Deze rolsteiger met dubbele voorloopleuning 135 cm breed is voorzien van een carbondeck. Een carbondeck is zeer licht van gewicht, gaat doorgaans tientallen jaren mee en heeft een maximale draagvermogen van 350 kg. De rolsteiger met carbondeck 135 cm breed is voorzien van een dubbele voorloopleuning. Een voorloopleuning zorgt voor het reduceren van valgevaar.

Deze rolsteiger is vervaardigd uit hoogwaardig aluminium en voldoet aan de strengste veiligheidseisen die zijn gesteld door instanties. De rolsteiger wordt kosteloos bezorgd, dit is inclusief 5 jaar garantie. De rolsteiger is leverbaar tot een werkhoogte van maar liefst 14,2 meter.

Pagina 1 van 2

Rolsteiger 135 cm met dubbele voorloopleuning en carbondeck kopen?

Bent u op zoek naar een brede rolsteiger die voorzien is van extra stabiliteit aan de voor- en achterkant? Dan is deze lichtgewichte rolsteiger 135 cm breed, echt iets voor u. De rolsteiger 135 cm met dubbele voorloopleuning en carbondeck is een zeer populaire rolsteiger onder professionals, met name omdat er genoeg ruimte is voor de materialen op het platform. Bij Steigerkopen.nl kunt u kiezen uit diverse hoogtes en lengtes als het gaat om de rolsteiger 135 cm breed met carbondeck. Qua werkhoogte heeft u de keuze van 4,2 meter tot 14,2 meter en voor de lengte is er keuze tussen 190 cm, 250 cm en 305 cm. 

Onze 135 cm rolsteigers met dubbele voorloopleuning zijn van het Nederlands merk Euroscaffold, dat al jarenlang aan de top staat als topleverancier in Steigermateriaal. Alle rolsteigers worden vervaardigd in de eigen fabriek in Nederland, waar tijdens het productieproces de kwaliteit nauwlettend wordt gevolgd. Onze productieprocessen gaan dag en nacht door, waardoor de rolsteiger 135 cm met dubbele voorloopleuning en carbondeck altijd op voorraad is en binnen één werkdag wordt geleverd. 

De rolsteiger is voorzien van een dubbele voorloopleuning, dit is verplicht wanneer de platformhoogte van de steiger hoger is dan 2 meter. De gebruiker van de steiger wordt verplicht gesteld om een voorloopleuning te monteren, dit zorgt voor extra stabiliteit en veiligheid. Het niet naleven van deze regels kan hoge boetes en gevaarlijke situaties opleveren. Deze rolsteiger is voorzien van een dubbele voorloopleuning, echter zijn er ook rolsteigers 135 cm met enkele voorloopleuning. Vragen over het gebruik van de voorloopleuning? Neem gerust contact met ons op. 

Rolsteiger 135 cm met carbondeck kopen

De rolsteiger 135 cm breed met carbondeck is zeer geliefd onder de professionals. De rolsteiger is vervaardigd uit aluminium, wat betekent dat de rolsteiger licht van gewicht is en hierdoor prettig in gebruik, voor bijvoorbeeld opbouw en transport. Verder wordt de rolsteiger geleverd met een carbondeck in plaats van een houtenplatform, een carbondeck kent vele voordelen ten opzichte van een houtenplatform. Zo is carbon zeer licht van gewicht, wat het totaalgewicht van de steiger nog lichter maakt, daarnaast kent een carbondeck vrijwel geen slijtage en heeft het een hogere maximale belastbaarheid (350 kg).

Zoals u van ons mag verwachten staat veiligheid bij ons op nummer één, alles rolsteigers voldoen daarom aan de strengste eisen als het gaat om veilig werken op grote hoogte. Al onze rolsteigers beschikken dan ook over een TÜV-certificaat en voldoen aan de norm NEN-EN 1004.

Voordelen van Steigerkopen.nl

Een steiger kopen bij Steigerkopen.nl doet u niet alleen voor de aantrekkelijke prijs. Zo geniet u van vele andere voordelen, zo profiteert u van gratis verzending binnen Nederland en België, zijn al onze rolsteiger gecertificeerd, geven wij maar liefst 5 jaar garantie op ons assortiment en is alles direct uit voorraad leverbaar. Bestelt u voor 15:00 uur vandaag uw rolsteiger? Dan heeft u deze morgen al in huis. Naast een eenvoudige bestelprocedure beschikken wij ook over diverse betaalmethoden, waaronder ook Achteraf Betalen

Over Steigerkopen.nl

Al vele jaren staat Steigerkopen.nl aan de top als het gaat om productie/verkoop en advies van steigermaterialen. Wij beschikken over een eigen fabriek waar al onze rolsteigers worden geproduceerd. Steigerkopen.nl begon ooit als relatief kleine onderneming in de Zaanstreek, maar door de jaren heen heeft het bedrijf een enorme groei en ontwikkeling doorgemaakt. Ondanks die enorme vooruitgang zijn we de Zaanstreek altijd trouw gebleven. Onze productlijn bestond in het begin voornamelijk uit rol- en vouwsteigers, maar door ontwikkelingen en innovaties is ons assortiment in de loop der jaren flink gegroeid. Wij bieden diverse klimmaterialen en veiligheidsproducten, zoals rolsteigers (tweedehands of gloednieuw), vouwsteigers, gevelsteigers, ladders en trappen.

Heeft u vragen over onze werkwijze of over onze website? Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden graag al uw vragen, via mail of telefonisch via +31 (0)85 303 27 14.