De rolsteiger met enkele voorloopleuning en carbondeck 75 cm is zeer licht van gewicht, dit komt met name door het gebruikte aluminium en het carbondeck. Mede door het lichte gewicht is de steiger erg prettig bij opbouw en vervoer.

De rolsteiger 75 cm is voorzien van een enkelzijdige voorloopleuning, dit om valgevaar te voorkomen. De steiger is direct uit voorraad leverbaar en wordt binnen één werkdag geleverd wanneer u voor 15:00 uur heeft besteld.

Deze rolsteiger met enkele voorloopleuning en carbondeck is leverbaar tot een werkhoogte van 10,2 meter en wordt doorgaans gebruikt in smalle ruimtes.

Rolsteiger voorloopleuning enkelzijdig 75 cm met carbondeck

Op zoek naar een smalle rolsteiger, waarbij werken op grote hoogte ten alle tijden veilig en comfortabel is? Dan bent u bij Steigerkopen.nl aan het juiste adres. Wij beschikken namelijk over een groot assortiment smalle rolsteigers, gevarieerd van 4 meter tot 10 meter werkhoogte. Naast diverse werkhoogtes, beschikt ons assortiment rolsteiger 75 cm met voorloopleuning én carbondeck ook over diverse lengtes. Zo heeft u de keuze uit 190 cm, 250 cm én 305 cm steigerlengte. 

Wanneer een platformhoogte van een rolsteiger hoger dan 2 meter is, dan is het verplicht om een voorloopleuning te monteren. Met behulp van een voorloopleuning voorziet u de rolsteiger van extra stabiliteit aan de voorkant, zodat bijvoorbeeld omvalgevaar niet meer voorkomt. Deze rolsteigers voldoen aan de strengste eisen als het gaat om veiligheid en beschikken al onze rolsteigers (welke werkhoogte, breedte of lengte u ook kiest) van de NEN-EN 1004 keuringssticker en Tüv certificaat, waardoor uw veiligheid altijd gewaarborgd is. 

Vaak wordt gedacht, dat deze rolsteiger enkel gebruikt kan worden door professionals, maar ook de hobbyist kan eenvoudig gebruik maken van de standaard rolsteiger. Naast 5 jaar garantie, een voordelige prijs, is deze rolsteiger ook nog eens binnen enkele minuten op- en afgebouwd. Bij vragen over het opbouwen kunt u ons daarom ook altijd contacten, wij staan graag voor u klaar. U kunt onze klantenservice contacten via mail of telefonisch via +31 (0)85 303 27 14.

Rolsteiger 75 cm, met voorloopleuning en carbondeck kopen

Een rolsteiger kopen doet u eenvoudig en snel bij Steigerkopen.nl, wij beschikken over grote voorraden rolsteigers met een breedte van 75 cm, inclusief carbondeck en enkele voorloopleuning. Dit type rolsteigers wordt net als alle andere rolsteigers vervaardigd in onze eigen fabriek in Nederland. Met een rolsteiger van 75 cm, kunt u perfect werkzaamheden uitvoeren, waarbij u weinig tot geen ruimte heeft. Deze rolsteiger wordt in verschillende onderdelen geleverd en wanneer u vandaag voor 15:00 uur heeft besteld, leveren wij gratis de volgende werkdag! 

Verschillende formaten rolsteiger 75 cm, met enkele voorloopleuning

Wij beschikken over een groot assortiment en kunnen dan ook diverse formaten leveren. Bekijk onderstaande mogelijkheden, heeft u vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op. 

Rolsteiger voorloopleuning enkelzijdig 75 cm, werkhoogte 4 meter

Wanneer u werkzaamheden moet uitvoeren tot de eerste verdieping, dan kunt u met gemak een rolsteiger met enkele voorloopleuning, 4 meter kopen. Deze robuuste rolsteiger is eenvoudig op te bouwen en gaat zelfs bij intensief gebruik jarenlang mee.

Rolsteiger voorloopleuning enkelzijdig 75 cm, werkhoogte 5 meter

Bent u op zoek naar een rolsteiger 75 cm, met enkele voorloopleuning en 5 meter werkhoogte? Bekijk dan ons assortiment, vandaag besteld is morgen in huis. 

Rolsteiger voorloopleuning enkelzijdig 75 cm, werkhoogte 6 meter

Met een rolsteiger 75 cm, inclusief enkele voorloopleuning en 6 meter werkhoogte kunt u eenvoudig werkzaamheden uitvoeren tot de tweede verdieping. Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met onze klantenservice. 

Rolsteiger voorloopleuning enkelzijdig 75 cm, werkhoogte 7 meter

Voor werkzaamheden op de tweede verdieping wordt de rolsteiger 75 cm, met enkele voorloopleuning, 7 meter werkhoogte aangeraden. Voor de meeste klussen – zowel professioneel als particulier – is dit de meest verkochte steiger.

Rolsteiger voorloopleuning enkelzijdig 75 cm, werkhoogte 8 meter

In een smalle omgeving, werkzaamheden uitvoeren aan gevels en daken? Bekijk onze rolsteiger 75 cm, inclusief enkele voorloopleuning en 8 meter werkhoogte. Vandaag besteld is morgen al in huis. 

Rolsteiger voorloopleuning enkelzijdig 75 cm, werkhoogte 9 meter

De rolsteiger 75 cm breed, met enkele voorloopleuning en carbondeck, 9 meter hoog is momenteel één van de populairste rolsteigers uit ons assortiment. Snel opgebouwd en morgen al in huis. 

Rolsteiger voorloopleuning enkelzijdig 75 cm, werkhoogte 10 meter

De hoogste variant uit ons assortiment: rolsteiger enkelzijdige voorloopleuning met carbondeck, 10 meter hoog. Voordelig geprijsd en met 5 jaar garantie. 


Rolsteiger voorloopleuning met carbondeck kopen

Een groot voordeel van de rolsteiger 75 cm, met carbondeck is de smalle maatgang, mede hierdoor is de rolsteiger zeer wendbaar en ideaal te gebruiken in kleinere ruimtes. Ook de opslag van de rolsteiger neemt weinig ruimte in beslag, waardoor deze rolsteiger ideaal is voor klussen rondom uw huis. Wanneer u een rolsteiger met een carbondeck koopt profiteert u van vele voordelen, zo is een carbondeck zeer licht van gewicht, heeft deze een lange levensduur en heeft deze een hoge maximale belastbaarheid (350 kg). Mede door het gewicht is een rolsteiger met carbondeck zeer prettig in opbouw en transport. 

Naast bovenstaande, profiteert u bij Steigerkopen.nl ook van:

  • Gratis verzending binnen Nederland en België;
  • NEN-EN 1004 keuringssticker en Tüv certificaat wordt meegeleverd;
  • 5 jaar garantie op uw rolsteiger standaard 75 cm;
  • Binnen enkele minuten opgebouwd;
  • Stabiliteit en veiligheid altijd gewaarborgd;
  • Uit te breiden met steigeronderdelen

Kortom, staat veiligheid hoog bij u in het vaandel en bent u op zoek naar een smalle rolsteiger die binnen 5 minuten is opgebouwd? Kies dan voor de rolsteiger 75 cm met enkele voorloopleuning en carbondeck. Wij hebben grote voorraden, hierdoor kunnen wij u bij een bestelling voor 15:00 uur, de volgende werkdag al leveren. Heeft u vragen over de rolsteiger met carbondeck en een breedte van 75 cm? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder. 


Over steigerkopen.nl

Steigerkopen.nl begon ooit als relatief kleine onderneming in de Zaanstreek, maar door de jaren heen heeft het bedrijf een enorme groei en ontwikkeling doorgemaakt. Ondanks die enorme vooruitgang zijn we de Zaanstreek altijd trouw gebleven.

Onze productlijn bestond in het begin voornamelijk uit rol- en vouwsteigers, maar door ontwikkelingen en innovaties is ons assortiment in de loop der jaren flink gegroeid. Wij bieden diverse klimmaterialen en veiligheidsproducten, zoals rolsteigers (tweedehands of gloednieuw), vouwsteigers, gevelsteigers, ladders en trappen.

Heeft u vragen over onze werkwijze of over onze website? Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden graag al uw vragen, via mail of telefonisch via +31 (0)85 303 27 14.