Benson huishoudtrap 

Bent u op zoek naar een huishoudtrap om bijvoorbeeld gemakkelijker bij hoge objecten te komen? Dan bent u bij Steigerkopen.nl aan het juiste adres, wij beschikken namelijk over diverse soorten huishoudtrappen, waaronder huishoudtrappen van Benson. Ons assortiment Benson huishoudtrappen zijn licht van gewicht en zijn voorzien van de benodigde veiligheidscertificaten. De huishoudtrap is voorzien van de EN131 certificering en beschikt over een antislip, zodat u veiliger en stabieler op de trap staat. 

Ons assortiment Benson huishoudtrappen bestaat momenteel uit onder andere:

Dubbele Benson huishoudtrap 2x2 treden
Dubbele Benson huishoudtrap 2x3 treden
Dubbele Benson huishoudtrap 2x4 treden

Heeft u vragen over ons assortiment Benson huishoudtrappen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder. U kunt ons contacten via mail of telefonisch via +31 (0)85 303 27 14.


Huishoudtrap van Benson

Denkt u aan een huishoudtrap, dan denkt u aan Benson. Al jaren staat het merk Benson aan de top als het gaat om tools, vele professionals gebruiken dan ook de materialen van het gerenommeerd merk, zodat ze zeker weten dat kwaliteit en veiligheid geborgd is. 

Bestelt u vandaag uw Benson huishoudtrap dan profiteert u van vele voordelen. Zo zorgen wij dat uw bestelling doorgaans binnen één werkdag geleverd wordt en dat u standaard 5 jaar garantie krijgt. Verder geniet u van een breed en zeer voordelig assortiment, waarbij u verzekerd bent van veilig werken. 

Bestel vandaag nog uw huishoudtrap van Benson bij Steigerkopen.nl 


Over Steigerkopen.nl

Steigerkopen.nl staat al jaren aan de top als we spreken over de productie en verkoop van steigers, steigermaterialen, ladders en trappen. Met een productiecapaciteit van meer dan 6.000 m2 en een productie die dag- en nacht doorloopt kunnen wij grote hoeveelheden materialen produceren. Bij Steigerkopen.nl staat kwaliteit hoog op het vaandel, met onze eigen productie in Nederland weten wij dan ook als geen ander de beste materialen te produceren. 

Bij Steigerkopen.nl bent u aan het juiste adres voor rolsteigers, kamersteigers, ladders en trappen. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder. Contact kan via mail of telefonisch via +31 (0)85 303 27 14. 

 

Benson
Huishoudtrap dubbel 2x2 treden
€33,00 (€39,93 Incl. btw)