Alumexx

Telescoopladder Level-Up 3,80 meter met softclose

€149,00 (Excl. BTW) (€180,29 Incl. btw)
Uitschuifbare, telescopische ladder. Ideaal voor gebruik in en om het huis, maar ook om bij diverse klussen bij de hand te hebben. De ladder neemt ingeschoven maar weinig ruimte in, ideaal voor opslag en om mee te nemen. Licht in gewicht. Meer informatie
Artikelcode: 100684
EAN: 8720143504112
Merk: Alumexx
  • Gratis verzending in heel NL & BE!
  • Binnen 1 werkdag verzonden!
  • 100 dagen retourgarantie!
Productomschrijving

Alumexx telescoopladder 3,80 meter met softclose

Productgegevens:

  • Aantal sporten (treden): 13
  • Materiaal: aluminium
  • Ingeschoven lengte: 89 cm
  • Maximale lengte: 481 cm
  • Gewicht 14,8 kg
  • Maximale belasting: 150 kg
  • Garantie: 2 jaar

De Alumexx telescoopladder "LEVEL UP"  kan zowel voor particulieren als professionele klussers verschillende voordelen bieden. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen:

Softclose mechanisme:

Het softclose mechanisme in deze telescoopladder is een functie die ervoor zorgt dat de ladder langzaam en gecontroleerd inklapt (ingeschoven) wanneer u deze sluit. Het is vergelijkbaar met softclose-deurscharnieren die u in sommige keukenkasten vindt, waar de deur zachtjes en geluidsarm sluit.

Ruimtebesparing:

Telescoopladders kunnen compact worden opgeborgen wanneer ze zijn ingeschoven. Dit maakt ze ideaal voor mensen met beperkte opslagruimte in huis of in de auto/bus.

Verstelbaarheid:

De telescoopladders zijn in lengte verstelbaar, wat betekent dat u ze kunt aanpassen aan de specifieke hoogtevereisten van een klus. Dit elimineert de noodzaak om meerdere ladders van verschillende lengtes aan te schaffen.

Draagbaarheid:

Deze ladders zijn lichtgewicht, wat het transport en de mobiliteit vergemakkelijkt. U kunt ze gemakkelijk van de ene locatie naar de andere dragen.

Veelzijdigheid:

Telescoopladders kunnen worden gebruikt voor verschillende toepassingen, zoals schilderen, reparaties aan dakgoten, snoeien van bomen, toegang tot zolders, enzovoort. Ze zijn geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik.

Veiligheid:

Telescoopladders zijn voorzien van antislipvoeten en treden om uitglijden te voorkomen. Ze zijn ontworpen om stabiel te blijven tijdens gebruik, mits ze correct worden opgezet.

Duurzaamheid:

De hoogwaardige telescoopladders zijn gemaakt van robuuste materialen, zoals aluminium en kunnen lang meegaan bij goed onderhoud.

Tijdsbesparing:

Omdat u de ladder snel en eenvoudig kunt aanpassen aan de gewenste hoogte, bespaart u tijd die anders zou worden besteed aan het opzetten en afbreken van verschillende ladders.

Kostenbesparing:

Telescoopladders van Alumexx zijn bij Steigerkopen.nl aantrekkelijk geprijsd. Tevens hoeft u niet meerdere verschillende ladders met diverse maximale hoogtes hoeft aan te schaffen.