Ladderlimb ladder

Bent u op zoek naar een haak voor uw ladder om bijvoorbeeld uw emmer eenvoudig naast u te plaatsen op grote hoogte? Dan is de ladderlimb uw hulpmiddel! Een ladderlimb zorgt er voor dat u op iedere gewenste positie op de ladder uw gereedschap of emmer kunt plaatsen. De ladderlimb is te gebruiken voor vrijwel ieder merk ladder en klemt zich op een duurzame manier in de ladder. De Ladderlimb wordt met name gebruikt in de professionele branche, denk hierbij aan schoonmakers, schilders en kluslieden. 

Koop uw Ladderlimb bij Steigerkopen.nl en geniet van vele voordelen, zo kunnen wij doorgaans binnen één werkdag leveren en geniet u van maar liefst 5 jaar garantie. Wist u overigens dat u bij Steigerkopen.nl geniet van de voordeligste prijzen en het grootste assortiment van Nederland en België. 


Haak voor ladder

Een haak voor uw ladder is erg prettig wanneer u op grote hoogte werkt met bijvoorbeeld emmers of gereedschap. U hangt uw gereedschap eenvoudig aan de haak, zodat u uw handen vrij heeft. Een Ladderlimb zorgt u niet alleen voor comfort op grote hoogte, maar ook voor een verbeterde veiligheid. 

Schaf uw ladderhaak vandaag nog aan via onze webshop, profiteer van vele voordelen, zoals achteraf betalen en een gratis verzending. 

Ladderhaak kopen

Koop uw ladderhaak vandaag nog bij Steigerkopen.nl. Naast ladderhaken kunt u bij ons ook terecht voor rolsteigers, kamersteigers, aanhangers, ladders en trappen. Wij beschikken over een eigen fabriek, waardoor wij u kwaliteit van onze producten van A tot Z kunnen monitoren.

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder. Naast telefonisch en mail contact kunt u ons ook bezoeken in onze showroom! Wij heten u van harte welkom. 

Ladderlimb
Ladderlimb
€25,00 €22,50 (€27,23 Incl. btw)