Geen producten gevonden...

Rolsteiger standaard onderdelen

Bent u op zoek naar onderdelen voor uw standaard rolsteiger? Steigerkopen.nl is de grootste leverancier van Nederland en Belgie als het gaat om steigermateriaal. Bij ons bent u voor steigeronderdelen altijd aan het juiste adres. Of u nu op zoek bent naar een schoor, opbouwframe, leuningframe, stabilisator of rolsteiger platform. Wij hebben het op voorraad en kunnen het direct leveren binnen één werkdag. 

Met de aanschaf van rolsteiger onderdelen kunt u eenvoudig, goedkoop en snel uw rolsteiger uitbreiden of voorzien van extra veiligheidsmaatregelen. Een ander voordeel van onze steigeronderdelen is het feit dat deze gangbaar zijn voor de meeste steigers in omloop. Dit betekent dat uw aanschafte steigeronderdelen flexibel inzetbaar zijn.

Onderdelen voor standaard rolsteiger

Bekijk onderstaand ons assortiment onderdelen voor de standaard rolsteiger. Vragen over het aanbod? Neem dan gerust contact met ons op via mail of telefonisch via +31 (0)85 303 27 14.

Schoren standaard rolsteiger
Op zoek naar meer stabiliteit voor uw rolsteiger? Maak dan gebruik van onze rolsteiger schoren. Al onze rolsteiger schoren zijn vervaardigd uit hoogwaardig aluminium en zijn direct uit voorraad leverbaar en worden gratis verzonden. Bestelt u voor 15:00 uur, dan leveren wij binnen één werkdag. 

Opbouwframe standaard rolsteiger
Bent u op zoek naar een stevig opbouwframe voor uw standaard rolsteiger? Bekijk dan ons aanbod en bestel vandaag nog uw opbouwframe, geheel vervaardigd uit hoogwaardig aluminium.

Leuningframe standaard rolsteiger
Naast schoren en opbouwframes hebben wij ook grote hoeveelheden leuningframes. Leuningframe kopen? Bestel voor 15:00 uur en ontvang de volgende werkdag uw leuningframe.

Stabilisator standaard rolsteiger
Een rolsteiger stabilisator zorgt voor meer stabiliteit en extra veiligheid voor rolsteigers en zijn verkrijgbaar in verschillende maten.

Platform standaard rolsteiger
Op zoek naar universele platformen met diverse lengtematen? Bekijk ons aanbod! Onze platformen zijn licht van gewicht en hierdoor prettig in gebruik tijdens de opbouw van uw rolsteiger. Profiteer van onze scherpe prijzen én 5 jaar garantie. 

Onderdelen voor rolsteiger basic bestellen

Het kopen van onderdelen is vaak een voordelige optie ten opzichte van een rolsteiger kopen. Het grote voordeel van onze steigeronderdelen is de gangbaarheid met andere materialen en merken. Dit maakt onze steigeronderdelen erg flexibel en zeer aantrekkelijk om aan te schaffen. Bent u op zoek naar extra onderdelen, maar kunt u deze niet vinden op onze website? Neem dan contact op met onze klantenservice, wij kijken graag met u mee en kunnen altijd extra onderdelen voor u produceren. Onze klantenservice is te bereiken via mail of telefonisch via +31 (0)85 303 27 14.

Rolsteiger standaard kopen

Soms is het voordeliger voor u om een nieuwe rolsteiger aan te schaffen, dan bepaalde onderdelen te vervangen. Mede door onze grote voorraden en snelle levering kunnen wij uw nieuwe rolsteiger al de volgende werkdag bezorgen. Mits u voor 15:00 uur heeft besteld. Bekijk via onderstaande pagina's ons aanbod standaard rolsteigers in diverse afmetingen. 

Rolsteiger Standaard 75 cm 
Rolsteiger standaard 90 cm
Rolsteiger Standaard 135 cm

Betalen doet u snel en veilig bij Steigerkopen.nl. Bij ons kunt u gebruik maken van diverse betaalmethoden, zoals onder andere:

  • iDEAL
  • Vooruitbetaling
  • Afterpay
  • Bankcontact
  • Mister Cash

Over steigerkopen.nl

Steigerkopen.nl begon ooit als relatief kleine onderneming in de Zaanstreek, maar door de jaren heen heeft het bedrijf een enorme groei en ontwikkeling doorgemaakt. Ondanks die enorme vooruitgang zijn we de Zaanstreek altijd trouw gebleven.

Onze productlijn bestond in het begin voornamelijk uit rol- en vouwsteigers, maar door ontwikkelingen en innovaties is ons assortiment in de loop der jaren flink gegroeid. Wij bieden diverse klimmaterialen en veiligheidsproducten, zoals rolsteigers (tweedehands of gloednieuw), vouwsteigers, gevelsteigers, ladders en trappen.

Heeft u vragen over onze werkwijze of over onze website? Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden graag al uw vragen, via mail of telefonisch via +31 (0)85 303 27 14.