Deze rolsteiger standaard 90 cm met carbondeck is zeer populair onder professionals die dagelijks gebruik moeten maken van een steiger. Door het carbon en het aluminium is de steiger zeer licht van gewicht, wat het opbouwen en het vervoer vereenvoudigd.

Deze standaard rolsteiger 90 cm met carbondeck is momenteel zeer scherp geprijsd en nergens anders goedkoper in aanschaf. Vandaag voor 15:00 uur besteld is de volgende werkdag al in huis. Uiteraard beschikt deze rolsteiger standaard 90 breed inclusief carbondeck over een TÜV certificaat.

 

Rolsteiger Standaard 90 cm met carbondeck

Bent u op zoek naar een rolsteiger die voorzien is van een carbondeck? Dan bent u bij Steigerkopen.nl aan het juiste adres. Wij beschikken over diverse rolsteiger 90cm met carbondeck, variërend van een hoogte van 4,2 meter tot en met 12,2 meter werkhoogte. Deze rolsteiger is van het merk Euroscaffold en staat garant voor veiligheid en comfort op grote hoogte. De rolsteiger is vervaardigd uit hoogwaardig aluminium en is volledig geproduceerd in onze eigen fabriek te Krommenie.

Tijdens de productie onderwerpen wij de steigers aan meerdere steekproeven, zodat wij uw veiligheid kunnen waarborgen. Deze categorie rolsteiger uit ons assortiment heeft een lengte van 90 cm, dit betekent dat u ruimte heeft voor meerdere personen op het deck en zonder de steiger te verplaatsen, grote oppervlakten kunt bestrijken. 

Bij de aanschaf van deze rolsteiger standaard 90 cm inclusief carbondeck geniet u van vele voordelen. Zo leveren wij deze rolsteiger standaard met 5 jaar garantie en is verzending kosteloos. Heeft u de steiger vandaag voor 12:00 uur besteld? Dan leveren wij de volgende werkdag al. Vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder. 


Voordelen rolsteiger met carbondeck

Het gebruik van een rolsteiger met carbondeck kent vele voordelen. Carbon is zeer licht materiaal, wat bijvoorbeeld erg prettig is bij het opbouwen of vervoeren van de rolsteiger. Daarnaast kent carbon weinig slijtage, wat betekent dat het deck er jarenlang goed uit blijft zien en meegaat. Carbon is licht van gewicht, maar is enorm robuust van stuk. Zo kent het een maximale draagvermogen van maar liefst 350 kg. 

Vele professionals maken gebruik van een rolsteiger met carbondeck, mede door het lichte gewicht en de robuuste kracht. Ons assortiment reikt over een groot arsenaal aan rolsteiger 90 cm met carbondeck, tot een werkhoogte van 12,2 meter. Bij Steigerkopen.nl bent u verzekerd van de veiligste steigers, tijdens het productieproces staat veiligheid op nummer één en ondergaan onze steiger regelmatig een steekproef. Al onze rolsteigers zijn voorzien van NEN-EN 1004 keuringssticker en TÜV certificaat. 


Over Steigerkopen.nl 

Al vele jaren kopen vele professionals en hobbyisten hun rolsteigers, kamersteigers, ladders, trappen en andere bouwmaterialen bij Steigerkopen.nl. Wij beschikken over een zeer uitgebreid assortiment, welke te boek staat als meest voordelige van Nederland en België. Alle rolsteiger worden vervaardigd in onze eigen fabriek in Nederland, waar we het productieproces volledig in eigen handen hebben en de kwaliteit van A tot Z kunnen monitoren. 

Bestel vandaag nog de rolsteiger standaard 90 cm met carbondeck bij Steigerkopen.nl en dan heeft u deze professionele rolsteiger morgen al in huis. Heeft u vragen of wilt u graag hulp bij het bestellen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder via mail of telefonisch via +31 (0)85 303 27 14.