Telesteps - Telescoopladders 

Telesteps is naast fabrikant van telescoopladders, ook producent van combi ladders en vlizotrappen. De laatste jaren maakt de telescoopladder een enorme opmars, door de eenvoudig in gebruik en de minimale opslagruimte die in beslag wordt genomen. Steigerkopen.nl werkt nauw samen met Telesteps, zodat u verzekerd bent van een goede relatie tussen verkoper en producent. Een telescoopladder is een uitschuifbare ladder die u eenvoudig langer of korter maakt, dit maakt de ladder zeer flexibel inzetbaar en hierdoor is de ladder vrijwel voor iedere klus te gebruiken.  

Het gebruik van een telescoopladder van Telesteps is altijd veilig, alle ladders voldoen namelijk aan de EN 131 en NEN 2484 normen. Wij begrijpen het wanneer u vragen heeft over ons assortiment Telesteps telescoopladders. Neem bij vragen dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder. Contact ons via mail of telefonisch via +31 (0)85 303 27 14. 


Soorten telescoopladders van Telesteps 

Telesteps heeft diverse soorten telescoopladders in het assortiment, namelijk:

Classico Line telescoopladders

De Classico Line is verkrijgbaar in de combinatie 1x10 sporten (3300cm) of 1x12 sporten (3800cm), de ladders zijn eenvoudig op de gewenste hoogte in te stellen en na afloop eenvoudig op te bergen.  


Prime Line telescoopladders

Door het driehoekige buigsysteem van de ladder, is deze extra stevig. Bent u op zoek naar een betaalbare, veilige en krachtige telescoopladder? Dan is de Prime Line, ideaal voor u. 


Combi Line ladders

Deze ladder is in diverse combinatie te gebruiken, zo kunt u de ladder uitgeschoven tegen de muur zetten of als trap in de A-stand. De ladder is momenteel zeer populair en beschikbaar met 1x6 sporten of 1x8 sporten.


Solid Line werkplatform

Werkt u op ongelijke grond? Dan is de Solide Line telescoopladder echt iets voor u. Mede door de telescopische ladders, kunt u de poten op ongelijke grond plaatsen. Deze ladder is zeer stabiel en erg populair bij mensen die op de bouw werken.


Loft Line vlizotrappen

Een vlizotrap is een inschoven trap, die boven het plafond is opgeborgen. Deze kunt u eenvoudig uitschuiven om zo de weg naar boven eenvoudig te kunnen bewandelen. Ons assortiment reikt twee soorten Loft Line vlizotrappen/zoldertrappen namelijk: Loft Line Mini zoldertrap 1x9 sporten en Loft Line Maxi vlizo zoldertrap 1x10 sporten.

Meer informatie over onze vlizotrappen of onze Telesteps trappen? Neem contact met ons op via mail of telefonisch via +31 (0)85 303 27 14. Uiteraard bent u ook altijd van harte welkom in onze showroom.


Telescoopladder van Telesteps kopen bij Steigerkopen.nl

Een Telesteps telescoopladder koopt u eenvoudig en snel bij Steigerkopen.nl. Wij beschikken over grote voorraden en kunnen hierdoor vrijwel ieder product binnen één werkdag leveren. Bij Steigerkopen.nl geniet u van vele voordelen, zo geven wij standaard 5 jaar garantie op uw aankoop en is verzending kosteloos. Verder heeft u bij ons ruime betaalmogelijkheden, waarbij u ook kunt kiezen voor achteraf betalen. Naast Telesteps telescoopladders kunt u bij ons ook terecht voor:

Vragen over onze producten of service? Neem contact met ons op via mail of telefonisch via +31 (0)85 303 27 14.