Euroscaffold

Steigervoeten 4 stuks

€60,00 (Excl. BTW) (€72,60 Incl. btw)
Steigervoeten worden onder een rolsteiger geplaatst om verschillende redenen: Stabiliteit & veiligheid, gelijkmatige gewichtsverdeling, bescherming van de ondergrond, verbeterde mobiliteit en veilig werken op hoogte. Meer informatie
Artikelcode: 27280
EAN: 8719998027280
Merk: Euroscaffold
  • Gratis verzending in heel NL & BE!
  • Binnen 1 werkdag verzonden!
  • 100 dagen retourgarantie!
Productomschrijving

Steigervoeten voor onder een rolsteigerwiel

Steigervoeten onder een rolsteiger plaatsen is een extra veiligheidsmaatregel die verschillende belangrijke functies vervult en de algehele stabiliteit en veiligheid van de steiger verbetert. Hier zijn enkele redenen waarom steigervoeten onder een rolsteiger kunnen worden geplaatst:

Stabiliteit: Steigervoeten vergroten de stabiliteit van de rolsteiger aanzienlijk. Ze vormen een brede en solide basis onder de wielen, waardoor de kans op kantelen of omvallen van de steiger wordt verminderd. Dit is vooral belangrijk wanneer er gewerkt wordt op ongelijke of oneffen ondergronden.

Veiligheid: Door steigervoeten te gebruiken, wordt het risico op onbedoeld wegrollen van de steiger geminimaliseerd. Dit is van cruciaal belang om valpartijen en ernstige ongevallen te voorkomen, omdat een bewegende steiger gevaarlijk kan zijn voor zowel de mensen op de steiger als degenen die zich onder de steiger bevinden.

Bescherming van de ondergrond: Steigervoeten verspreiden het gewicht van de steiger over een groter oppervlak, waardoor schade aan de ondergrond waarop de steiger staat wordt voorkomen. Dit is vooral belangrijk bij gebruik op gevoelige of kwetsbare vloeren, zoals tegels of houten vloeren.

Het plaatsen van steigervoeten onder een rolsteiger is een veiligheidsmaatregel die de stabiliteit, veiligheid en bruikbaarheid van de steiger verbetert. Het is van vitaal belang om altijd de veiligheidsvoorschriften en -richtlijnen te volgen bij het opzetten en gebruiken van een rolsteiger om ongelukken en letsel te voorkomen.