaar én heeft u de keuze uit diverse betaalmogelijkheden. Het is zelfs mogelijk om achteraf te betalen met Afterpay. Onze telescopische ladders voldoen aan de strengste eisen als het gaat om veiligheid en beschikken dan ook over de benodigde veiligheidscertificaten.   

Uitschuifbare ladder

Een uitschuifbare ladder is ideaal wanneer u op verschillende hoogtes moet werken, maar geen verschillende ladders hiervoor wilt kopen. Een telescoopladder is een makkelijk uit te schuiven ladder, klussen zijn eenvoudig en veilig uit te voeren en kan tot een redelijk klein formaat ingeschoven worden. De ingeschoven maat is doorgaans maximaal een meter hoog en een halve meter breed. Voor onze uitschuifbare ladders geldt dat de treden zijn voorzien van antislip, zodat uitglijden niet meer mogelijk is bij een juiste manier van gebruik. 

Koop vandaag nog eenvoudig en snel een uitschuifbare ladder bij Steigerkopen.nl. Wij beschikken over grote voorraden en vrijwel iedere ladder is direct uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld is de volgende werkdag al in huis. 

Over Steigerkopen.nl

Steigerkopen.nl staat al jaren bekend als de nummer 1 in steigerwereld, al jaren voorzien wij grote- en kleine ondernemingen én particulieren van rolsteigers, kamersteigers, ladders, trappen en andere materialen. Steigerkopen.nl begon ooit als relatief kleine onderneming in de Zaanstreek, maar door de jaren heen heeft het bedrijf een enorme groei en ontwikkeling doorgemaakt. Ondanks die enorme vooruitgang zijn we de Zaanstreek altijd trouw gebleven. De omgeving is dan ook al sinds jaar en dag een ware bron van bedrijvigheid aan bekende bedrijven, industrie en innovatie, en we zijn dan ook trots om hier nog steeds deel van uit te maken!

Bent u op zoek naar een goedkope telescoopladder? Shop dan vandaag nog in onze webshop. Hulp nodig? Geen probleem, wij helpen u graag verder. Indien u vragen heeft kunt u ons contacten via mail of telefonisch via +31 (0)85 303 27 14.