Euroscaffold

Aanhanger en rolsteiger 135x250x7,2m werkhoogte en enkele voorloopleuning

€4.322,00 (Excl. BTW) (€5.229,62 Incl. btw)
U zoekt een aanhanger inclusief rolsteiger met een werkhoogte van 7,2 meter? Bekijk ons assortiment en geniet van vele voordelen. Onder andere 5 jaar garantie en bij bestelling voor 15.00 uur, de volgende werkdag geleverd. Meer informatie
Artikelcode: 100519
Merk: Euroscaffold
 • Gratis verzending in heel NL & BE!
 • Binnen 1 werkdag verzonden!
 • 100 dagen retourgarantie!
Productomschrijving

Aanhanger en rolsteiger 135x250x7,2m werkhoogte en enkele voorloopleuning

Deze aanhanger met rolsteiger is het ideale gereedschap wanneer u vaak op verschillende locaties op grote hoogte moet werken. De aanhanger is van het merk Anssems, h©t merk dat al jarenlang van veel populariteit geniet onder de professionals. Maakt u gebruik van deze aanhanger? Dan is het vervoer van uw rolsteiger van A naar B veilig en kunt u met een gerust hart binnen enkele minuten uw rolsteiger van Euroscaffold opbouwen. U mag deze rolsteigeraanhanger in gebruik nemen wanneer u beschikt over een rijbewijs B, het maximale gewicht is hierbij 750 kg (1 as).

De meegeleverde rolsteiger heeft een werkhoogte van 7,2 meter. Moet u vaak aan daken of gevels werken? Dan heeft u genoeg hoogte om dit veilig en comfortabel uit te voeren. De rolsteiger heeft een breedte van 135 cm en een lengte van 250 cm, deze combinatie maakt het mogelijk om bijvoorbeeld met meerdere personen op de steiger te werken of uw materialen op het deck te plaatsen tijdens de werkzaamheden. De rolsteiger is licht van gewicht, dit komt doordat wij tijdens de productie enkel gebruik hebben gemaakt van hoogwaardig aluminium. De rolsteiger voldoet dan ook aan alle strenge veiligheidsregels omtrent werken op grote hoogte. 

De rolsteiger is tevens voorzien van een enkele voorloopleuning, dit komt doordat de platformhoogte hoger is dan 2 meter (verplicht te monteren). Een enkele voorloopleuning zorgt voor meer stabiliteit aan de rolsteiger. Hiermee voorkomt u dat de rolsteiger omvalt bij onverwachte situaties. 

Geleverde onderdelen

Vervaardigd uit hoogwaardig aluminium en thermisch verzinkt metaal, het kan dan ook niet anders dat al uw werkzaamheden met deze combinatie rolsteiger en aanhanger altijd comfortabel en veilig is. De rolsteiger is binnen enkele minuten opgebouwd en met de aanhanger voorkomt u verlies of beschadiging aan/van uw materialen. Vragen over ons assortiment? Neem dan contact op met onze klantenservice. 

Deze set bestaat uit:

 • 6 x opbouwframe 135-28-7
 • 2 x horizontaal schoor 250 cm
 • 8 x diagonaal schoor 250 cm
 • 2 x voorloopleuning 250 cm
 • 1 x platform zonder luik 250 cm
 • 2 x platform met luik 250 cm
 • 2 x telestabilisator 2 m.
 • 4 x nylon wiel met stalen spindel
 • 1 x kantplankenset 135 x 250cm
 • 8 x borgclips

+ Anssems aanhanger GT 750 R

De afbeeldingen kunnen afwijken van de beschrijving en dienen als een impressie.

Nederlands fabricaat 

De meegeleverde Euroscaffold rolsteiger is Nederlands fabricaat, waarbij de fabriek van meer dan 10.000 m2 gevestigd is in Krommenie. Bij Euroscaffold hebben wij veiligheid hoog in het vaandel staan. Zo bent u bij onze fabrikant verzekerd van de beste steigermaterialen! Alle Euroscaffold rolsteigers voldoen aan de NEN-EN 1004 normering, waardoor u dus verzekerd bent van comfortabel ©n veilig werken op grote hoogte.

Omdat wij de productie dag en nacht doorlaten gaan, beschikken wij over grote voorraden. Dit zorgt er voor dat wij vrijwel ieder product direct uit voorraad kunnen leveren, vaak al binnen ©©n werkdag. Vragen of opmerkingen? Contact ons via mail of telefonisch via +31 (0)85 303 27 14.