Deze rolsteigers met dubbele voorloopleuning 75 cm en carbondeck zijn ideaal in gebruik wanneer u veelvuldig op diverse locaties in smalle ruimtes moet werken. De rolsteiger met dubbele voorloopleuning en carbondeck is namelijk zeer licht van gewicht, wat het mogelijk maakt om de steiger al binnen enkele minuten op te bouwen.

De rolsteiger is voorzien van een dubbele voorloopleuning, dit om valgevaar te voorkomen. Bestelt u deze rolsteiger voorloopleuning dubbelzijdig 75 cm vandaag voor 15:00 uur? Dan leveren wij de volgende werkdag al. Uiteraard geheel kosteloos en voorzien van 5 jaar garantie.

Rolsteiger voorloopleuning dubbelzijdig 75 cm met carbon decks

Op zoek naar een smalle rolsteiger met dubbele voorloopleuning inclusief een carbondeck? Dan bent u bij Steigerkopen.nl aan het juiste adres. Deze rolsteiger is zeer gewild bij professionals, aangezien het sinds enkele tijd verplicht is om een voorloopleuning te monteren aan uw rolsteiger. Deze rolsteiger beschikt over een dubbele voorloopleuning, waardoor de rolsteiger aan de voor- en achterkant voorzien is van extra stabiliteit. Deze rolsteiger is vervaardigd uit hoogwaardig aluminium en voldoet aan de strengste regels als het gaat om veilig werken op grote hoogte. 

De rolsteiger met dubbele voorloopleuning 75 cm, met carbondeck is in diverse lengtes en hoogtes te kopen. U heeft u de mogelijkheid om te kiezen uit een lengte van 150, 190 cm, 250 cm of 305 cm. Door deze smalle rolsteiger te combineren met een lengte van 305 cm heeft u dus nog steeds genoeg ruimte over voor uw klusmateriaal. Daarnaast beschikken wij over een assortiment tot een werkhoogte van 10,2 meter. Dit is een perfecte werkhoogte wanneer u veelvuldig moet werken aan daken en gevels. Indien u vragen heeft over onze rolsteigers dubbele voorloopleuning 75 cm breed, dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice, wij helpen u graag verder. 


Rolsteiger 75 cm met dubbele voorloopleuning

Wanneer u professioneel gebruik maakt van een rolsteiger, waarbij de platformhoogte hoger dan 2 meter is, dan is het verplicht om een voorloopleuning te monteren. Wanneer u het steigerplatform wilt betreden is het verplicht eerst de voorloopleuning te monteren, zodat de rolsteiger aan de voor- en/of achterkant voorzien is van extra veiligheid. Het gebruik van een voorloopleuning zorgt voor een veilig werkklimaat op grote hoogte, ook tijdens onverwachte gebeurtenissen of slechte weersomstandigheden. De rolsteiger is vervaardigd uit hoogwaardig aluminium, dit betekent dat de rolsteiger robuust van vorm is en een hoge belastbaarheid heeft. 

Wij produceren onze rolsteigers in onze fabriek in Nederland, waardoor wij de kwaliteit het gehele productieproces nauwlettend kunnen volgen. Een rolsteiger met dubbele voorloopleuning is binnen enkele minuten opgebouwd, dit komt met name door het lichtgewicht aluminium dat gebruikt is. Indien u vragen heeft over het opbouwen kunt u altijd onze klantenservice contacten of de instructievideo op de productpagina's raadplegen. 

Rolsteiger 75 cm met carbondeck 

Wist u dat wij ook rolsteigers 75 cm breed met carbondeck leveren? Een carbondeck is vergeleken met een houten platform zeer licht van gewicht en daarom zeer prettig in gebruik bij het opbouwen of transport. Een carbondeck kent vrijwel geen slijtage waardoor dit deck vele jaren meegaat. Verder beschikt een carbondeck over een hoge maximale belastbaarheid, namelijk 350 kg. Indien u dagelijks gebruik maakt van de rolsteiger en deze ook nog eens op verschillende locaties moet opbouwen, adviseren wij u een rolsteiger met carbondeck aan te schaffen. 


Rolsteiger met dubbele voorloopleuning 75 cm online bestellen

Koop uw rolsteiger met dubbele voorloopleuning 75 cm inclusief carbondeck vandaag nog bij Steigerkopen.nl. Wanneer u vandaag heeft besteld voor 15:00 uur, ontvangt u de volgende werkdag al uw rolsteiger. Verzending is kosteloos en daarbij geniet u ook nog eens van 5 jaar garantie op uw aankoop. Naast deze voordelen, profiteert u ook van diverse betaalmethoden, zoals:

  • iDEAL
  • Bankoverschrijving
  • Afterpay
  • Bancontact/Mister Cash/Soforte Banking (België)


Klantenservice Steigerkopen.nl

Indien u vragen heeft dan vernemen wij dat graag, wij beschikken over een grote klantenservice met jarenlang ervaring in steigers die u allen kunnen helpen met het beantwoorden van uw vragen of het selecteren van een geschikte steiger voor u. Neem voor adviezen over steigers of andere vragen contact op met onze klantenservice via 085 303 2714 uiteraard kunt u ook mailen.