Euroscaffold

Aanhanger en Euro rolsteiger 135x250x8,2m werkhoogte

€4.713,00 (Excl. BTW) (€5.702,73 Incl. btw)
Vandaag voor 15.00 uur besteld is de volgende werkdag in huis. Voorzien van 5 jaar garantie en nergens goedkoper aan te schaffen. Meer informatie
Artikelcode: 100530
Merk: Euroscaffold
  • Gratis verzending in heel NL & BE!
  • Binnen 1 werkdag verzonden!
  • 100 dagen retourgarantie!
Productomschrijving

Aanhanger en Euro rolsteiger 135x250x8,2m 

U zoekt een aanhanger met een rolsteiger die u kunt gebruiken voor werkzaamheden aan daken en gevels? Dan is deze aanhanger en Euro rolsteiger 135x250x8,2m werkhoogte ideaal voor u. De rolsteiger is vervaardigd uit hoogwaardig aluminium en is hierdoor zeer licht van gewicht en erg robuust, zodat werken op grote hoogte zeer comfortabel is. De rolsteiger voldoet aan de strengste eisen die gelden voor werken met rolsteigers en zijn dan ook TÜV gecertificeerd en voldoen aan de NEN-EN 1004 norm. Deze rolsteiger kent zoveel voordelen dat zelfs het opbouwen een pretje is, binnen enkele minuten heeft u deze rolsteiger opgebouwd en kunt u tot een werkhoogte van 8,2 meter werkzaamheden uitvoeren. 

De Anssems aanhanger GT 750 R is vervaardigd uit thermisch verzinkt metaal en hierdoor een zekerheid als u uw rolsteiger van A naar B wilt vervoeren. De aanhanger is ongeremd, mag tot maximaal 750 kg geladen worden en u dient over een Rijbewijs B te beschikken wanneer u deze wilt gebruiken. Vragen over deze rolsteiger? Neem contact met ons op. 


Aanhanger en Euro rolsteiger

Deze combinatie is een veel verkochte item uit ons assortiment en geniet dan ook van veel populariteit bij professionals. De rolsteiger is geproduceerd in ons eigen fabriek in Nederland, hierdoor kunnen wij met zekerheid zeggen dat onze rolsteigers van de beste kwaliteit zijn en u nergens aan een beter adres bent, dan bij ons in Krommenie. Bestelt u deze rolsteiger met aanhanger vandaag voor 15.00 uur? Dan leveren wij de volgende werkdag al. 

Per set bestaande uit:

2 x Euro leuningframe 135-50-2
6 x Euro opbouwframe 135-28-7
12 x Diagonaal schoor 2,50m
8 x Horizontaal schoor 2,50m
3 x Platform 2,50m zonder luik
1 x Platform 2,50m met luik
4 x Nylon wiel met stalen spindel
2 x Stabilisator 3,00m
1 x Set aluminium kantplanken 2,50m x 1,35m

+

Anssems aanhanger GT 750 R

Afbeeldingen dienen ter impressie en kunnen afwijken van het werkelijk geleverde.

Over Steigerkopen.nl

Steigerkopen.nl begon als kleine onderneming in de Zaanstreek, maar is de afgelopen jaren uitgegroeid tot de nummer ©©n producent en leverancier van steigers en steigermaterialen. Waar wij in het begin met name ons focuste op rol- en vouwsteigers zijn wij tegenwoordig fabrikant van rolsteigers tot en met ladders en trappen en alle toebehoren. Al onze producten worden vervaardigd in onze eigen fabriek in Nederland, waarbij wij enkel gebruik maken van de beste materialen, machines en technieken. 

Bij Steigerkopen.nl geniet u van vele voordelen, zo profiteert u onder andere van:

  • Gratis verzending binnen Nederland en Belgi«.
  • NEN-EN 1004 keuringssticker en T¼v certificaat wordt meegeleverd.
  • 5 jaar garantie op uw rolsteiger.
  • Stabiliteit en veiligheid altijd gewaarborgd.

Heeft u vragen of opmerkingen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen, wij zijn altijd via mail of telefonisch via +31 (0)85 303 27 14 te bereiken. Uiteraard bent u ook welkom om onze showroom te bezoeken.