Euroscaffold

Rolsteiger horizontaal schoor 1.90m

€43,00 (Excl. BTW) (€52,03 Incl. btw)
Schoor horizontaal 190 cm lang. Deze Euroscaffold schoor is uitwisselbaar met andere gangbare merken. De schoor is eigen fabricaat en hierdoor 100% veilig. Binnen ©©n werkdag verstuurd. Meer informatie
Artikelcode: 30321
EAN: 8718781560126
Merk: Euroscaffold
  • Gratis verzending in heel NL & BE!
  • Binnen 1 werkdag verzonden!
  • 100 dagen retourgarantie!
Productomschrijving

Rolsteiger horizontaal schoor 1.90m

Deze Euroscaffold schoor is uitwisselbaar met andere gangbare merken, waardoor de schoor zeer flexibel inzetbaar is. De horizontale schoor heeft een lengte van 1.90 meter en is vervaardigd uit hoogwaardig aluminium. De schoor is zeer licht van gewicht en is binnen ©©n werkdag in huis, wanneer u voor 15.00 uur heeft besteld. De rolsteiger schoor is van het merk Euroscaffold, een Nederlands fabrikant die al sinds jaren aan de top staat binnen de steiger branche. 

De horizontale schoren zijn aan te schaffen van 1.90 meter tot en met 4 meter lang en zorgen ervoor dat uw rolsteiger stabiel blijft en niet in elkaar zakt tijdens werkzaamheden op de steiger. Alle afmetingen schoren, zowel horizontaal als diagonaal zijn direct uit voorraad leverbaar en nergens voordeliger in aanschaf. Vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder. Contact kan via mail of telefonisch via 085 303 2714. Uiteraard heten wij u ook van harte welkom in onze showroom te Krommenie. 


Horizontale schoor kopen

Een horizontale schoor koopt u eenvoudig bij Steigerkopen.nl. Bij ons profiteert u niet alleen van de meest voordelig geprijsde schoren, maar geniet u tevens van:

  • 5 jaar garantie;
  • Kosteloze verzending;
  • Binnen ©©n werkdag verstuurd;
  • Betaling met After Pay mogelijk.

Veilig werken op een rolsteiger was nog nooit zo comfortabel met de horizontale schoren van Steigerkopen.nl. Heeft u vragen? Contact ons via 085 303 2714 of stuur een e-mail.


Schoren van Steigerkopen.nl

Al jaren staan wij aan de top als fabrikant van rolsteigers en steigermaterialen. Waar wij begonnen als kleine fabrikant zijn wij de laatste jaren gegroeid tot een fabrikant met meer dan 10.000 m2 aan productie- en opslagcapaciteit. Bij Steigerkopen.nl kunt u naast schoren ook terecht voor onderstaande steigers en steigermaterialen, waarbij u altijd de zekerheid heeft dat deze voldoen aan de strengste regels en wetgeving en nergens anders goedkoper in aanschaf zijn. 

Voor vragen of extra informatie kunt u terecht bij onze klantenservice of bent u welkom in onze showroom te Krommenie. Wij helpen u graag verder.