Euroscaffold

Trappentoren 135x250x8,2m werkhoogte met trappentoren aanhanger

€7.991,35 (Excl. BTW) (€9.669,53 Incl. btw)
Deze trappentoren beschikt over een werkhoogte van maar liefst 8,2 meter. Nu met bijpassende trappentoren aanhanger leverbaar. Inclusief 5 jaar garantie. Meer informatie
Artikelcode: 96011+100474
Merk: Euroscaffold
  • Gratis verzending in heel NL & BE!
  • Binnen 1 werkdag verzonden!
  • 100 dagen retourgarantie!
Productomschrijving

Euroscaffold trappentoren met bijpassende trappentoren aanhanger, 8,2 meter werkhoogte

U zoekt een trappentoren voor werkzaamheden op grote hoogte? Dan is deze trappentoren van het Nederlands merk Euroscaffold een zeer interessante keuze voor u. Deze trappentoren is zeer licht van gewicht, dit komt doordat wij tijdens de productie enkel gebruik hebben gemaakt van de beste materialen, waaronder hoogwaardig aluminium. Doordat de trappentoren licht van gewicht is, is bijvoorbeeld het opbouwen binnen enkele minuten gerealiseerd. De trappentoren voldoet aan de strengste eisen en voldoet hierdoor aan de Europese wetgeving en Arbo-regelgeving. Werken op de trappentorens van Euroscaffold is altijd veilig en comfortabel, zodat u eenvoudig op grote hoogte kunt werken.

De trappentoren wordt geleverd met bijpassende trappentoren aanhanger. Hierdoor hebben alle producten een eigen plek op de aanhanger en blijft alles overzichtelijk.

Onze trappentorens worden in Nederland geproduceerd, dit gebeurt in onze eigen fabriek te Krommenie. Dagelijks zijn wij bezig met het verbeteren van onze productieprocessen, dit om de kwaliteit van onze productie nog hoger te maken. Deze trappentoren van Euroscaffold is nergens goedkoper in aanschaf en wordt gekenmerkt door onderstaande aspecten:

  • Veilig en robuust;
  • Voor professioneel gebruik;
  • Voldoet aan de Europese wetgeving en Arbo-regelgeving.

Heeft u vragen of opmerkingen omtrent deze trappentoren? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. 

Welke onderdelen worden geleverd?

Veelvuldig ontvangen wij de vraag uit welke onderdelen een bepaald artikel bestaat. Om u zo goed mogelijk te voorzien van de benodigde informatie hebben wij dit onderstaand voor u opgesomd. Wanneer u vandaag voor 15.00 uur heeft besteld, ontvangt u onderstaande onderdelen de volgende werkdag.

Set bestaande uit:

5 x opbouwframe 135-28-7
1 x doorloopframe R/L 135-28-7
2 x Opbouwframe 135-28-4
3 x aluminium steigertrap 60x250 cm
3 x binnen leuning voor steigertrap 250 cm
3 x buiten leuning voor steigertrap 250 cm
1 x eindleuning incl 2 x diagonaal schoor 150 cm
1 x opstapbeugel tbv steigertrap
8 x diagonaal schoor 250 cm
6 x horizontaal schoor 250 cm
3 x platform zonder luik 250 cm
4 x nylon wiel met alu spindel
2 x telestabilisator 300 cm
16 x borgclip

1 x Trappentoren aanhanger

Afbeeldingen dienen ter impressie en kunnen afwijken van het werkelijk geleverde.

 

Veilige trappentoren kopen

Het assortiment van Steigerkopen.nl bestaat uit diverse soorten trappentorens, rolsteigers, kamersteigers en nog veel meer. Welke soort steiger u ook koopt, bij Steigerkopen.nl bent u verzekerd van de beste kwaliteit steiger, welke volledig voldoet aan de strengste eisen van overheid en andere instanties. Zo zijn ze gekeurd en voldoen aan alle Europese veiligheidseisen en Arbo-regelgeving EN 1004, NEN-EN 1298 en TÜV-gecertificeerd.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op via mail of telefonisch via +31 (0)85 303 27 14.