Extra brede Alumex rolsteigers met voorloopleuningen

Als enthousiaste doe-het-zelver is het uitvoeren van klussen op hoogte een geweldige manier om je vaardigheden te tonen en je huis te verbeteren. Veiligheid en betrouwbaarheid zijn echter essentieel bij het werken op hoogte. Daarom bieden de Alumexx rolsteigers van 135 cm breed met voorloopleuningen een reeks voordelen die speciaal zijn ontworpen om jouw doe-het-zelf projecten veiliger en efficiënter te maken.

Alumexx
Rolsteiger Alumexx Extra 135x250 8,2m werkhoogte tegen de gevel
€2.156,00 €2.156,00 (€2.608,76 Incl. btw)

Verbeterde veiligheid met voorloopleuningen

Een van de belangrijkste voordelen van de Alumexx rolsteigers van 135 cm breed met voorloopleuningen is de toevoeging van deze leuningen aan de voorzijde van de steiger. Deze leuningen zorgen voor extra stabiliteit en ondersteuning terwijl je de steiger op- en afloopt. Dit minimaliseert het risico op ongelukken, zoals struikelen of uitglijden, en draagt bij aan een veiligere werkomgeving.

Compleet veiligheidsassortiment

Naast de voorloopleuningen bieden deze rolsteigers een volledig scala aan veiligheidsvoorzieningen. Stevige platforms, leuningen en solide schoren dragen allemaal bij aan een veilige en beveiligde werkomgeving. Dit geeft doe-het-zelvers gemoedsrust bij het werken op hoogte.

Gebruiksgemak en efficiëntie

De Alumexx rolsteigers van 135 cm breed met voorloopleuningen zijn ontworpen met het oog op gebruiksgemak en efficiëntie. Het opzetten en afbreken van de steiger is snel en eenvoudig, wat resulteert in meer tijd om daadwerkelijk aan je project te besteden. De voorloopleuningen vergemakkelijken het betreden en verlaten van de steiger, en het lichte gewicht van de aluminium constructie maakt verplaatsing moeiteloos.

Flexibiliteit en aanpasbaarheid

Doe-het-zelvers hebben vaak te maken met diverse projecten. De Alumexx rolsteigers van 135 cm breed met voorloopleuningen zijn flexibel en aanpasbaar aan verschillende behoeften. Ze kunnen worden uitgerust met extra accessoires en uitbreidingsframes om aan de specifieke eisen van je project te voldoen.

Betaalbare investering in veiligheid en kwaliteit

Veiligheid mag nooit een compromis zijn, maar de Alumexx rolsteigers van 135 cm breed met voorloopleuningen bieden deze veiligheid tegen een betaalbare prijs. Deze rolsteigers zijn een investering in duurzame apparatuur die veilig en betrouwbaar werken op hoogte mogelijk maakt.

Vertrouwde merknaam en kwaliteit

Alumexx is een gerespecteerd merk op het gebied van hoogtetoegangsoplossingen. Het staat bekend om zijn hoogwaardige producten die voldoen aan strenge veiligheidsnormen. Met de Alumexx rolsteigers van 135 cm breed met voorloopleuningen kies je voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Voor doe-het-zelvers die veilig en efficiënt op hoogte willen werken, bieden de Alumexx rolsteigers van 135 cm breed met voorloopleuningen een scala aan voordelen. Van verbeterde veiligheid en gebruiksgemak tot aanpasbaarheid en betaalbare kwaliteit, deze rolsteigers zijn de ideale metgezellen om je doe-het-zelf projecten naar nieuwe hoogten te tillen.