Euroscaffold

Aanhanger en rolsteiger 135x250x8,2m werkhoogte en dubbele voorloopleuning

€5.219,00 (Excl. BTW) (€6.314,99 Incl. btw)
Deze aanhanger en rolsteiger 135x250x8,2 meter werkhoogte en dubbele voorloopleuning is binnen ©©n werkdag geleverd wanneer u voor 15.00 uur heeft besteld. Nu met 5 jaar garantie en kosteloze verzending. Meer informatie
Artikelcode: 100529
Merk: Euroscaffold
  • Gratis verzending in heel NL & BE!
  • Binnen 1 werkdag verzonden!
  • 100 dagen retourgarantie!
Productomschrijving

Aanhanger en rolsteiger 135x250x8,2m werkhoogte en dubbele voorloopleuning

Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe rolsteiger m©t daarbij een aanhanger voor het vervoer, dan bent u bij Steigerkopen.nl aan het juiste adres. Bij Steigerkopen.nl geniet u van vele voordelen, zoals een snelle en kosteloze verzending, het breedste en goedkoopste assortiment van Nederland en Belgi« ©n maar liefst 5 jaar garantie. De Anssems aanhanger GT 750 R is vervaardigd uit thermisch verzinkt metaal, waardoor u verzekerd bent van vele veilige kilometers. De aanhanger is ongeremd, mag maximaal geladen worden tot 750 kg en is RDW gekeurd. Wanneer u beschikt over een Rijbewijs B, mag u de aanhanger als bestuurder van het trekkend voertuig gebruiken. 

Met behulp van een steigeraanhanger kunt u eenvoudig zien of al uw materialen aanwezig zijn, dit voorkomt bijvoorbeeld verlies van belangrijke onderdelen. Daarnaast voorkomt een juist geladen aanhanger voor beschadigingen, zodat u de materialen langer kunt gebruiken. Een steigeraanhanger wordt met name door bedrijven gebruikt die op diverse locaties door heel het land werken. Heeft u vragen over de rolsteiger of over de Anssems aanhanger GT 750 R? Neem gerust contact op met onze klantenservice, wij helpen u graag verder. 

Welke onderdelen worden geleverd?

Veelvuldig krijgen wij de vraag uit welke onderdelen een bepaalde productcombinatie bestaat. Om u zo goed mogelijk te informeren hebben wij deze onderstaand voor uw opgesomd. Alle onderdelen worden in onze eigen fabriek geproduceerd, gecontroleerd en vervoerd naar onze klanten. Omdat wij het gehele productieproces van A tot Z monitoren en in eigen hand hebben, kunnen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn en u van alle gemakken voorzien. De aanhanger en rolsteiger 135x250x8,2m werkhoogte en dubbele voorloopleuning bestaat uit:

6 x Opbouwframe 135-28-7
2 x Opbouwframe 135-28-4
1 x Platform 250 zonder luik
3 x Platform 250 met luik
6 x Voorloopleuning 250
4 x Diagonaal schoor 250
2 x Horizontaalschoor 250
2 x Telestabilisator 200
1 x Kantplank set hout 250
4 x Wiel Nylon 20cm stalen spindel
12 x Borgclips

+

Anssems aanhanger GT 750 R

Afbeeldingen dienen ter impressie en kunnen afwijken van het werkelijk geleverde.


Rolsteiger 135x250x8,2m werkhoogte en dubbele voorloopleuning

Deze rolsteiger heeft een unieke verhouding in breedte, lengte en hoogte. De rolsteiger beschikt namelijk over een breedte van 135 cm, met deze breedte kunt u bijvoorbeeld uw materialen op het deck plaatsen. De lengte en hoogte van de rolsteiger zijn 250 cm en 8,2 meter, dit maakt het mogelijk om met meerdere personen aan daken, gevels of dakgoten te werken. 

De rolsteiger wordt geleverd met een dubbele voorloopleuning, een dubbele voorloopleuning zorgt voor meer stabiliteit op grote hoogte. Het monteren van een voorloopleuning is verplicht wanneer de platformhoogte hoger dan 2 meter is. De platformhoogte van de rolsteiger berekent u door 2 meter van de werkhoogte te halen, een werkhoogte van 8,2 meter betekent dus een platformhoogte van 6,2 meter. Wilt u deze rolsteiger gebruiken? Dan is het verplicht een voorloopleuning te gebruiken.

Vragen over deze rolsteiger met aanhanger? Contact ons telefonisch via +31 (0)85 303 27 14 of mail ons. Uiteraard bent u ook welkom in onze showroom te Krommenie.