Euroscaffold
Rolsteiger Professional 90x190 4,2m werkhoogte tegen de gevel
€1.232,00 (€1.490,72 Incl. btw)
Euroscaffold
Rolsteiger Professional 90x250 4,2m werkhoogte tegen de gevel
€1.307,00 (€1.581,47 Incl. btw)
Euroscaffold
Rolsteiger Professional 90x305 4,2m werkhoogte tegen de gevel
€1.370,00 (€1.657,70 Incl. btw)
Euroscaffold
Rolsteiger Professional 90x190 5,2m werkhoogte tegen de gevel
€1.322,00 (€1.599,62 Incl. btw)
Euroscaffold
Rolsteiger Professional 90x250 5,2m werkhoogte tegen de gevel
€1.397,00 (€1.690,37 Incl. btw)
Euroscaffold
Rolsteiger Professional 90x305 5,2m werkhoogte tegen de gevel
€1.458,00 (€1.764,18 Incl. btw)
Euroscaffold
Rolsteiger Professional 90x190 6,2m werkhoogte tegen de gevel
€1.906,00 (€2.306,26 Incl. btw)
Euroscaffold
Rolsteiger Professional 90x250 6,2m werkhoogte tegen de gevel
€2.089,00 (€2.527,69 Incl. btw)
Euroscaffold
Rolsteiger Professional 90x305 6,2m werkhoogte tegen de gevel
€2.112,00 (€2.555,52 Incl. btw)
Euroscaffold
Rolsteiger Professional 90x190 7,2m werkhoogte tegen de gevel
€1.996,00 (€2.415,16 Incl. btw)
Euroscaffold
Rolsteiger Professional 90x250 7,2m werkhoogte tegen de gevel
€2.179,00 (€2.636,59 Incl. btw)
Euroscaffold
Rolsteiger Professional 90x305 7,2m werkhoogte tegen de gevel
€2.199,00 (€2.660,79 Incl. btw)
Pagina 1 van 2

Rolsteiger enkele voorloopleuning 90 cm

Staat veiligheid en werkcomfort hoog bij u in het vaandel? Bent u op zoek een een rolsteiger, die voldoende ruimte bied voor u en uw gereedschap en die ook nog eens flexibel te gebruiken is in smalle en grotere ruimtes? Dan is de Rolsteiger voorloopleuning enkelzijdig 90 cm uw ideale rolsteiger. Deze rolsteiger is erg gewild bij schilders, mede doordat deze rolsteiger zeer snel op- en afgebouwd kan worden. 

Tegenwoordig is het verplicht om een voorloopleuning te gebruiken. Met behulp van een voorloopleuning maakt u het werken op grote hoogte veiliger, omdat de rolsteiger minder omvalkans is. Alle professionals dienen zich aan de nieuwe regels van Stichting Volandis te houden. Dat betekent dat iedere gevelwerker, schilder, stukadoor, dakdekker en zzp’er een heupleuning van minimaal kniehoogte moet bevestigen voordat de werkzaamheden gestart mogen worden. Doe je dit niet. Dan maak je kans op hoge boetes. 

Naast de 90 cm breed rolsteiger, hebben wij ook een kleinere én grotere rolsteiger met voorloopleuning in ons assortiment. Zowel enkelzijdig als dubbelzijdige. Ondanks het verschil in prijs en afmetingen, hebben al onze rolsteigers diverse zaken gemeen. Zo voldoen al onze steigers aan de laatste veiligheidseisen uit het A-blad Rolsteigers, zijn ze allen vervaardigd uit hoogwaardig aluminium en zijn de rolsteigers te bestellen met twee soorten werkplatforms. 

Rolsteiger met voorloopleuning kopen 

De aanschaf van een rolsteiger met voorloopleuning zorgt ervoor dat u de kans op omvalgevaar nihil maakt. Met behulp van een enkele voorloopleuning kan de rolsteiger aan één zijde worden voorzien van een heupleuning, waardoor omvallen vrijwel onmogelijk is. Indien nog meer stabiliteit gewenst is, kunt u ook kiezen voor rolsteiger met dubbelzijdige voorloopleuning

Wij begrijpen het als u niet precies weet welke rolsteiger met voorloopleuning het meest geschikt voor u is. Daarom helpen wij u hier graag bij. Neem contact op met onze klantenservice via mail of telefonisch via +31 (0)85 303 27 14. Wij adviseren u ook om onderstaande informatie door te nemen, vaak zijn kleine tips al voldoende voor het uitzoeken van een geschikte rolsteiger.

 • Kies voor een dubbele voorloopleuning, voor extra bescherming tegen valgevaar.
 • Moet u op grote hoogte werken? Kies dan voor een brede rolsteiger met dubbelzijdige voorloopleuning. 
 • Dagelijks uw rolsteiger op en af bouwen in kleine ruimtes? Kies dan voor de rolsteiger voorloopleuning enkelzijdig 75 cm. Al binnen 5 minuten opgezet en afgebouwd. 
 • Is comfort en ruimte voor materiaal voor u belangrijk? Bekijk dan onze dubbelzijdige voorloopleuning rolsteiger. Altijd verzekerd van ruimte en veiligheid!

Voor welke rolsteiger u kiest, bij ons zijn alle steigers zijn TÜV-gecertificeerd en voldoen dus aan alle wetten en normen voor een veilige rolsteiger. Verder is het belangrijk om te weten dat onze heupleuningen op iedere gewenste sport aangebracht kan worden. Wij leveren onze rolsteigers standaard met houten platformen, maar kunnen ook lichtgewichte carbondecks meeleveren. 

Houten werkplatform rolsteiger


Een rolsteiger (werk)platform is een belangrijk onderdeel, het zorgt voor extra stabiliteit, maar moet ook zorgen voor een prettige werksituatie. De houten werkplatform is erg prettig in gebruik en doorgaans ook voordeliger aan te schaffen dan een carbondeck. Enige nadeel van een houten werkplatform is het gewicht. Een houten werkplatform is doorgaan 30% zwaarder dan een carbondeck. De houten platforms zijn geschikt voor alle type rolsteigers en geven u meer stabiliteit om werkzaamheden uit te voeren en meer ruimte om klusspullen neer te zetten. 

Neem contact met ons op door te bellen naar 085 303 2714 of door een e-mail te sturen naar [email protected]. Onze specialisten helpen u graag bij het vinden van de juiste vloer passend bij uw werkzaamheden.

Carbondeck werkplatform

Wanneer u dagelijks gebruikt maakt van uw rolsteiger, dan is het raadzaam om carbondeck als werkplatform aan te schaffen. Deze professionele en zeer kwalitatieve platforms zijn zeer licht van gewicht, waardoor het opbouwen van uw rolsteiger weer een feest worden. 

Daarnaast staan onze carbondecks bekend om:

 • Alle platformen zijn uitgerust met antislipvloer voor extra veiligheid.
 • Vloeren belastbaar tot 350 kg/m².
 • Uitwisselbare vloeren met andere steigers met rechte pen.
 • Platformen van het betrouwbare merk Euroscaffold.

Enkele voorloopleuning, wat is dat?

De wetgeving verplicht de gebruiker boven de 2 meter platformhoogte de diagonalenschoren te vervangen voor voorloopleuning. Met behulp van de voorloopleuning maakt u de rolsteiger extra stabiel, waardoor uw veiligheid tijdens werkzaamheden op een rolsteiger gewaarborgd is. 

Een voorloopleuning zorgt voor extra veiligheid tijdens het gebruik van de rolsteiger. Enkele jaren geleden was het gebruik van een voorloopleuning niet gebruikelijk, maar tegenwoordig is dit verplicht en staan er hoge boetes op het niet gebruiken van een rolsteiger met voorloopleuning. 

Heeft u vragen over het gebruik van voorloopleuningen of wilt u instructies over het opbouwen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij nemen graag de tijd om u te voorzien van de benodigde informatie. Contact ons via mail of telefonisch via +31 (0)85 303 27 14. 

Vandaag bestellen is morgen al in huis.

Bestel u voor 15:00 uur vandaag uw rolsteiger? Dan heeft u deze morgen al in huis. Naast een eenvoudige bestelprocedure beschikken wij ook over diverse betaalmethoden, waaronder ook Achteraf Betalen

Betalen doet u snel en veilig bij Steigerkopen.nl. Bij ons kunt u gebruik maken van diverse betaalmethoden, zoals onder andere:

 • iDEAL
 • Vooruitbetaling
 • Afterpay
 • Bankcontact
 • Mister Cash


Meer informatie? Bekijk dan onderstaande pagina over betaalmethoden.


Meer informatie over betaalmethoden

Over steigerkopen.nl

Steigerkopen.nl begon ooit als relatief kleine onderneming in de Zaanstreek, maar door de jaren heen heeft het bedrijf een enorme groei en ontwikkeling doorgemaakt. Ondanks die enorme vooruitgang zijn we de Zaanstreek altijd trouw gebleven.

Onze productlijn bestond in het begin voornamelijk uit rol- en vouwsteigers, maar door ontwikkelingen en innovaties is ons assortiment in de loop der jaren flink gegroeid. Wij bieden diverse klimmaterialen en veiligheidsproducten, zoals rolsteigers (tweedehands of gloednieuw), vouwsteigers, gevelsteigers, ladders en trappen.


Heeft u vragen over onze werkwijze of over onze website? Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden graag al uw vragen, via mail of telefonisch via +31 (0)85 303 27 14.