Euroscaffold

Rolsteiger One 75x120x4,2 meter werkhoogte

€1.471,00 (Excl. BTW) (€1.779,91 Incl. btw)
Deze unieke rolsteiger met een werkhoogte van 4.2 meter is veilig en eenvoudig door 1 persoon op te bouwen en af te breken. Meer informatie
Artikelcode: 101020
EAN: 8720143507250
Merk: Euroscaffold
  • Gratis verzending in heel NL & BE!
  • Binnen 1 werkdag verzonden!
  • 100 dagen retourgarantie!
Productomschrijving

Euroscaffold One 4,2 meter werkhoogte

De €˜One€™ rolsteigers zijn de nieuwste innovatie van Euroscaffold; de Nederlandse fabrikant van aluminium klimmateriaal. Deze speciale steigers hebben als voordeel dat ze door 1 persoon op te bouwen en af te breken zijn. Daarnaast zijn ze snel in gebruik te nemen, het monteren van de rolsteiger kost maximaal 10 minuten. Ideaal als u alleen aan het werk bent, bijvoorbeeld als doe-het-zelver of ZZP€™er.

Inbegrepen onderdelen set:

6 x Ext. opbouwframe 75-28-4
1 x Platform met luik 1.20m
2 x Haak
4 x Dubbele horizontaal schoor 1.20m
1 x Aluminium kantplankenset scharnierend
4 x Telestabilisator 1.50m
4 x Steigerwiel 125 mm met stalen spindel
8 x borgclip

U rijdt de steiger eenvoudig naar de gewenste plaats met de €˜trolleyfunctie€™. Op deze manier maakt u handig gebruik van de wielen om de onderdelen te verplaatsen. Dankzij de speciale haken, die u in de haak van het platform kunt hangen, kunt u de rolsteiger helemaal alleen op een veilige manier in elkaar zetten. De rolsteiger One lijkt op een standaard steiger, maar is veel compacter. Hierdoor mag deze wel door ©©n persoon opgebouwd worden.

Voordelen Euroscaffold One

  • Opbouwen door 1 persoon
  • Lange levensduur
  • Licht in gewicht
  • Geen gereedschap nodig
  • Trolleyfunctie

De Euroscaffold One rolsteigers zijn het antwoord op de Mitower van Altrex, maar tegen de zeer voordelige prijs die u van Steigerkopen.nl gewend bent. De rolsteigers zijn gemaakt van kwaliteitsvol aluminium en hebben hierdoor een lange levensduur. Daarnaast zijn de rolsteigers TÜV-gecertificeerd en voldoen ze aan de rolsteiger norm 1004 klasse 3.

Deze One rolsteiger heeft een werkhoogte van 4,2 meter. Dit houdt in: het platformhoogte (met een maximale hoogte van 2,2 meter) + circa twee meter de gemiddelde (werk)hoogte van een persoon met de handen omhoog. Steigerkopen.nl heeft tevens de Euroscaffold One rolsteigers in het assortiment met een werkhoogte van 5,2 meter en 6,2 meter werkhoogte.

Anders dan de Altrex Mitower of andere professionele 1-persoons rolsteigers heeft het platform van de Euroscaffold One een unieke lengte.