Euroscaffold

Kamersteiger Compact Module 3

€659,00 (Excl. BTW) (€797,39 Incl. btw)
Op zoek naar een kamersteiger losse module 3? Deze uit hoogwaardig vervaardigde aluminium module 3 geen zelfstandige steiger maar een opbouwmodule om een hogere werkhoogte te bereiken. Meer informatie
Artikelcode: 50274
EAN: 8718781565541
Merk: Euroscaffold
  • Gratis verzending in heel NL & BE!
  • Binnen 1 werkdag verzonden!
  • 100 dagen retourgarantie!
Productomschrijving

Euroscaffold Kamersteiger Compact module 3

Op zoek naar een losse module als uitbreiding op uw kamersteiger? Dan is deze Euroscaffold kamersteiger compact module 3 perfect. Belangrijk om te weten is dat deze module alleen in combinatie met module 1 en 2 te gebruiken is! Het is geen zelfstandige kamersteiger maar een opbouwmodule om een hogere werkhoogte te genereren. Deze compact module 3 is vervaardigd uit zeer hoogwaardig aluminium en is van Nederlands fabricaat. 

De kamersteiger Compact heeft een breedte van 75 cm en een lengte van 158 cm. De module 1 heeft een platformhoogte van 1 meter met een werkhoogte van 3 meter. De platformhoogte is de werkelijke hoogte van het platform. De werkhoogte is de platformhoogte plus 2 meter. Met module 2 breidt u dit uit naar 3,75 meter. Met deze uitbreiding op de kamersteiger Compact bereikt u een werkhoogte van circa 5,8 meter.

Het grootste voordeel van de kamersteiger Compact van Euroscaffold is dat u deze volledig naar wens aanpast. U hoeft geen volledig nieuwe kamersteiger aan te schaffen om op grotere hoogte te kunnen werken. Dit is een kamersteiger die u: gemakkelijk opbergt door het vouwsysteem, met gemak verplaatst door de wielen en in een oogwenk aanpast van werkhoogte. De Euroscaffold Compact voldoet aan de TÜV-certificatie. Dit betekent dat de kamersteiger voldoet aan de normen zoals ge«ist door de NEN.


Meegeleverde kamersteiger onderdelen

Het pakket van kamersteiger Compact module 3 bestaat uit:

  • 2 x opbouwframe 75-28-7
  • 3 x diagonaalschoor 140 cm
  • 1 x platform met luik 140 cm
  • 4 x verstelbare stabilisator van 2 meter
  • 4 x borgclip

Kies voor de Euroscaffold Compact wanneer u met name binnenshuis op diverse hoogte werkt. Wanneer u al in het bezit bent van de eerste module van de Compact kamersteiger, is het handiger om deze 3-in-1 optie erbij aan te schaffen. De derde module is zo€™n 20 kilogram en daarmee ook lichter dan een volledige extra kamersteiger.


Opbouwinstructies 

U bouwt de Compact kamersteiger op in gemiddeld zeven minuten. Let er wel op dat de derde module niet te gebruiken is in combinatie met andere type steigers, behalve de Compact. We adviseren u eerst de wielen aan de vouwunit te bevestigen, alvorens u de steiger uitvouwt. Plaats daarnaast eerst de borgpennen voordat u het platform plaatst.

Steigerkopen.nl, altijd de beste service

Onze steigers en steigeronderdelen zijn van hoge kwaliteit en bezitten het TÜV-keurmerk. Kijk ook eens bij onze ladders. Betaling vanuit Nederland is via onder andere iDEAL en Afterpay mogelijk. Vanuit Belgi« is betaling mogelijk met Bankcontact, Mister Cash en Soforte Banking. De Euroscaffold Compact voldoet aan de TÜV-certificatie. Dit betekent dat de kamersteiger voldoet aan de normen zoals ge«ist door de NEN.