Maxall

Maxall is producent van professionele klimmaterialen en al jarenlang trouwe partner van Steigerkopen.nl. De producten van Maxall staan bekend om een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding en is daarom erg populair onder professionals en hobbyisten. Naast een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding bent u bij Maxall ook verzekerd van uw veiligheid. Zo voldoen alle professionele Maxall trappen aan de NEN 2848, let op: alle semi- professionele trappen voldoen niet aan de NEN 2848 norm, maar wel aan de EN 131 norm en alle overige eisen van de Nederlandse Warenwet. De Maxall ladders voldoen aan de EN 131 norm en de eisen van de Nederlandse Warenwet. 

Heeft u vragen over de professionele klimmaterialen van Maxall? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Contact ons via mail of telefonisch via +31 (0)85 303 27 14.

 

Maxall ladders

Het assortiment Maxall bij Steigerkopen.nl kent een groot aanbod in diverse klimmaterialen. Zo bent u bij ons aan het juiste adres voor:

Rechte reformladders

Moet u tegen een muur aan kunnen werken? Bijvoorbeeld tegen uw huis om de dakgoot te onderhouden? Dan is een rechte reformladder van Maxall een ideale ladder voor u. Wij beschikken over 2-delige en 3-delige reformladders van Maxall. 

Rechte reformladder kopen


Uitgebogen reformladders
Het grote verschil tussen uitgebogen reformladders en rechte reformladders is dat de ladder onderaan gebogen uitloopt. Wat als functie heeft dat het zorgt voor meer zijwaartse stabiliteit. 

Uitgebogen reformladder kopen

Enkele ladders

Wij beschikken over diverse soorten enkele ladders van Maxall. De Maxall enkele ladder is een professionele ladder, welke wordt gebruikt in het professionele segment. En voldoet aan de strengste eisen voor professioneel gebruik. De enkele ladder heeft rechte bomen. 

Enkele ladder kopen

 

Maxall ladders en trappen

Bent u op zoek naar een professionele ladder of trap die voldoet aan alle strenge eisen van de Nederlandse Warenwet en ook nog eens zeer flexibel inzetbaar is? Bestel dan vandaag nog een Maxall ladder of Maxall trap bij Steigerkopen.nl. Bij ons profiteert u niet alleen van een voordelige prijs, maar zijn alle onze Maxall klimmaterialen direct uit voorraad leverbaar en binnen één werkdag geleverd als u voor 15:00 uur besteld. Verzending is gratis en kies de betaalmethode die bij u past. Achteraf betalen is mogelijk!

Vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op via mail of telefonisch via +31 (0)85 303 27 14.

Maxall
Ladder muurafhouder blauw (sport 40 mm)
€99,00 (€119,79 Incl. btw)
Maxall
Ladder muurafhouder zwart (sport 30 mm)
€99,00 (€119,79 Incl. btw)