Een vouwsteiger bergt u eenvoudig op door deze in elkaar te vouwen, de vouwsteiger is zeer breed inzetbaar en beschikt over weinig losse onderdelen, wat er voor zorgt dat u geen onderdelen verliest. De vouwsteiger is vervaardigd uit hoogwaardig aluminium en voldoet aan de strengste eisen als we spreken over veiligheid. De vouwsteiger is voorzien van 5 jaar garantie en is nergens anders goedkoper in aanschaf dan bij Steigerkopen.nl.

Alumexx
Kamersteiger Smart 75x190 3 meter werkhoogte
€275,00 (€332,75 Incl. btw)
Alumexx
Kamersteiger Smart 75x190 4 meter werkhoogte
€499,00 (€603,79 Incl. btw)
Euroscaffold
Combi kamersteiger 75x190x6m werkhoogte
€1.358,00 (€1.643,18 Incl. btw)
Euroscaffold
Combi kamersteiger 90x190x5,8m werkhoogte
€1.638,00 (€1.981,98 Incl. btw)

Vouwsteiger kopen?

Bent u op zoek naar een goedkope vouwsteiger? Dan bent u bij Steigerkopen.nl aan het juiste adres, wij beschikken namelijk over een groot assortiment vouwsteigers, verschillend in werkhoogtes. De vouwsteigers zijn vervaardigd uit hoogwaardig aluminium, waardoor u verzekerd bent van veilig werken op grote hoogte. Onze vouwsteigers worden met name door professionals aangeschaft, een vouwsteiger is namelijk zeer eenvoudig op te bergen en snel op- en afgebouwd. Een vouwsteiger kunt u voor alle klussen inzetten, waarbij u verzekerd bent van comfortabel werken op grote hoogte. Door het vouwgedeelte bevat een vouwsteiger maar weinig losse onderdelen, dit werkt erg prettig en zorgt voor minder rotzooi in uw werkomgeving. 

Heeft u vragen over onze vouwsteigers? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder. U bent van harte welkom in onze showroom, echter kunt u ons ook telefonisch via +31 (0)85 303 27 14 of via mail bereiken. 

Goedkope vouwsteiger

Voor een goedkope vouwsteiger moet u bij Steigerkopen.nl zijn. Wij beschikken over een groot aanbod, volledig geproduceerd in onze eigen fabriek. Dit betekent dat er geen schakel tussen de fabricage en verkoop zit en wij de prijs zeer voordelig kunnen houden. Wij zijn de goedkoopste van Nederland en België en kunnen binnen één werkdag leveren wanneer u voor 12:00 uur heeft besteld. Naast een voordelige prijs, profiteert u van 5 jaar garantie, een kosteloze verzending en een uitstekende klantenservice. 


Vouwsteiger afmetingen

Steigerkopen.nl heeft het grootste assortiment vouwsteigers van Nederland en België. Al jaren leveren wij grote aantallen steigers aan professionals en particulieren, dit geheel passend bij de soort werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden. Indien u vragen heeft over de afmetingen van uw vouwsteiger, neem dan contact met ons op. Wij kunnen op basis van uw wensen een passende vouwsteiger selecteren. Welke steiger u ook kiest, u bent altijd verzekerd van de beste kwaliteit/prijs verhouding. 

Bij ons kunt u terecht voor diverse soorten vouwsteigers, bekijk onderstaand ons assortiment:

Smalle vouwsteiger
Vouwsteiger 190 cm lengte
Vouwsteiger 6 meter werkhoogte

Bij Steigerkopen.nl hebben wij de productie van onze vouwsteigers zelf in beheer, op aanvraag kunnen wij dan ook eventuele aanpassingen doen in de afmetingen, zodat u een vouwsteiger op maat heeft. Vraag onze klantenservice naar de voorwaarden.


Vouwsteigers van Steigerkopen.nl

Een vouwsteiger kopen doet u eenvoudig en snel bij Steigerkopen.nl. Bestelt u vandaag voor 12:00 uur, dan leveren wij deze geheel kosteloos de volgende werkdag al. Onze vouwsteigers zijn vervaardigd uit het meest hoogwaardige aluminium ter wereld, waarbij u verzekerd bent van veilig werken op grote hoogte. De steigers voldoen aan de strengste eisen en beschikken over de benodigde certificaten. Alle steigers in ons assortiment beschikken over een TÜV-certificaat en voldoen aan de norm NEN-EN 1004. 

Onze vouwsteigers zijn van het merk Euroscaffold, dit Nederlands merk behoort al jaren tot de top en produceert dagelijks honderden steigers. Wij maken enkel gebruik van de de beste machines, materialen en medewerkers, waardoor wij de veiligste rolsteigers van Europa kunnen produceren. Vragen over onze rolsteigers? Neem contact met ons op via mail of telefonisch via +31 (0)85 303 27 14.