Euroscaffold

Anssems aanhanger en rolsteiger 135x190x5,2m werkhoogte en dubbele voorloopleuning

€3.399,00 (Excl. BTW) (€4.112,79 Incl. btw)
Vandaag voor 15.00 uur besteld is de volgende werkdag al in huis, inclusief 5 jaar garantie en nergens anders goedkoper. Op naar veilige kilometers met deze rolsteigeraanhanger, incl. rolsteiger Meer informatie
Artikelcode: 100504
Merk: Euroscaffold
  • Gratis verzending in heel NL & BE!
  • Binnen 1 werkdag verzonden!
  • 100 dagen retourgarantie!
Productomschrijving

Anssems aanhanger en rolsteiger 135x190x5,2m en dubbele voorloopleuning

Op zoek naar een veilige manier voor het vervoeren van een rolsteiger? Heeft u dan weleens gedacht aan een steigeraanhanger? Deze steigeraanhanger wordt inclusief een rolsteiger met een werkhoogte van 5,2 meter geleverd. Vandaag voor 15.00 uur besteld is de volgende werkdag al in huis, inclusief 5 jaar garantie en nergens anders goedkoper.
 
Anssems is ©©n van de grootste aanhangwagenproducenten van Europa, met fabrieken in Nederland, Duitsland en Frankrijk. Anssems staat bekend om kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Deze Anssems aanhangwagen voor rolsteiger wordt geleverd met een rolsteiger met een werkhoogte van 5,2 meter, een breedte van 135 cm en een lengte van 190 cm. De rolsteiger beschikt over een dubbele voorloopleuning voor extra veiligheid en stabiliteit. 

 

Welke onderdelen worden geleverd?

De rolsteiger bestaat uit onderstaande onderdelen en is binnen enkele minuten opgebouwd tot stevige en stabiele steiger. Het opbouwen is zeer eenvoudig, indien nodig kunt u de opbouwinstructie met behulp van de productvideo raadplegen. De video kunt u afspelen door op de button, onder de productafbeeldingen te klikken. Het is mogelijk om deze rolsteiger volledig op- en af te bouwen zonder enige hulp van een extra persoon. 
 
Set bestaande uit:
 
4 x opbouwframe 135-28-7
2 x horizontaal schoor 190 cm
4 x diagonaal schoor 190 cm
2 x voorloopleuning 190 cm
1 x platform met luik 190 cm
1 x platform zonder luik 190 cm
4 x nylon steigerwiel met stalen spindel
1 x kantplankenset 135 x 190 cm
4 x borgclips

+ Anssems aanhanger GT 750 R 

Let op: Afbeeldingen dienen ter impressie en kunnen afwijken van het werkelijke.

 

Opgeruimd staat netjes

Het grote voordeel van het gebruik van een rolsteiger aanhangwagen is dat uw rolsteiger altijd perfect is opgeborgen. De steigeronderdelen staan niet in de weg en raken bijvoorbeeld ook niet zoek of beschadigd. Door gebruik te maken van het beste aluminium, is de steiger niet alleen robuust en zeer stabiel, maar ook nog eens zeer licht van gewicht. Voor het gebruik van deze steigeraanhanger van Anssems, moet u beschikken over een rijbewijs B. De maximale belasting bedraagt hierbij 750 kg. 

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op via +31 (0)85 303 27 14 of mail ons. Wij begroeten u uiteraard ook graag in onze showroom.