Euroscaffold

Anssems aanhanger en rolsteiger 135x190x5,2m werkhoogte en enkele voorloopleuning

€3.311,00 (Excl. BTW) (€4.006,31 Incl. btw)
Maakt u vaak gebruik van een rolsteiger op diverse locaties? Altijd veilig van A naar B met deze aanhanger incl. rolsteiger met enkele voorloopleuning. Bekijk ons assortiment. Meer informatie
Artikelcode: 100503
Merk: Euroscaffold
  • Gratis verzending in heel NL & BE!
  • Binnen 1 werkdag verzonden!
  • 100 dagen retourgarantie!
Productomschrijving

Aanhanger met rolsteiger 135x190x5,2m

Op zoek naar een aanhanger met rolsteiger die beschikt over 5,2 meter werkhoogte? Vandaag voor 15.00 uur besteld is de volgende werkdag geheel kosteloos in huis. Deze aanhanger met rolsteiger bezorgt u gegarandeerd veilige kilometers. U mag deze rolsteigeraanhanger besturen wanneer u beschikt over een rijbewijs B, het maximale gewicht is hierbij 750 kg. De aanhanger beschikt over 1 as en is van het merk Anssems. Anssems is een populair merk onder professionals en draagt bij aan het veilig vervoeren van uw steigermateriaal. 

Wanneer u deze steigeraanhanger aanschaft wordt een rolsteiger met een werkhoogte van 5,2 meter meegeleverd. De rolsteiger beschikt over een breedte van 135 cm en een lengte van 190 cm, deze combinatie maakt het mogelijk om met meerdere personen op de rolsteiger te staan. De rolsteiger is vervaardigd uit hoogwaardig aluminium en hierdoor zeer licht van gewicht. De rolsteiger voldoet aan de strengste eisen en beschikt over een TUV certificaat en voldoet aan de NEN-EN 1004 norm. 

 

Welke onderdelen worden geleverd?

Deze steigeraanhanger met rolsteiger wordt binnen ©©n werkdag geleverd, wanneer u vandaag voor 15.00 uur heeft besteld. Alle onderdelen zijn machinaal vervaardigd in onze fabriek in Nederland, omdat wij enkel werken met de beste materialen, machines en mensen kunnen wij u de beste en sterkste rolsteigers aanbieden. 

Set bestaande uit:

4 x opbouwframe 135-28-7
2 x horizontaal schoor 190 cm
6 x diagonaal schoor 190 cm
1 x voorloopleuning 190 cm
1 x platform met luik 190 cm
1 x platform zonder luik 190 cm
4 x nylon wiel met stalen spindel
1 x kantplankenset 135 x 190 cm
4 x borgclips

+ Anssems aanhanger GT 750 R

Afbeeldingen zijn een impressie en kunnen afwijken van het werkelijke.

 

De voordelen van Steigerkopen.nl 

Bij Steigerkopen.nl geniet u van vele voordelen. Zo profiteert u van maar liefst 5 jaar garantie op uw aankoop, dit betekent dat u niet alleen veilig werkt op grote hoogte, maar ook een veilige investering doet. Naast onze garantie zorgen wij ervoor dat uw aankoop binnen ©©n werkdag geleverd wordt, dit voor de allerlaagste prijs! 

Steigerkopen.nl staat al jaren aan de top als producent en leverancier van de beste steigermaterialen. Wij werken enkel met de beste materialen en weten werken op grote hoogte iedere dag een beetje veiliger ©n comfortabeler te maken. Vragen over ons assortiment of service? Neem gerust contact op met ons.