In tegenstelling tot de rolsteiger voorloopleuning enkelzijdig 135 cm, beschikt deze rolsteiger over een carbondeck. Een carbondeck is vergeleken met een houten platform, lichter van gewicht en gaat doorgaans langer mee. Deze rolsteiger met enkele voorloopleuning 135 cm, is zeer licht van gewicht en binnen enkele minuten opgebouwd.

De rolsteiger is voorzien van een enkele voorloopleuning, een voorloopleuning voorkomt valgevaar zodat werken op grote hoogte nog veiliger is. Deze rolsteiger voldoet aan de strengste eisen en kan binnen één werkdag geleverd worden. De rolsteiger voorloopleuning enkelzijdig 135 cm met carbondeck is leverbaar tot een werkhoogte van 14,2 meter.

Pagina 1 van 2

Rolsteiger 135 cm met enkele voorloopleuning en carbondeck kopen

U zoekt een rolsteiger met enkele voorloopleuning, carbondeck en een breedte van 35 cm? Dan is deze brede rolsteiger inclusief carbondeck en enkele voorloopleuning een perfecte keuze voor u. Deze rolsteiger is vervaardigd uit hoogwaardig aluminium en voorzien van alle veiligheidsnormen. Deze rolsteiger is te bestellen in diverse werkhoogtes, van 4,2 meter tot 14,2 meter, waardoor u altijd een perfecte werkhoogte kunt uitzoeken. Ook in de steigerlengte heeft u diverse keuze, zo kunt u kiezen uit een lengte van 190 cm, 250 cm en 305 cm. Indien u advies wilt over het selecteren van de juiste steiger, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. 

Wist u dat wij naast carbondecks ook houtenplatforms leveren? Een houten steigerplatform heeft als voordeel dat dit relatief goedkoper is dan een carbondeck. Is gemak belangrijk voor u? Kies dan voor een carbondeck!

Rolsteiger 135 cm met carbondeck 

Wanneer u al weet dat u een rolsteiger met een breedte van 135 cm wilt aanschaffen, is naast de lengte en de hoogte de vraag of u kiest voor een houtenplatform of een carbondeck. Er zit een aantal verschil in beide platforms, waarbij bij professionals vaak de voorkeur uitgaat naar een carbondeck. Een carbondeck is vergeleken met een houtenplatform licht van gewicht (30% lichter) en is hierdoor heel prettig bij het opbouwen of transport van de steiger. Verder kent een carbondeck vrijwel geen slijtage, dat betekent dat deze een lange levensduur heeft en u deze aanschaf als duurzame investering kunt zien. 

Heeft u vragen over het gebruik van een carbondeck of heeft u een andere vraag? Neem gerust contact op met onze klantenservice, wij helpen u graag verder. Contact ons via 085 303 2714 of mail ons. 


Brede rolsteiger met enkele voorloopleuning en carbondeck

De brede rolsteiger van Euroscaffold wordt gekenmerkt door zijn perfecte afwerking, kwaliteit, comfort én veiligheid. Deze rolsteiger is al jarenlang één van de populairste rolsteigers onder professionals en wordt gezien als dé ideale rolsteiger voor uiteenlopende werkzaamheden. Deze rolsteiger is vervaardigd in onze eigen fabriek in Nederland, waardoor wij met grote zekerheid kunnen stellen dat u werkt met de veiligste rolsteigers van Europa. Wij monitoren van A tot Z de kwaliteit tijdens het gehele productieproces, waarbij wij ook nog eens veelvuldig steekproeven uitvoeren. 

Bent u op zoek naar een rolsteiger met een breedte van 135 cm. inclusief voorloopleuning én carbondeck? Bestel deze dan vandaag nog! Naast een kosteloze en snelle verzending profiteert u ook nog eens van 5 jaar garantie. 


Rolsteiger 135 breed met enkele voorloopleuning en carbondeck kopen

Bestellen gaat eenvoudig en snel bij Steigerkopen.nl. Wanneer u zeker bent van u besluit kunt u de rolsteiger toevoegen aan uw winkelmand, daar kunt u doorgaan naar het afronden van de bestelling. Tijdens deze bestelfase kunt u genieten van vele betaalmethoden. Zo kunt u kiezen uit: 

  • iDEAL
  • Bankoverschrijving
  • Afterpay
  • Bancontact/Mister Cash/Soforte Banking (België)

Alle bestellingen die u op werkdagen voor 15:00 uur plaatst, krijgt u de volgende dag thuisbezorgd. U betaalt geen verzendkosten voor uw order.

Klantenservice Steigerkopen.nl

Wij begrijpen dat een groot assortiment, ook veel vragen kan oproepen. Daarom kunt u ook altijd onze klantenservice contacten voor al uw vragen. Onze klantenservicemedewerkers hebben jarenlange ervaring en kunnen u als geen ander helpen. U kunt hen contacten via mail of telefonisch via +31 (0)85 303 27 14.