Op zoek naar een slot, steun, transportbeugel of gereedschapskist voor uw steigeraanhanger? Dan moet u bij Steigerkopen.nl zijn. Ons assortiment beschikt over een groot aantal diverse accessoires voor steigeraanhangers en is nergens goedkoper in aanschaf.

De steigeraanhanger accessoires worden in onze eigen fabriek geproduceerd en voldoen aan de strengste eisen die gelden voor steigeraanhanger accessoires.

Euroscaffold
Steun 60x60mm tbv 2 steigerwielen
€115,00 (€139,15 Incl. btw)
Euroscaffold
Disselslot (tasmodel)
€65,00 (€78,65 Incl. btw)
Euroscaffold
Gereedschapskist voor steigeraanhanger
€199,00 (€240,79 Incl. btw)
Euroscaffold
Steigertransportbeugels
€148,00 (€179,08 Incl. btw)

Steigeraanhanger accessoires kopen

Bent u op zoek naar een accessoire voor uw steigeraanhanger? Bijvoorbeeld een slot, steun, opbergkist of transportbeugel. Dan bent u bij Steigerkopen.nl aan het juiste adres. Wij beschikken over een groot assortiment accessoires voor steigeraanhangers en zijn al jarenlang fabrikant en leverancier van diverse accessoires voor steigeraanhangers. Wij maken enkel gebruik van de beste materialen, waardoor wij u kunnen verzekeren van de beste kwaliteit, tegen de laagste prijs. Bij ons bent u onder andere aan het juiste adres voor:


Disselsloten

Voorkom diefstal van uw steigeraanhanger en maak gebruik van dit disselslot. Dit robuuste anti-diefstal disselslot tasmodel van verzinkt staal kan eenvoudig over de koppeling van uw steigeraanhanger geschoven worden en worden vergrendeld met een pen. Met het bijgeleverde discusslot van RVS kunt u het disselslot daarna op slot zetten.

Disselslot kopen

 

Steunen voor steigerwielen

Geen plek meer voor uw steigerwielen? Maak gebruik van onze steun ten behoeve van 2 steigerwielen. Wanneer u uw steiger regelmatig moet verplaatsen van locatie, doet u er goed aan om een steigeraanhanger aan te schaffen. Door gebruik te maken van een wielsteun zorgt u voor een extra veilige transport van uw rol- of kamersteiger. Deze wielsteun is geschikt voor 2 steigerwielen en wordt veel door professionals gebruikt. 

Steigerwiel steun kopen

 

Gereedschapskist voor steigeraanhanger

Nooit meer verlies of diefstal van uw gereedschap met de gereedschapskist voor steigeraanhangers van Euroscaffold. Wanneer u naast uw steigermaterialen en steigeronderdelen ook veel gebruik maakt van hamers, elektrische machines en/of andere (bouw)materialen dan is een gereedschapskist voor uw steigeraanhanger zeer handig. De steigeraanhanger gereedschapskist wordt aan de voorkant van uw steigeraanhanger geplaatst, dit gebeurt op de dissel.

Gereedschapskist aanhanger kopen

 

Transportbeugel voor steigers. 

Uw rolsteigermateriaal eenvoudig van A naar B verplaatsen? Gebruik de steigertransportbeugels van Euroscaffold. Uw kostbare rolsteigermateriaal kan op eenvoudige, snelle wijze verplaatst worden, zodat alle materialen veilig en compleet van A naar B vervoerd kunnen worden. De Steigertransportbeugel is geschikt voor een rolsteiger met een werkhoogte van 12,2 meter en bestaat uit twee beugels.

Steigertransportbeugel kopen

 

Aanhanger accessoires kopen

Voor het kopen van uw steigeraaanhanger accessoires bent u bij ons aan het juiste adres. Wij werken niet alleen met de beste materialen, machines en medewerkers, maar zijn al jaren de nummer één fabrikant en leverancier van steigers en steigermaterialen. Wij kunnen u als geen ander informeren en adviseren. Vragen over onze service? Neem gerust contact op met ons, dat kan per mail of telefonisch via 085 303 2714.