Euroscaffold

Aanhanger en Euro rolsteiger 135x250x8,2m werkhoogte en enkele voorloopleuning

€4.947,00 (Excl. BTW) (€5.985,87 Incl. btw)
Op zoek naar een rolsteiger ©n een aanhanger? Dan is deze combideal perfect voor u. Vandaag voor 15.00 uur besteld is de volgende werkdag in huis, incl. 5 jaar garantie. Meer informatie
Artikelcode: 100527
Merk: Euroscaffold
  • Gratis verzending in heel NL & BE!
  • Binnen 1 werkdag verzonden!
  • 100 dagen retourgarantie!
Productomschrijving

Aanhanger en Euro rolsteiger 135x250x8,2m werkhoogte en enkele voorloopleuning

Deze aanhanger voor rolsteigers is perfect wanneer u vaak op verschillende locaties op grote hoogte moet werken. Met een aanhanger rijdt u veilig en eenvoudig van A naar B en zorgt u er voor dat uw materialen niet verloren gaan of beschadigd raken. De aanhanger is vervaardigd uit thermisch verzinkt metaal en hierdoor zeer robuust van stuk. De aanhanger mag worden gebruikt wanneer u beschikt over een Rijbewijs B. De aanhanger is ongeremd en mag tot maximaal 750 kg beladen worden, verder beschikt de aanhanger over alle veiligheidseisen. 

De meegeleverde rolsteiger van Euroscaffold is perfect wanneer u werkzaamheden moet verrichten aan bijvoorbeeld daken en gevels. De rolsteiger heeft een breedte van 135 cm, dit is breed genoeg wanneer u bijvoorbeeld uw materialen op het deck wilt plaatsen. Heeft u een hekel aan het veelvuldig verplaatsen van de steiger? Geen probleem, met een lengte van 250 cm, kunt u grote oppervlakte(n) bewerken, zonder de steiger te hoeven verplaatsen. Vervaardigd uit hoogwaardig aluminium en beschikt over een TÜV-certificaat en voldoet aan de norm NEN-EN 1004. 


Geleverde onderdelen

Deze aanhanger met Euro rolsteiger wordt in onderstaande onderdelen geleverd. Bestelt u vandaag voor 15.00 uur, dan leveren wij geheel kosteloos de volgende werkdag. Wij geven standaard 5 jaar garantie op uw aankoop, zodat u verzekerd bent van jarenlang veilig werken op grote hoogte. Vragen? Neem gerust contact met ons op via mail of telefonisch via +31 (0)85 303 27 14.

Deze set bestaat uit:

6 x opbouwframe 135-28-7
2 x opbouwframe 135-28-4
2 x horizontaal schoor 250
10 x diagonaal schoor 250
3 x voorloopleuning 250
1 x platform zonder luik 250
3 x platfrom met luik 250
2 x telestabilisator 200
4 x Nylonwiel met Stalen spindel
1 x kantplankenset 135x250
12 x borgclips

+

Anssems aanhanger GT 750 R

Afbeeldingen zijn een impressie en kunnen afwijken van het werkelijk geleverde.

 

Rolsteiger met enkele voorloopleuning

Wanneer uw rolsteiger beschikt over een platformhoogte die hoger is dan 2 meter, dan dient u een voorloopleuning te monteren. De platformhoogte berekent u door 2 meter af te halen van de werkhoogte. Deze rolsteiger beschikt over een platformhoogte van 6,2 meter en is daarom voorzien van een enkele voorloopleuning.

Een voorloopleuning zorgt voor meer stabiliteit, waardoor bij onverwachte situaties de steiger niet omvalt. Het monteren van de voorloopleuning is zeer eenvoudig, indien u vragen heeft kunt u deze altijd aan onze klantenservice stellen. Let op dat u indien de platformhoogte het verplicht, altijd een voorloopleuning monteert. Het niet naleven van deze regel, kan zorgen voor gevaarlijke situaties of hoge boetes.