Euroscaffold

Anssems aanhanger en rolsteiger 135x250x5,2m werkhoogte en enkele voorloopleuning

€3.399,00 (Excl. BTW) (€4.112,79 Incl. btw)
Vandaag voor 15.00 uur besteld is de volgende werkdag al in huis. Met 5 jaar garantie en nergens anders goedkoper aan te schaffen. Veilige kilometers gegarandeerd. Meer informatie
Artikelcode: 100505
Merk: Euroscaffold
  • Gratis verzending in heel NL & BE!
  • Binnen 1 werkdag verzonden!
  • 100 dagen retourgarantie!
Productomschrijving

Aanhanger en rolsteiger 135x250x5,2m en enkele voorloopleuning

Wanneer u vaak en veel gebruik maakt van een rolsteiger op verschillende locaties, ontkomt u vrijwel niet aan de vraag: Hoe krijg ik mijn rolsteiger veilig van A naar B? Voor het veilig vervoeren van uw rolsteiger(s) kunt u gebruik maken van een rolsteigeraanhanger. Deze aanhanger is speciaal geproduceerd om steigers veilig van A naar B te vervoeren, zonder grote inspanning te verrichten. Deze Anssems aanhanger inclusief rolsteiger met 5,2 meter werkhoogte is zeer populair bij professionals en dan ook een veel verkochte item in onze shop. De rolsteiger beschikt over een enkele voorloopleuning, voor extra stabiliteit op grote hoogte. 

De aanhanger is van het merk Anssems, het Brabantse bedrijf is al jaren een topmerk en vervaardigd de beste en veiligste aanhangers voor rolsteigers en steigeronderdelen. Deze aanhanger mag gebruikt worden wanneer de bestuurder beschikt over een rijbewijs B, de maximale belasting is 750 kg. Bestel vandaag nog (voor 15.00 uur) deze aanhanger met rolsteiger, dan leveren wij deze de volgende werkdag waar en wanneer u wilt. 

 

Welke onderdelen ontvangt u?

Deze populaire aanhanger met rolsteiger bestaat uit onderstaande onderdelen. De onderdelen voldoen allemaal aan de strengste eisen die gesteld worden door instanties voor het veilig vervoeren en veilig werken met rolsteigers. Wij voorzien ieder product uit ons assortiment standaard met 5 jaar garantie, zo bent u niet alleen verzekerd van veilig werken op grote hoogte, maar ook van jarenlang plezier van de steiger(aanhanger). 

Deze Aanhanger en rolsteiger 135x250x5,2m en enkele voorloopleuning wordt geleverd in:

4 x opbouwframe 135-28-7
2 x horizontaal schoor 250
6 x diagonaal schoor 250
1 x voorloopleuning 250
1 x platform zonder luik 250
1 x platform met luik 250
4 x Nylonwiel met Stalen spindel
1 x kantplankenset 135x250
4 x borgclips

+ Anssems aanhanger GT 750 R

Let op: afbeeldingen zijn een impressie en kunnen afwijken van het werkelijke.

 

Veilig van A naar B

Vaak wordt bij het werken met steigers enkel gekeken naar de veiligheid rondom de werkplaats, maar het is ook van groot belang om de weg naar de werkplaats toe zo veilig mogelijk te maken. Een rolsteiger is eenvoudig te vervoeren, wanneer u de onderdelen van elkaar loskoppelt, het gebruik van een steigeraanhanger maakt het allemaal net wat makkelijker en veiliger. Onze steigeraanhangers zijn de voordeligste van Nederland en Belgie en worden veelvuldig gebruikt door de grootste bedrijven in Nederland en ver daarbuiten. Bestelt u vandaag voor 15.00 uur, dan leveren wij de volgende werkdag al. 

Vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op via de klantenservice of kom langs in onze showroom.