Geen producten gevonden...
Op zoek naar een gebruikte of 2e hands trap? Dan bent u bij Steigerkopen.nl aan het juiste adres. Naast rolsteigers, kamersteigers en overig steigermateriaal, beschikken wij ook voor nieuwe en gebruikte trappen. Deze tweedehands trappen worden voor een zeer voordelige prijs aangeboden op onze website, ondanks dat deze slechts enkele keren gebruikt zijn. De gebruikte trappen zijn geretourneerd door onze klanten, vanwege diverse redenen. Goed om te weten is dat wij ieder geretourneerde trap onderwerpen aan een uitgebreide controle, waarbij wij checken of alles in orde is en alle veiligheidsregels nageleefd worden.
 
Ons assortiment gebruikte trappen is wisselend, met name worden onderstaande gebruikte trappen aangeboden:
  • Dubbele trappen
  • Bordestrappen
  • Magazijntrappen
Heeft u vragen over ons assortiment tweedehands trappen? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder. U kunt onze klantenservice contacten via mail of telefonisch via +31 (0)85 303 27 14.
 

Gebruikte trap kopen

Een gebruikte trap kopen doet u eenvoudig bij Steigerkopen.nl, u geniet daarnaast van vele voordelen zoals: binnen één werkdag geleverd, diverse betaalmogelijkheden, 5 jaar garantie én onze voordelige prijzen. De trappen zijn vervaardigd uit hoogwaardig aluminium en voldoen aan de meest strenge eisen als het gaat om werken met trappen. Steigerkopen.nl is al jarenlang nummer één in het verkopen van gebruikte trappen, wij helpen u dan ook graag verder met het kopen van een voordelige trap. 

Naast gebruikte trappen beschikken wij ook over nieuwe trappen, diverse soorten en maten. Bekijk onderstaand aanbod nieuwe trappen via Steigerkopen.nl: 

Bordestrappen
Dubbele trappen
Huishoudtrappen

Kiest u voor een gebruikte trap? Dan kiest u voor dezelfde kwaliteit, gemak en comfort, maar dan voor een voordeligere prijs. Bestel vandaag voor 12:00 uur en ontvang de volgende werkdag al geheel kosteloos uw gebruikte ladder. 

Tweedehands trap kopen

Wanneer u een tweedehands trap gaat kopen is het belangrijk om te weten dat deze altijd voldoet aan de gestelde eisen, om veilig te werken. De trappen van Steigerkopen.nl zijn allen vervaardigd uit hoogwaardig aluminium en kennen slechts enkele gebruikerssporen. Vaak zijn er vrijwel geen gebruikerssporen te vinden, doordat het bijvoorbeeld een showroommodel omvat. Heeft u interesse in een tweedehands trap? Neem dan direct contact met ons op. Vergeleken met diverse marktplaatsen geniet u bij Steigerkopen.nl van vele voordelen, zo kunt u gebruik maken van vele betaalmethoden, leveren wij binnen één werkdag, hebben wij de beste klantenservice om u verder te helpen én geniet u van 5 jaar garantie. Vragen? Contact ons via mail of telefonisch via +31 (0)85 303 27 14.

Over Steigerkopen.nl

Steigerkopen.nl staat al jaren aan de top als het gaat om de realisatie van steigers en overige steigermaterialen. Alle rolsteigers zijn van het merk Euroscaffold. Deze Nederlandse fabrikant én leverancier van onder andere rolsteigers, kamersteigers, steigeraanhangers en overige steigeronderdelen kent al vele jaren een hoge populariteit bij de echte vakmensen. Euroscaffold beschikt over meer dan 6000m2 productie- en distributieruimte en kan hierdoor dag- en nacht de productieprocessen laten doorlopen.

Vragen over onze service of assortiment? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder. U kunt onze klantenservice contacten via mail of telefonisch via +31 (0)85 303 27 14.