JCB Telescoopladder 3,80 meter met softclose

€241,00 €199,00 (Excl. BTW) (€240,79 Incl. btw)
Telescoopladder voorzien van de nieuwste veiligheidstechnologie«n, zoals een softclose systeem voor veiligheid van vingers en handen, een waterpas systeem voor het stabiel plaatsen van de ladder en een controle systeem voor het volledig in-/uitschuiven. Meer informatie
Artikelcode: 842387
EAN: 4050255045161
  • Gratis verzending in heel NL & BE!
  • Binnen 1 werkdag verzonden!
  • 100 dagen retourgarantie!
Productomschrijving

Telescoopladder 3,8 meter hoogte, 5 meter werkhoogte

Het is belangrijk om bij het gebruik van een JCB telescoopladder altijd de juiste veiligheidsmaatregelen in acht te nemen, gelukkig beschikt de ladder over de laatste veiligheidstoepassingen om veilig werken met de ladder mogelijk te maken. Enkele voorbeelden: Om de ladder op een stabiele ondergrond te plaatsen, beschikt de ladder over een ge¯ntegreerde waterpas. De indicator laat zien of de ladder volledig is (ingeschoven of) uitgeschoven en vergrendeld voordat u de ladder beklimt. Tenslotte beschikt de ladder uiteraard over een softclose systeem, zodat de sporten rustig in elkaar schuiven. Geen gevaar voor beknelde handen en vingers.

Kenmerken ladder:

  • Ingeschoven hoogte: 89 cm
  • Uitgeschoven lengte: 380 cm
  • Werkhoogte: 500 cm
  • Gewicht: 18 kg
  • Max. belasting: 150 kg
  • Keurmerk: EN131 en NEN2484

Voordelen van een JCB telescoopladder:

Compacte opslag: De ladder kan worden ingeschoven tot een compact formaat, waardoor het gemakkelijk is om op te bergen en te vervoeren. Dit is vooral handig voor mensen met beperkte opbergruimte.

Verstelbaarheid: De telescoopladder kan trapsgewijs worden uitgeschoven naar verschillende hoogtes, waardoor hij geschikt is voor diverse taken zoals schilderen, schoonmaken van ramen, reparaties aan het huis, en nog veel meer.

Veiligheid: Kwaliteitsladders zoals die van JCB zijn meestal voorzien van antislipvoeten en stevige treden voor een veilige klimervaring. Ze zijn ontworpen om stabiliteit te bieden tijdens het beklimmen en werken op hoogte.

Duurzaamheid: JCB staat bekend om zijn bouw- en landbouwmachines, en hun telescoopladders worden meestal vervaardigd met aandacht voor duurzaamheid en kwaliteit. Dit betekent dat de ladder bestand is tegen dagelijks gebruik en verschillende weersomstandigheden.

Snelle aanpassing: Het verstellen van de ladder is doorgaans eenvoudig en snel. Hierdoor kunt u snel schakelen tussen verschillende werkhoogtes zonder veel gedoe.

Multifunctionaliteit: Een JCB telescoopladder kan zowel door professionals als doe-het-zelvers worden gebruikt. Of u nu een schilder, bouwvakker of huiseigenaar bent, deze ladder kan aan uw behoeften voldoen.

Gemakkelijk transport: Door het compacte ontwerp en het lichte gewicht kunnen JCB telescoopladders gemakkelijk in een auto worden geladen en naar verschillende locaties worden vervoerd.