Alu-Top trappen

Op zoek naar een professionele trap, voor werkzaamheden op hoogte? Dan maakt u met de aanschaf van een Alu-Top trap een juiste keuze. Onze Alu-Top trappen zijn voorzien van de benodigde keurmerken (NEN 2484 / EN 131 norm) zodat werken op hoogte altijd veilig is. De Alu-Top trappen zijn voorzien van gefelste treden aan de zijkant en beschikt over een gereedschapsbakje bovenaan. De scharnieren van zijn hoogwaardig aluminium en de trappen zijn voorzien van grote veiligheidsvoeten voor een betere stabiliteit. 

De Alu-Top trap wordt veelal gebruik door professionals, maar voor de hobbyist is deze trap ook eenvoudig te gebruiken. Heeft u vragen over ons assortiment Alu-Top trappen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen, wij helpen u graag verder. Uiteraard zijn onze Alu-Top trappen ook direct uit voorraad leverbaar. 

 

Alu-top trap kopen

Een Alu-Top trap kopen doet u eenvoudig en snel bij Steigerkopen.nl. Naast een overvloed aan keuze, profiteert u van vele andere voordelen. Zo kunnen wij bij een bestelling voor 15:00 uur, de volgende werkdag al leveren en is dit uiteraard geheel kosteloos. Verder krijgt u standaard 5 jaar garantie op uw aankoop en heeft u tevens de keuze uit diverse betaalmethoden. Zo heeft u onder andere de keuze uit:

  • iDeal;
  • Paypal;
  • Betalen op rekening;
  • Pinnen of contant in de showroom;
  • Achteraf betalen via Afterpay.

Wij begrijpen dat de aanschaf van een Alu-Top trap een flinke investering kan zijn, daarom geven wij u de mogelijkheid tot achteraf betalen. Heeft u vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op. 

 

Alu-top leverancier

Kies voor Alu-Top en kies voor Steigerkopen.nl. Wij staan al jaren bekend als dé leverancier van Alu-Top trappen en hierdoor kiest u dus voor een betrouwbare partij, die beloftes nakomt. Werken op een Alu-Top trap van Steigerkopen.nl is altijd veilig en comfortabel. 

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder. Contact kan via mail of telefonisch via +31 (0)85 303 27 14.

 

Geen producten gevonden...