Euroscaffold

Kamersteiger Compact Module 4

€525,00 (Excl. BTW) (€635,25 Incl. btw)
Met deze uitbreiding op de kamersteiger Compact module 1, 2 en 3 bereikt u een werkhoogte van ca. 7,8 meter. Deze module is alleen te combineren met de compact module 1+2+3! Morgen al in huis, met 5 jaar garantie. Meer informatie
Artikelcode: 50275
EAN: 8718781565558
Merk: Euroscaffold
  • Gratis verzending in heel NL & BE!
  • Binnen 1 werkdag verzonden!
  • 100 dagen retourgarantie!
Productomschrijving

kamersteiger Compact module 4

Op zoek naar een uitbreiding voor uw kamersteiger? Dan bent u bij Steigerkopen.nl aan het juiste adres. Met deze uitbreiding op de kamersteiger Compact module 1, 2 en 3 bereikt u een werkhoogte van ca. 7,8 meter. De afmetingen van de module zijn perfect afgestemd op de voorgaande modules: 75 cm breed, 140 cm lang en bereikt in combinatie met de andere modules 580 cm platformhoogte. De werkelijke werkhoogte berekent u door uw eigen lengte bij de platformhoogte op te tellen.

De Compact kamersteiger is ideaal wanneer u binnenshuis op verschillende hoogte te werk gaat. U bepaalt door de verschillende modules zelf op welke werkhoogte u deze afstelt. Op deze manier hoeft u niet meerdere kamersteigers te vervoeren en bespaart u ruimte en gewicht.

Afmetingen kamersteiger

Module 4 past perfect op de voorgaande modules van de Compact kamersteiger. Het frame heeft dan ook dezelfde afmetingen: 75 cm breed en 190 cm lang. Wanneer u de Compact module 1, module 2, module 3 en module 4 met elkaar combineert bereikt u een werkhoogte van 7,8 meter.

Meegeleverde onderdelen

Let erop dat u deze module enkel kunt gebruiken op de bestaande Compact modules. De onderdelen zijn niet geschikt voor andere varianten kamersteigers. De module 4 bestaat uit:

  • 2 x opbouwframe 75-28-7
  • 3 x diagonaalschoor 140 cm
  • 1 x platform met luik 140 cm
  • 1 x horizontaal schoor 140 cm
  • 4 x borgclip

Een Compact kamersteiger is d© oplossing wanneer u op diverse hoogte werkt. U heeft de mogelijkheid om met de verschillende modules tot grote hoogte de lucht in te gaan, maar u kunt ook enkel de eerste module gebruiken om tot 3 meter werkhoogte te komen.

Veilig opbouwen en werken

Het Nederlands Normalisatie-Instituut (NEN) heeft een aantal normen opgesteld waar de kamersteigers van Euroscaffold volledig aan voldoen. Dit betekent dat u de kamersteiger ook voor zakelijk gebruik inzet. Omdat de vierde module de drie voorgaande modules uitbreidt, adviseren we u om de kamersteiger met twee personen op te bouwen. U heeft de kamersteiger in zeven minuten opgebouwd en u breidt voorgaande modules uit.    

Kamersteiger kopen bij Steigerkopen.nl

Direct meer weten over de compact module 4 kamersteiger, onze garantie of onze andere producten en diensten? Neem gerust contact met ons op via 085 303 2714 of mail ons. Meer informatie over onze betaalmogelijkheden vindt u op de pagina betaalmethoden.