Euroscaffold

Aanhanger en rolsteiger 135x190x7,2m werkhoogte en dubbele voorloopleuning

€4.337,00 (Excl. BTW) (€5.247,77 Incl. btw)
Deze rolsteiger en aanhanger is zeer prettig in gebruik wanneer u vaak op verschillende locaties op grote hoogte moet werken. Voorzien van 5 jaar garantie en nergens goedkoper te koop. Meer informatie
Artikelcode: 100518
Merk: Euroscaffold
 • Gratis verzending in heel NL & BE!
 • Binnen 1 werkdag verzonden!
 • 100 dagen retourgarantie!
Productomschrijving

Aanhanger en rolsteiger 135x190x7,2m werkhoogte en dubbele voorloopleuning

Wanneer u vaak gebruik moet maken van een rolsteiger op verschillende locaties door het land, dan kunt u ervoor kiezen om deze combinatie van aanhanger en rolsteiger aan te schaffen. De meegeleverde rolsteiger is Nederlands fabricaat en voldoet aan alle strenge regels als het gaat om veilig werken op grote hoogte. De rolsteiger heeft een breedte van 135 cm en een lengte van 190 cm, deze combinatie maakt het mogelijk om bijvoorbeeld uw werkmaterialen op het platform te plaatsen tijdens de werkzaamheden. De werkhoogte bedraagt 7,2 meter, dit is doorgaans genoeg hoogte om bijvoorbeeld aan daken en gevels te werken. Omdat de platformhoogte van de steiger 5,2 meter bedraagt, bent u verplicht om bij gebruik een voorloopleuning te gebruiken, deze zorgt voor meer stabiliteit op de steiger en verkleint omval gevaar. Het monteren van een voorloopleuning is verplicht wanneer de platformhoogte hoger dan 2 meter bedraagt. 

De meegeleverde Anssems aanhanger is vervaardigd uit thermisch verzinkt metaal, wat er voor zorgt dat u veilig van A naar B kunt rijden. U mag deze rolsteigeraanhanger besturen wanneer u beschikt over een rijbewijs B, het maximale gewicht is hierbij 750 kg. De aanhanger beschikt over 1 as en is van het merk Anssems. 


Aanhanger en rolsteiger 7,2 meter onderdelen

Bij Steigerkopen.nl staat kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel, alle onderdelen waaruit onze producten bestaan zijn dan ook met de hoogst mogelijke zorg geproduceerd, uit de beste materialen en met de modernste machines. Alle onderdelen van de producten uit ons assortiment voldoen aan de strengste eisen, werken op onze rolsteigers of met onze producten is dan ook valtijd veilig. De rolsteiger 135x190x7,2 cm m©t Anssems aanhanger GT 750 R wordt geleverd in onderstaande onderdelen:

 • 6 x opbouwframe 135-28-7
 • 2 x horizontaal schoor 190 cm
 • 4 x diagonaal schoor 190 cm
 • 4 x voorloopleuning 190 cm
 • 2 x platform met luik 190 cm
 • 1 x platform zonder luik 190 cm
 • 2 x telestabilisator 2 m.
 • 4 x nylon steigerwiel met stalen spindel
 • 1 x kantplankenset 135 x 190 cm
 • 8 x borgclips

+ Anssems aanhanger GT 750 R

De afbeeldingen kunnen afwijken van de beschrijving en dienen als een impressie.

 

Hoogwaardige producten tegen een eerlijke prijs

Wij begrijpen dat de aanschaf van een rolsteiger met steigeraanhanger een flinke investering kan zijn, daarom doen wij er alles aan om het u zo makkelijk mogelijk te maken. Mede doordat wij de productie in eigen beheer hebben, kunnen wij de kosten laag houden, waardoor wij u de voordeligste prijzen van Nederland en Belgi« kunnen bieden. Verder geniet u van een groot aanbod, dat vrijwel altijd direct uit voorraad leverbaar is, voor 15.00 uur besteld is dan ook de volgende werkdag in huis. 

Naast een groot aanbod en eerlijke prijs, geven wij standaard 5 jaar garantie op uw aankoop en is verzending kosteloos. Vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met onze klantenservice